Jump to content

νεο pc.γνωμες.

giorgos th.1442169073

Recommended Posts

θελει ενας φιλος μου να αγορασει εναν υπολογιστη.δινει μεχρι 2000 ευρω.εκανα μια προσπαθειουλα να συνθεσω ενα αποκλειστικα απο e-shop.πειτε καμια γνωμη.

thermaltake tsunami va3000 silver 140e.

amd athlon 64 3200+ socket 939 227e

2x512 pc3200 samsung gold 166.20e

msi k8t neo2 122.35e

msi 6600gt-vtd 128mb 231.26e

wd 200gb sata 117.48e

plextor dvd-rom px-116a 30.59e

nec 3500a dvd-rw dual layer 71e

creative audigy2 62.98e

creative inspire t5900 79.7e

lg 17'' lcd l1715s 304e

microsoft dsp greek black value pack keyb+mouse 22.98e

q-tec psu 500w big fan 34e

akasa ak-fc-05 fan controller 48.87e

+floppy,modem.

γυρω στα 1700 ευρω με φπα βγαινει.

ωραιο pc-ακι δεν εχω να κανω καμια προταση (εχει καποια special ενδιαφεροντα ο φιλος σου ?) . Το μονο που σου προτεινω φιλικα να αλλαξεις ειναι να παρεις ενα πολυ καλο τροφοδοτικο . μην εμπιστευσαι ενα τετοιο power pc στα χερια του Q-tec . πολλοι εχουν παραπονεθει για αυτα(υπαρχουν βεβαια και ανθρωποι που δουλευουν καλα με αυτα) επειδη ειμαι παθων στο λεω.

για το τροφοδοτικο η αλλη επιλογη ειναι ενα herolchi 475w.να βαλω αυτο λες?το θελει ξερεις για γενικη χρηση,παιχνιδια,ταινιες κλπ κλπ αλλα ειναι φραγκατος...............

Ενα PSU της προκοπης ειναι must ολο τα ιδια θα λεμε???

Aφου ειναι φραγκατος στα 130Ε θα κολλησει ελεος........

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι να αγοραζει καποιος κουτια μουρατα και με μπιχλιμπιδια και να διαλεγει PSU για τον π***σο :025:

Ενταξει εγω το εχω καταργησει το κουτι ειμαι περιπτωση οπως λενε και στον Ε.Σ.

Η αντιστοιχη 19" TFT της LG ειναι κανονι (αυτην εχω)....

Η συνθεση ειναι παρα πολυ καλη....

Δυο αλλαγες θα μπορουσα να κανω....αντι για την 17αρα να βαλεις την 1915..αφου εχει περιθοριο μεχρι τα 2000€...

Και φυσικα μακρια απο τα q-tec...

about herolchi λεγονται απο παντου πολυ καλα λογια δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα σιγουρα ειναι καλυτερη λυση απο q-tec κοιτα και κανα antec ή enermax . αυτο τωρα ειναι το βασικο . οτι περισεψει χωστο σε καμια μεγαλυτερη οθονη οπως προτεινε ο soler ή κατι καλυτερο σε καρτα γραφικων .(προτεινω το δευτερο ειδικα εαν παιζει Games) καμια 6800 , χ800

Ειδες να βαρεσα??? :017:

Κουμαντο στην τσεπη του καθενος δεν κανω.......

Zητησες τις αποψεις των χρηστων και νομιζω οτι απαντησα στο αναλογο κλιμα.

Ειπες οτι ειναι φραγκατος ο φιλος σου κι εκει στηριχθηκα.

Αυτο ειναι καινουριο Enermax δεν το εχω δοκιμασει ουτε εγω ουτε ο Σακης οποτε δεν ξερω τι διαολος θα βγει....

Το 465 της Enermax ειναι σκυλι (δες το δικο μου) που εχει δουλεψει εδω κι οκτω μηνες και πουσαρε (αμονταριστο ειναι) Barton, Α64 και Ρ4 κι ολους με τεραβολτ (οσα αντεχουν)....

Πουσαρισμα θα κανει ο φιλος σου???

Γενικα ρωταω.......

Α τωρα που ειδα για WD SATA θα σου μεταφερω τα λεγομενα του Σακη (ειναι πωλητης Η/Υ) και μου ειπε οτι του εχουν φερει 3 SATA WD ψοφιους......

Εγω φυσικα μολις πριν 4 μηνες πηρα SATA δισκο για πρωτη φορα κι ειναι Seagate βεβαια τοσα χρονια ουδεποτε αντιμετωπισα προβληματα με τους IDE WD

Αν δεν πας για raptor καλυτερα να μην παρεις WD. Προτιμησε καποια απο τις 2 αλλες εταιριες. ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα με τους WD (3 εχω, οι 2 raptor) και χτυπα ξυλο δεν εχει παθει κανεις τιποτα. Απλα μετα τους ραπτορ την βλεπω λιγο "στασιμη" την εταιρια. Οι αλλες 2 κινουνται, βγαζουν μοντελα και γενικα "φαινονται"! Σε επιδοσεις ειναι δευτεροι σε σχεση με την WD λογω ραπτορ αλλα στα υπολοιπα μοντελα νομιζω οτι ειναι καλυτερες. Αν παιζει παιχνιδια καλυτερα να παει σε 1730. Η 19" δεν ξερω πως φαινεται στα games μια που εχει 25 ms Response times. Δικο σου ζητημα...

Επισης ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ βγαλε την καρτα ηχου!!!

πεταμενα 70 ευρω!!!

7.1 ηχο ενσωματωμενο εχει η μητρικη....

Οντως μιναρει η WD τον τελευταιο καιρο....

Μας κολλησε κι εμας τεσπα......

Χμ κι εδω θα συμφωνησω με τον SLN δε βρισκω λογο να παρει εξτρα καρτα ηχου αλλα αν ο μπαμπας τα δινει χτυπηστε την ασυζητητι! :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.