Jump to content

Pixmania help

wilmott

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή και στη διαδικασία παραγγελίας μου εμφανίζει ως μοναδικό τρόπο παράδοσης την αποστολή express 40 ευρώπουλα ενώ θυμάμαι ότι είχα δει ένα πινακάκι που ανέφερε και την απλή παράδοση που ήταν και φθηνότερη.Γιατί με +40 μειώνεται κατά πολύ η φθηνότερη τιμή.

Έχει πάρει κανείς και ξέρει? :099:

Αν δεν το πρόσεξες, δεσμεύονται να σου στείλουν το προιόν σε 48-72 ώρες! Αυτό σημαίνει courier και μάλιστα από τα ακριβά (αλλά και αξιόπιστα): Χρησιμοποιούν κυρίως την DHL. Η συσκευασία ενός εκτυπωτή είναι και βαριά και ογκώδης. Επομένως, για να σου έλθει κάτι σε 2-3 μέρες με αυτό το μέγεθος, πρέπει να το πληρώσεις...

Π.χ. εγώ παράγγειλα για ένα φιλαράκι μου μια videocamera την Παρασκευή απόγευμα και με πήραν τηλ. (στα ελληνικά παρακαλώ!) να με ενημερώσουν ότι θα την παραλάβω σήμερα με DHL. Το κόστος του courier είναι 15 Ευρώ επειδή η συσκευασία της κάμερας έχει σίγουρα και μικρότερο βάρος και μικρότερο όγκο.

Στο είχα ξαναπεί πριν λίγες μέρες. Αν δεν επείγει, καλύτερα πάρε τον από www.technikdirekt.de που είναι και πιο φτηνός και με κόστος αποστολής 20 Ευρώ.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

Ιδού τι μου απάντησαν από την Pixmania και μάλιστα στα ελληνικά εντός μιάς ημέρας.Εξυπηρέτηση που σε σκλαβώνει αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ....

''AGAPHTE KYRIE

SAS EYXARISTW GIA TO MHNYMA SAS. ONTOS EIXA POLLES PARATHRHSEIS GI AYTO TO THEMA KAI SAS KATALABAINW APOLYTA. DEN DOULEYOUME PIA ME THN DPD POU PAREDIDE STANDARD ALLA MONO ME THN DHL POU EINAI EXPRESS. OI PELATES MAS DEN THN PROTIMOUSAN .DEN GNORIZW AN THA XANASYRGESTOUME MAZI THS sto mellon.

ME EKTIMHSH

EVAGGELIA ZANE''

Νομίζω δε ότι αυτή η διακοπή συνεργασίας πρέπει έγινε πριν από λίγες μέρες γιατί δεν πάει 1 εβδομάδα που πρωτομπήκα στο σάιτ της Pixmania. Τι γκαντέμης που είμαι

Δεν είσαι γκαντέμης καθόλου φίλε μου. Απλά θα πρέπει να δεις και τα προτερήματα αυτής της αλλαγής. Εγώ π.χ. πρίν δύο μέρες παρήγγειλα από εκεί δύο YAMADA DVD player συμβατό DivX DVX6700 που παίζει και divx αρχεία. Τα μεταφορικά μου τα έβγαλε μόνο 20€ και για τα δύο με DHL. Δηλαδή 66€x2 + 20€=152€ τελική και τα δύο. Αν θέλει και κανένας άλλος φίλος σου κάτι, αξίζει να μοιραστείτε τα μεταφορικά...

Πλάκα-πλάκα, το Pixmania αποδείχτηκε πολύ καλό μαγαζί και αξιόπιστο!

Η παραγγελία μου έγινε Παρασκευή βράδι, μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και στην ουσία είδαν την παραγγελία μου Δευτέρα πρωί. Ε, Τετάρτη πρωι, ήταν σπίτι! Ούτε από Ελλάδα δεν έρχεται τόσο γρήγορα!

ειναι πολυ καλοι!εγω πριν κανα μηνα παραγγειλα τριτη βραδυ μια ψηφιακη olympus c-765 ultra zoom, τεταρτη πρωι με πηραν τηλ.για επιβεβαιωση ελληνες αντιπροσωποι κ παρασκευη η ψφ ηταν εδω!την ειχαν κ 100ευρω πιο φτηνα απο ελλαδα..κ μενα express ειχε προεπιλεγμενο κ δε γινοταν standard..

• 9 months later...

Έχω δύο στο μυαλό μου:

http://www.pixmania.com/gr/gr/49499/art/panasonic/oyiiei-home-cinema-sc-ht5.html

http://www.pixmania.com/gr/gr/140412/art/philips/oyiiei-home-cinema-5-1-ht.html

Πώς σου φαίνονται;

Με προβληματίζει που στο σάιτ της Πιξμανια, το πρώτο φέρεται να μην παίζει cd-rw, είναι δυνατόν να παίζει dvd-rw και όχι cd-rw? Επίσης δεν προσδιορίζεται αν παίζει και τα δύο βασικά φορμάτ (+) και (-). Σε κάποια γερμανικά σάιτ φαίνεται να παίζει μόνο dvd-r!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.