wilmott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή και στη διαδικασία παραγγελίας μου εμφανίζει ως μοναδικό τρόπο παράδοσης την αποστολή express 40 ευρώπουλα ενώ θυμάμαι ότι είχα δει ένα πινακάκι που ανέφερε και την απλή παράδοση που ήταν και φθηνότερη.Γιατί με +40 μειώνεται κατά πολύ η φθηνότερη τιμή.Έχει πάρει κανείς και ξέρει? :099: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αν δεν το πρόσεξες, δεσμεύονται να σου στείλουν το προιόν σε 48-72 ώρες! Αυτό σημαίνει courier και μάλιστα από τα ακριβά (αλλά και αξιόπιστα): Χρησιμοποιούν κυρίως την DHL. Η συσκευασία ενός εκτυπωτή είναι και βαριά και ογκώδης. Επομένως, για να σου έλθει κάτι σε 2-3 μέρες με αυτό το μέγεθος, πρέπει να το πληρώσεις...Π.χ. εγώ παράγγειλα για ένα φιλαράκι μου μια videocamera την Παρασκευή απόγευμα και με πήραν τηλ. (στα ελληνικά παρακαλώ!) να με ενημερώσουν ότι θα την παραλάβω σήμερα με DHL. Το κόστος του courier είναι 15 Ευρώ επειδή η συσκευασία της κάμερας έχει σίγουρα και μικρότερο βάρος και μικρότερο όγκο.Στο είχα ξαναπεί πριν λίγες μέρες. Αν δεν επείγει, καλύτερα πάρε τον από www.technikdirekt.de που είναι και πιο φτηνός και με κόστος αποστολής 20 Ευρώ.Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Δεκέμβριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Ιδού τι μου απάντησαν από την Pixmania και μάλιστα στα ελληνικά εντός μιάς ημέρας.Εξυπηρέτηση που σε σκλαβώνει αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ....''AGAPHTE KYRIE SAS EYXARISTW GIA TO MHNYMA SAS. ONTOS EIXA POLLES PARATHRHSEIS GI AYTO TO THEMA KAI SAS KATALABAINW APOLYTA. DEN DOULEYOUME PIA ME THN DPD POU PAREDIDE STANDARD ALLA MONO ME THN DHL POU EINAI EXPRESS. OI PELATES MAS DEN THN PROTIMOUSAN .DEN GNORIZW AN THA XANASYRGESTOUME MAZI THS sto mellon. ME EKTIMHSH EVAGGELIA ZANE''Νομίζω δε ότι αυτή η διακοπή συνεργασίας πρέπει έγινε πριν από λίγες μέρες γιατί δεν πάει 1 εβδομάδα που πρωτομπήκα στο σάιτ της Pixmania. Τι γκαντέμης που είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Δεν είσαι γκαντέμης καθόλου φίλε μου. Απλά θα πρέπει να δεις και τα προτερήματα αυτής της αλλαγής. Εγώ π.χ. πρίν δύο μέρες παρήγγειλα από εκεί δύο YAMADA DVD player συμβατό DivX DVX6700 που παίζει και divx αρχεία. Τα μεταφορικά μου τα έβγαλε μόνο 20€ και για τα δύο με DHL. Δηλαδή 66€x2 + 20€=152€ τελική και τα δύο. Αν θέλει και κανένας άλλος φίλος σου κάτι, αξίζει να μοιραστείτε τα μεταφορικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Δεκέμβριος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Σωστός θα το ψάξω και έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Πλάκα-πλάκα, το Pixmania αποδείχτηκε πολύ καλό μαγαζί και αξιόπιστο! Η παραγγελία μου έγινε Παρασκευή βράδι, μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και στην ουσία είδαν την παραγγελία μου Δευτέρα πρωί. Ε, Τετάρτη πρωι, ήταν σπίτι! Ούτε από Ελλάδα δεν έρχεται τόσο γρήγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Δεκέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ειναι πολυ καλοι!εγω πριν κανα μηνα παραγγειλα τριτη βραδυ μια ψηφιακη olympus c-765 ultra zoom, τεταρτη πρωι με πηραν τηλ.για επιβεβαιωση ελληνες αντιπροσωποι κ παρασκευη η ψφ ηταν εδω!την ειχαν κ 100ευρω πιο φτηνα απο ελλαδα..κ μενα express ειχε προεπιλεγμενο κ δε γινοταν standard.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmott Δεκέμβριος 18, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Ρε γμτ έχω εγγραφεί στο www.technikdirekt.de εδώ και τρεις ημέρες και ακόμα περιμένω να μου στείλουν το customer id και το password μου έχουν σπάει τα νεύρα, τι γίνεται...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Οκτώβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 έχει κανείς υπόψη του πόσα θα είναι τα μεταφορικά για ένα σετ home-cinema. έχω εντοπίσει ένα και δεν το βρίσκω πουθενά όσο στο pixmania, έχει κανείς δοκιμάσει ανάλογη αγορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Οκτώβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Διορθώνω το προηγούμενο ποστ. Τα έξοδα αποστολής με DHL, υπολογίζονται στα 40 €. Ρωτώ λοιπόν πια, εάν το συγκεκριμένο σάιτ είναι αξιόπιστο και τι εμπειρίες έχετε σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Οκτώβριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Προχώρα άφοβα!Αν επιτρέπεται, πιο σετάκι θα χτυπήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Οκτώβριος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Έχω δύο στο μυαλό μου:http://www.pixmania.com/gr/gr/49499/art/panasonic/oyiiei-home-cinema-sc-ht5.htmlhttp://www.pixmania.com/gr/gr/140412/art/philips/oyiiei-home-cinema-5-1-ht.htmlΠώς σου φαίνονται;Με προβληματίζει που στο σάιτ της Πιξμανια, το πρώτο φέρεται να μην παίζει cd-rw, είναι δυνατόν να παίζει dvd-rw και όχι cd-rw? Επίσης δεν προσδιορίζεται αν παίζει και τα δύο βασικά φορμάτ (+) και (-). Σε κάποια γερμανικά σάιτ φαίνεται να παίζει μόνο dvd-r!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Οκτώβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μα καλά τόσο πολύ πέσανε; 500 Watt RMS!!Γνώμη μου είναι να χτυπήσεις το philips να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα συμβατότητας συν το ότι παίζει και divx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Οκτώβριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Στο Philips καταλήγω γιατί το panasonic τελικά πράγματι παίζει μόνο (-)!Απλά θα προτιμούσα να το πάρω από κατάστημα λιανικής αν το έβρισκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Οκτώβριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Φιλαράκο πολύ καλή εξυπηρέτηση και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με Pixmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Οκτώβριος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Εχω παρει 2 φωτογραφικες και μια βιντεοκαμερα απο Pixmania.Απεχτοι.Τα 40 € οφειλονται στο οτι εθναιτο δεμα μεγαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.