blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Πολυ καλη φαση...Μια ερωτηση το pstn με το isdn τι διαφορα εχει?Διοτι εχω isdn και δεν ξερω τι να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 03:47] Γενικά το modem είναι αυτό που θα έλεγες αξιοπρεπές. Το έχω το modem αυτό και δεν έχω πρόβλημα. (Εάν το λένε πρόβλημα μετά απο restart δεν το βρίσκει αλλά το βάζω και το ξαναβγάζω)Από ανθρώπους που το 'πέταξαν' και πήραν rooter είδαν βελτίωση στα pings.Το modem είναι crypto btw χμμ...πιστευω να με ικανοποιησει!Σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 6, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Μακριά από τελλας φαλίρισε η εταιρία και θα την αγοράσει η forthnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Μπράβο Abarth πολύ καλό.. Αρχική απάντηση από Borg Μακριά από τελλας φαλίρισε η εταιρία και θα την αγοράσει η forthnet Σοβαρά ?? σπιτι εχω τηλέφωνο με τελλας .. θα μου το κόψουν ? ?, Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ωπ...σοβαρα!και γω τελλας εχω!Καλη φαση...α ρε forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αλήθεια Αλλά δεν ξερώ (τουλάχιστον ακόμα) πότε θα γίνει αυτή η αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Απλά θα πάρεις το κουτί που είναι για isdn (ΑΝΝΕΧ Β). ’λλη διαφορά είναι ότι εμείς με την pstn για να δουλεύει το τηλέφωνο βάζουμε φίλτρα. Εσύ θα βάλεις spliter.Τις συνδεσμολογίες τις λέει αναλυτικά μέσα στο κουτί.Ακόμα την σύνδεση θα την έχεις το πολύ σε 12 ήμερες... Είναι θέμα οτε. Βασικά το θέμα είναι πότε ο οτε θα τους πεί ότι σου έκαναν την γραμμή dsl.Αυτό μπορεί να γίνει και την επόμενη μέρα... Αλλά να τους το πουν μετά απο μια εβδομάδα. Μόλις καταλάβεις ότι η γραμμή σου έγινε dsl (το μόντεμ βρίσκει την γραμμή) τότε πέρνεις την forthnet και σου δίνουν demo... Εκτός χρόνου 3 μηνών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 ωραια...thanks!Οποτε πριν την παρω θα πρεπει να κανω αιτηση στον οτε για αλλαγη γραμμης ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η FORTHNET... ΕΣΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.Εσύ κάνεις αίτηση που την στέλνεις στην forthnet και ένα κομμάτι της αίτησης είναι κάτι σαν εξουσιοδότηση προς την forthnet για να προχωρίσει στο dsliasma της γραμμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 6, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Borg Μακριά από τελλας φαλίρισε η εταιρία και θα την αγοράσει η forthnet Ο δεύτερος σε νούμερα πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και internet φαλίρισε; Ποιες είναι οι πηγές σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Ιανουάριος 6, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Thanks Abarth, πολυ καλη δουλεια γενικοτερα!:daisy: Εχω την ιδια απορια με τον Blade_pan, ο χρονος για ενεργοποιηση της γραμμης dsl (μεσω in-a-box) ειναι ιδιος με οταν κανεις μονος σου ετηση? (δηλαδη 1 μηνα περιπου?) ΥΓ: Μου ξεφυγε ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 SEE POST #27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αλλη μια ερωτηση,τελευταια,αν παρω το adsl in a box και κανω αιτηση και δεν εχει ports η περιοχη μου ακομη,(δηλαδη ειχε πριν και τελειωσαν και θα εχει πχ σε 15 μερες) αυτες οι 15 μερες θα αφαιρεθουν απο τους 3 μηνες ή οι 3 μηνες ειναι απο την πρωτη μερα χρησης dsl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Προφανός από την πρώτη μέρα που έχεις δικό σου κωδικό...Κωδικό πέρνεις μόλις ο οτέ πεί στην forthnet ότι σου έκαναν την γραμμή dsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC Ο δεύτερος σε νούμερα πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και internet φαλίρισε; Ποιες είναι οι πηγές σου; Επισης η εταιρια που εχει απο πισω της την ΔΕΗ φαλιρισε? Δηλαδη συντομα μας κοβουν και το ρευμα?Επισης για το Connex παρατηρησε κανεις οτι το πακετο περιλαμβανει Ογκοχρεωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 6, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ε για όνομα, δε νομίζω. Τσέκαρέ το καλύτερα γιατί αφενός δε νομίζω με αυτή την τιμή συνδρομής να υπάρχει χρονοχρέωση, αφετέρου βλέπω να πέφτουν οι μηνύσεις βροχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 6, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC Ο δεύτερος σε νούμερα πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και internet φαλίρισε; Ποιες είναι οι πηγές σου; Οι πηγές μου είναι μέσα από μια άλλη εταιρία , παρόμοιες με αυτές Αρχική απάντηση από jax7480 Επισης η εταιρια που εχει απο πισω της την ΔΕΗ φαλιρισε? Δηλαδη συντομα μας κοβουν και το ρευμα? Η τελλας φαλίρισε ως προς την τηλεφωνία φίλτατε mafiaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 6, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 re Borg θα σβησεις κανα μηνυμα απο το inbox σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 6, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka re Borg θα σβησεις κανα μηνυμα απο το inbox σου? Έσβησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 6, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ακόμα σκατά ειναι να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες. Καλα Χριστούγενα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.