Djebel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 Παιδιά έχω ένα κουτί που έχει απάνω display για θερμοκρασία.Οι αισθητήρες που έχει είναι τρις : cpu , system , hdiscξέρει κανείς που ακριβώς πρέπει να βάλω τους αισθητήρες και πως ? Έχει κάτι αυτοκολιτακια για αυτή τη δουλείαΕπίσης υπάρχουν και δυο καλώδια .το ένα καταλήγει σε δυο βύσματα (αρσενικό - θηλυκό) μεγάλα για σύνδεση με το τροφοδοτικό. Το άλλο έχει πάλι δυο βύσματα α-θ σαν αυτά που είναι για τα fansόποιος μπορεί ας βοηθήσει
varelasj Δεκέμβριος 15, 2004 #2 Δεκέμβριος 15, 2004 Tον σενσορα για τον cpu τον βαζεις διπλα απο τον πυρινα! Δεν μας ειπες ομως το συστηματακι σου.... Τεσπα τον σενσορα για τον hdisk τον κωλας απο κατω του.... και για το system βαλτο ή χυμα μεσα στο κουτι ή βαλτο στο northbridge (αλλα μαλλον κανε το 1ο)
soler1442169065 Δεκέμβριος 15, 2004 #3 Δεκέμβριος 15, 2004 To cpu αισθητηρα βαλτον πανω στην ψυκτρα...οσο πιο κοντα στον επεξεργαστη γινεται...Το system βαλτον σε ενα σημειο μεσα στο case σου...για να βλεπεις την θερμοκρασια του...Και το hd sensor..βαλτο πανω η κατω απο τον σκληρο σου δισκο...
Djebel Δεκέμβριος 15, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 15, 2004 οκ με τους αισθητήρες θα τα βολέψω Με τα καλώδια τροφοδοσίας είναι το μπέρδεμα .Στο μεγάλο βύσμα τα καλώδια συνδέονται στο μαύρο και στο κόκκινο .Στο μικρό συδεωντε στο μαύρο και στο κίτρινο .Άρα το κύκλωμα παίρνει διαφορετικές τάσεις από κάθε βύσμα. Να τα συνδέσω και τα δυο ? Το κουτί είναι no name Και δεν έχει οδηγίεςCpu Amd 64 3000Mobo Asus k8n-e deluxe
varelasj Δεκέμβριος 15, 2004 #5 Δεκέμβριος 15, 2004 Aν μπορουσες να βγαλεις καποια φωτο και να την ανεβασεις θα μας βοηθουσε παρα πολυ ή εστω καποιο λινκ με το προιον που εχεις...ή ακομα πιο απλα την ονομασια του οποτε να κοιταξουμε εμεις αν μπορουμε να το βρουμε
Djebel Δεκέμβριος 15, 2004 Author #6 Δεκέμβριος 15, 2004 Πως να ανεβασω φοτο ? Τις βαζω σαν attachments ,φενετε οτι ανεβενουν αλλα δεν ενφανιζονται στο post
varelasj Δεκέμβριος 15, 2004 #7 Δεκέμβριος 15, 2004 Μηπως η αναλυση τους ειναι πανω απο 600*600? Αν ειναι ετσι πρεπει να τις μικρινεις κι επισης να ειναι jpeg (ωστε να ειναι μικρες σε μεγεθος)
Djebel Δεκέμβριος 15, 2004 Author #8 Δεκέμβριος 15, 2004 Το κουτι ειναι αυτο δεν ξερω αν βοηθανε οι φοτο
Djebel Δεκέμβριος 18, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 18, 2004 Ενταξυ παιδια , το βολεψα .Συνδεσα το ενα βισμα στο τροφοδοτικο και δουλεψε κανονικα
prasinos Φεβρουάριος 19, 2005 #11 Φεβρουάριος 19, 2005 papa-zord φοβερη η γνωμη σου. μην λεσ βρε παιδι τοσα πολλα...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2005 #12 Φεβρουάριος 19, 2005 Υπάρχει περίπτωση να είναι το Innovator Wave LCD? Αν ναι για πες μας καμμιά άποψη ,αν όχι πες από πού το πήρες και πόσο
aris-the-wild-tweaker Φεβρουάριος 20, 2005 #13 Φεβρουάριος 20, 2005 Εχω και εγω ενα παρομοιο κουτι σε αλλο χρωμα με την ιδιο οθονουλα με τις θερμοκρασιες στο ιδιο σημειο.Τον υπολογιστη τον παρελαβα συνεδεμενο και οι θερμοκρασιες φαινοταν απ'την πρωτη μερα.Ομως η θερμοκρασια της cpu διαφερει απο αυτη που δινει το MotherBoard Monitor 5.Ποια θερμοκρασια ειναι σωστη?Το case δειχνει για παραδειγμα 32 βαθμους ενω το MBM 37.Ποια ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα?Εχω Asus A8V Deluxe.
