Jump to content

Κατα προσεγγιση καποια 'πακετα' adsl για να συγκρινετε

abarth

Recommended Posts

12 ΜΗΝΕΣ -> συνολικο ποσο πληρωμης σε διαφορες περιπτωσεις , σε παρενθεση η μηνιαια καταβολη για 12 μηνες

μερικα πακετα δινουν και δωρο καποιους μηνες που ΔΕΝ υπολογιζονται για να μειωθει η τιμη του 12μηνου

επισης ειναι τιμες ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (πολλαπλασιαστε δλδ με το 1,18 για να βγαλετε τελικη τιμη)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΤΕ ADSL + ΟΤΕΝΕΤ 9000 ΕΚΟΝΟΜΥ

---------------------------------

35+19,90*12+9,90*12+49=442 (36,8)

ΟΤΕ ADSL + ΟΤΕΝΕΤ 384

35+19,90*12+315+49=638 (53,1)

ΟΤΕ ADSL + ACN 256

35+19,90*12+190=464 (38,7)

ΟΤΕ ADSL + ACN 384

35+19,90*12+304=578 (48,2)

ΟΤΕ ADSL + HOL 256+ 8 MHNEΣ

35+19,90*12+246+49=569 (47,4)

ΟΤΕ ADSL + HOL 384

35+19,90*12+330+49=653 (54,4)

ΟΤΕ ADSL + HOL 128 +8 MHNES

35+19,90*12+160+49=483 (40,25)

ΟΤΕ ADSL + FORTHNET 256+6 MHNEΣ

35+19,90*12+239+49=561 (46,75)

ΟΤΕ ADSL + FORTHNET 384

35+19,90*12+275+49=600 (50)

FORTHNET ADSL-IN-A-BOX

149+19,90*9+(275/12)*9=534,35 (44,5)

TELLAS IZI 384

43*12=516 (43)

HOL HOMEBroadbandPack 300

59*12=708 (59)

ηθελημενα ΔΕΝ περιλαμβανω Vivodi γιατι οι τιμες της ΔΕΝ διαφερουν δραμματικα απο ΟΤΕ και παρολαυτα ΔΕΝ προσφερει συνδεση με αλλους ISP εκτος HOL με αποτελεσμα να ειστε δεσμευμενοι με αυτη ... Βεβαια οποιος θελει μπορει να παει στο www.vivodi.gr και να ψαξει οτι θελει :)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

προσωπικα κρινω πως αν το economy και καλα προσφερει χαμηλη τιμη σε 'περιοριζει' ασφυκτικα στα GB οποτε καλυτερα να παει καποιος σε 128/128 ή 256/128 flatrate αφου και περισσοτερο download θα κανει με ανεση (χωρις αγχος και επιπλεον κοστη) και πιο 'ξεκαθαρη' συνδεση θα εχει ... και επιπλεον σε τιμη με συνδεση ACN 256 ειναι 2 ευρω το μηνα παραπανω ...δλδ σιγα τα ωα :)

35= εφαπαξ για συνδεση ADSL σε ΟΤΕ

19,90= παγιο για ADSL σε ΟΤΕ

49= εφαπαξ για modem απλο

αυτες οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες σε ολους τους ISP και adsl providers αρα μην το ψαχνετε και τοσο πολυ. Συμφερουν μονο οσοι τα δινουν δωρεαν εν μερει (πχ Tellas)

Δεν το εβαλα σε 3μηνη βαση γιατι αν καποιος 'επενδυει' σε adsl σημαινει πως ψαχνει κατι μονιμο και γρηγορο. Διαφορετικα ας παρει ενα πακετο adsl in a box μονο ή ας παει σε καποιο netcafe και να κατεβασει οτι θελει (αν ειναι για 1-2 φορες) .... Ετσι πρεπει να κοιταξει ποσο θα του βγει περιπου στο χρονο αφου τελικα αυτο τον ενδιαφερει συνηθως και εκει βλεπεις τα πραγματικα ωφελη ή οχι....

Εγω αυτο που βγαζω σαν συμπερασμα ειναι πως σε μηνιαια βαση τα πραγματα ειναι πανω κατω ιδια παντου. Ετσι κοιτας συμφερον, αποδοση κλπ και επιλεγεις.

12 μηνες ουτε για αστειο!

Σκεψου μονο πως αν πεσουν οι τιμες εσυ θα πληρωνεις κανονικα στις παλιες.

ΟΤΕ ADSL + FORTHNET 384 τριμηνη δαγκωτο και δε θα το μετανοιωσεις. Μιλαω παντα χωρις περιορισμους γιατι η dsl ειναι ατιμη.Αν αρχιζεις να κατεβαζεις δεν σταματας ποτε!

