Jump to content

YAMADA DVX-6700 ... (ήρθαν και επεξεργάζονται)

apotsi

Recommended Posts

αν ειναι γραμμενα σωστα θα τα παιζει...αν ειναι γραμμενα λαθος θα κολλαει στις μεταβασεις απο το 1 στρωμα στο αλλο για λιγο,αν ειναι γραμμενα τελειως λαθος δεν θα καταφερνει ουτε στρωμα να αλλαξει....

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Τα ''αν'' και ''θα'' δεν ταιριαζουν στην περιπτωση μας.Υπαρχουν players που δεν παιζουν καλογραμμενα DL.Αν δεν δοκιμασεις ,δεν θα μαθεις...

Δεν ειναι μονο θεμα media και εγγραφης.Αυτο σου λεω κατανοωντας απολυτα αυτα που εγραψες παραπανω...

To 6600 επαιζε DL οποτε θα παιζει και αυτο.Για αλλους λογους βεβαια απο αυτους που αναφερει ο φιλος dvd gr

To 6600 επαιζε DL οποτε θα παιζει και αυτο.Για αλλους λογους βεβαια απο αυτους που αναφερει ο φιλος dvd gr

καλα γραψτο λαθος και αμα σου παιξει τηλεφωνα μου,οταν θα σου κολλαει στη αλλαγη layer θα το θυμηθεις.

Ρε μεγαλε τι δεν μπορεις να καταλαβεις?ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ MEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ PLAYER ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΑ DL...

Αν πιστευεις οτι ακομα και τα επωνυμα περσινα και προπερσινα μοντελλα (που διαβαζαν αντιγραμμενα dvd +/- r) διαβαζουν κανονικα γραμμενα dvd dl εισαι πολυ γελασμενος.Μαθε να διαβαζεις πριν απαντησεις.... Ελεος πια...

Σήμερα ήρθε και το δικό μου 6700 .

Το φλάσαρα , οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρά !

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου παίζει divx 3.11 . Δεν θα έπρεπε να τα τρέχει κανονικά ?

Ααααα.... προς το παρόν είναι το καλύτερο....

Το v2 έχει κάποια προβληματάκια, αλλά είμαστε κοντά στην επιτυχία....

Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο fw που να παίζει και 3.11 και ελληνικούς υπότιτλους ?

Για το 3.11, δεν ξέρω. Μπορείς όμως να μπείς στο My Yamada και να ρωτήσεις ή να ψάξεις, γιατί νομίζω ότι το έχουν ξαναρωτήσει.

Ρε μεγαλε τι δεν μπορεις να καταλαβεις?ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ MEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ PLAYER ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΑ DL...

Αν πιστευεις οτι ακομα και τα επωνυμα περσινα και προπερσινα μοντελλα (που διαβαζαν αντιγραμμενα dvd +/- r) διαβαζουν κανονικα γραμμενα dvd dl εισαι πολυ γελασμενος.Μαθε να διαβαζεις πριν απαντησεις.... Ελεος πια...

μαλλον λες οτι θες...

Μην με κάνετε να επαναλαμβάνομαι. Μην κάνετε ανούσια ποστ.

Ανοίξτε ένα MSN και πείτε ότι θέλετε μεταξύ σας ή ακόμα και με PM.

ΕΛΕΟΣ ........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.