soler1442169065 Φεβρουάριος 20, 2005 #14 Φεβρουάριος 20, 2005 Οι αποκλίσεις των μητρικών στην system θερμοκρασία δεν είναι μεγάλες οπότε και οι δύο θερμοκρασίες είναι σωστές αναλογα με το που βρίσκεται ο αισθητήρας που σου δίνει την θερμοκρασία.
mike299_19991442169156 Ιούλιος 9, 2006 #15 Ιούλιος 9, 2006 Έχω το κουτι innovator με την οθονούλα μπροστά. Μου δείχνει την περιστροφή του ανεμιστήρα της CPU (όχι αριθμό στροφων απλα ενα γραφικό, έτσι πρέπει να είναι?), από κάτω PWR και ένα γραφικό σαν ηχείο που παίζει (τι θέλει να πει δηλαδή?). Το προβλημα είναι οτι δεν δείχνει θερμοκρασια CPU παρολο που έχώ βάλει το καλωδιάκι στην CPU. Βασικά δεν δείχνει τίποτα. Ξέρετε τι κάνω λάθος?Μήπως δεν έιναι καλά το καλώδιο στην CPU? είναι πάνω στην CPU, αναμεσα σε επεξεργαστή και ψύκτρα.
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 #16 Ιούλιος 9, 2006 Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα..... Μόλις έχασες ένα σένσορα... ΠΟΤΕ δεν τοποθετούμε σένσορα ανάμεσα cpu και cooler. Πάντα ΔΙΠΛΑ στο heat spreader ή στη βάση της ψύχτρας και όχι ανάμεσα. Μόνη ελπίδα να έχεις βάλει ανάποδα το καλωδιάκι αν και κατά 99,99999% είναι αυτό που σου λέω.
regent1442169115 Ιούλιος 9, 2006 #17 Ιούλιος 9, 2006 Έχω το κουτι innovator με την οθονούλα μπροστά. Μου δείχνει την περιστροφή του ανεμιστήρα της CPU (όχι αριθμό στροφων απλα ενα γραφικό, έτσι πρέπει να είναι?), από κάτω PWR και ένα γραφικό σαν ηχείο που παίζει (τι θέλει να πει δηλαδή?). Το προβλημα είναι οτι δεν δείχνει θερμοκρασια CPU παρολο που έχώ βάλει το καλωδιάκι στην CPU. Βασικά δεν δείχνει τίποτα. Ξέρετε τι κάνω λάθος?Μήπως δεν έιναι καλά το καλώδιο στην CPU? είναι πάνω στην CPU, αναμεσα σε επεξεργαστή και ψύκτρα.Έχω ακριβώς το ίδιο κουτί (δυστυχώς). Το γραφικό είναι σωστό. Είναι και καλά για να μην κολλήσει ο ανεμιστήρας (αν είναι όντως συνδεδεμένος στο τρίπινο του ανεμιστήρα) και καεί ο επεξεργαστής. Δεν δείχνει αριθμό στροφών. Η μεσαία ένδειξε είναι για να δείχνει πως παίρνει ρεύμα εξού και το "PWR" (λες και αν δεν έπαιρνε θα το έδειχνε). Τώρα όσον αφορά την ένδειξη θερμοκρασίας μου κάνει εντύπωση που δεν στην δείχνει. Φοβάμει πως είναι αυτο που λέει ο MakisH. Λυπάμαι αν δεν βοήθησα...
mike299_19991442169156 Ιούλιος 10, 2006 #18 Ιούλιος 10, 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο κουτί (δυστυχώς). Συμφωνό, το κουτί είναι άθλιο. Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα..... Μόλις έχασες ένα σένσορα... ΠΟΤΕ δεν τοποθετούμε σένσορα ανάμεσα cpu και cooler. Πάντα ΔΙΠΛΑ στο heat spreader ή στη βάση της ψύχτρας και όχι ανάμεσα. Μόνη ελπίδα να έχεις βάλει ανάποδα το καλωδιάκι αν και κατά 99,99999% είναι αυτό που σου λέω. Που είναι ο heat spreader? Πως μπορώ να βάλω τον σενσορα στην βάση της ψύκτρας χωρίς να έιναι ανάμεσα σε ψυκτα και CPU?:017: Αν καταστραφηκε ο σενσορας, μπορω να τον αλλάξω? Το κουτί είναι βασικά ενός φίλου που μου ζήτησε να του τον στήσω και δεν θέλω να του κάνω ζημιά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.