κοιτα, οι τιμες σε 12μηνες αποκλειεται να πεσουν δραματικα... ισως κανουν δωρα (+4 μηνες κλπ) ... τουλαχιστον οσο το εχω ψαξει ως τωρα απο γνωστους σε ΟΤΕ & ΟΤΕΝΕΤ

Απο κει και περα μιλαμε με τα σημερινα κριτηρια, εξαλλου αν πας σε 3μηνη απλα βαλε +2 με 5 ευρω το μηνα .... :)

Τεσπα ειπα, ειναι ενδεικτικα :)

Αρχική απάντηση από abarth [Χθες, στις 13:56]

........... εξαλλου αν πας σε 3μηνη απλα βαλε +2 με 5 ευρω το μηνα .... :)

Τεσπα ειπα, ειναι ενδεικτικα :)

Τι εννοεις +2? εγω με κοβω για adsl in-a-box, δε θελω να δωσω περισσοτερα λεφτα και απο φορθνετ isp που ειχα μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος....εχεις να προτεινεις κατι διαφορετικο? αν εχεις την καλοσυνη, μου λες τι ειναι αυτα που πολλαπλασιαζεις? αν ειναι, πες μου για την in-a-box.. ευχαριστω προκαταβολικα!:flower: :magic: :innocent:

Πιστευω ειναι πολλοι 12 μηνες ή τουλαχιστον φαινονται πολλοι!

Τα πακετα πιστευω συμφερουν πιο πολυ...

ρε παιδια,δεν ειναι καλυτερο να εχεις ρουτερ αντι για μοντεμ?

Το adsl in a box τι εχει μεσα?

Ενας φιλος πυ εβαλε telepassport του εφεραν και τα 2.(?)

Το μοναδικό κακό της dsl στην κούτα είναι το modem. Κατά τα αλλά η forthnet με μια καλή κίνηση και μέτρια καμπάνια (σε σχέση με το connex ή την vivodi) κέρδισε ένα μεγάλο μερίδιο τις αγοράς. Και για μένα είναι ακόμα η καλύτερη πρόταση.

καταρχην αν διαβασεις το txt αρχειο (με notepad και οχι μεσω browser) θα δεις οτι ειναι πολυ κατατοπιστικα ολα και απλα...

τα πακετα συμφερουν και συνηθως ειναι για 3,6,12 μηνες ..φυσικα οσο περισσοτερους μηνες δεσμευεσαι τοσο πιο φτηνο ειναι ...

τωρα , σαν 'πακετο' οτε384+acn adsl 384 12μηνη ή 6μηνη εχει το καλο οτι δινεις ενα καλο ποσο αλλα μπορεις αντι για μοντεμ να εχεις δωρο (απο acn) ρουτερ ...

στο adsl in a box παιρνεις μονο μοντεμ

δες το txt αρχειο, τα γραφει ολα και δεν αφηνει ερωτηματικα ...

35 ευρω ειναι το εφαπαξ για ενεργοποιηση της γραμμης

19,9 ευρω ειναι το παγιο για την γραμμη

49 ευρω ειναι το μοντεμ (στο περιπου αυτα που δινουν)

το αλλο πολλαπλασιο εχει να κανει με τη συνδρομη...

παντως γενικα οι τιμες δεν εχουν τρομερες διακυμανσεις εκτος και αν επιλεξεις κατι ιδιαιτερο εσυ

α και νομιζω η ογκοχρεωση ειναι τελικα η μεγαλυτερη πατατα. Καλυτερα παρε 128/128 η 256/128 και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου ....

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 03:25]

Ναι ε?Το connex τι διαφορα εχει?τιμες?

το connex ειναι μια 'πατατα' διαφημιστικη και μονο... δεν εχει δωρα κλπ ... εχει απλα ολο το πακετο της συνδεσης σε ενα ...κουτι για ευκολια :) ... δλδ τιποτα ιδιαιτερο.

Επιλεγεις τι συνδεση θελεις (ΟΤΕ,ΟΤΕΝΕΤ παντα), τι μοντεμ κλπ κλπ και στο στελνουν πακετο :)

Μπραβο abarth....Ωραια μαλλον για adsl in a box με κοβω,αλλα εχω μια αμφιβολια για το ποσο καλο θα ειναι το μοντεμ...

Αν παρω το κουτι,θα ειμαι την ιδια μερα στο ιντερνετ?

Και πως μπορω να δω αν η γραμμη ειναι οκ απο θορυβο και τετοια?

Γενικά το modem είναι αυτό που θα έλεγες αξιοπρεπές. Το έχω το modem αυτό και δεν έχω πρόβλημα. (Εάν το λένε πρόβλημα μετά απο restart δεν το βρίσκει αλλά το βάζω και το ξαναβγάζω)

Από ανθρώπους που το 'πέταξαν' και πήραν rooter είδαν βελτίωση στα pings.

Το modem είναι crypto btw

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.