Jump to content

Καηκε το pcακι μου...

arj

Recommended Posts

Σε καμμια περιπτωση μη δεχτεις Sempron2600

AthlonXP εδωσες και τετοιον να παρεις.

Δηλαδη αν εδινες Ρentium4 2.4 θα σου εδιναν πισω Celeron? Oχι βεβαια

Στοκ για τα RMA υπαρχει, να σου βρουν.

Αλλιως ας σου δωσουν Barton 3000+ ή 3200+

Στη χειροτερη περιπτωση να δεχτεις μονο Sempron3000+ που ειναι Barton στα 2000ΜΗz

αλλα οχι αλλο μικροτερο μοντελο Sempron που ειναι Tbred

Η αληθεια ειναι πως δεν τους χωνευω τους sempron καθολου οπως πολλοι απο εδω μεσα φανταζομαι. Θα τους πρηξω στα τηλεφωνα ολη τη βδομαδα για να σιγουρευτω οτι θα παρω Βαρτον.

Και στο κατω κατω ποση διαφορα να μου ζητησουν για εναν 3000 η 3200 ???

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

καμμια διαφορα δεν θα πληρωσεις.

Δεν εχεις μαθει τα δικαιωματα σου, μετα απο τοσα thread παραπονων?

Ειναι υποχρεωμενοι να σου επιστρεψουν ιδιο ή καλυτερον

Αυτο σημαινει, απο AthlonXP Barton 2500+ και ανω, ή εστω Sempron3000+ (512K L2 , 2GHz)

θα ζητησεις επεξεργαστη ισης τουλαχιστον αξιας(σε ευρο) με αυτον που σου καηκε,αν οχι μιλα με ινκα και θα το ληξει αμεσως το θεμα....Παλικαρι μου τραβα μουλτιραμα παρε μια βολκανο 11 tt και θα ησυχασεις.ειναι και φθηνη και πολυ καλη θα ελεγα...η gigabyte μονο μητρικες και καρτες λεει.

θα ζητησεις επεξεργαστη ισης τουλαχιστον αξιας(σε ευρο) με αυτον που σου καηκε,

αυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι σωστο γιατι οι Sempron κοστιζουν ακριβοτερα και ειναι χειροτεροι απο τους παλιοτερους AthlonXP (που καταργηθηκαν ακριβως γιατι ηταν καλοι και πολυ φτηνοι και χαλαγαν την πιατσα)

ναι φιλε μου αλλα δεν μπορει να ζητησει επεξεργαστη πολυ ακριβοτερο με την αιτιολογια οτι ειναι καλυτερος ο μπαρτον...χαιρω πολυ.απλα οτι πληρωσε τοτε θα αποζημιωθει τωρα.αν δωσει και διαφορα για να παρει πχ κανεναν καλυτερο εχει καλως.το προβλημα ειναι οτι υποχρεουνται να κρατανε στοκ 3χρονια ,δηλαδη μεχρι να ληξει η εγγυηση .βεβαια κανεις δεν το κανει,και απο εκει ξεκιναει το προβλημα....

Εδώ συμφωνώ με τον Nazzz. Είναι όπως π.χ. να πεθαίνει 9700 και λόγο έλειψης να παίρνεις 9800. Απλά δεν μπορείς πάντα να είσαι ο τυχερός

( αλλά τι λέω στην Ελλάδα είμαστε. Εδώ σπάνια είσαι ο τυχερός..... )

• 4 weeks later...

Κοντευει ενας μηνας και ακομα τιποτα. Το μονο που εχω κατεφερει να μαθω ειναι οτι δοθηκε προς αντικατασταση και περιμενουμε τον αντικαταστατη του. Το ποτε ομως θα ερθει δεν το ξερω γιατι η απαντηση που παιρνω παντα ειναι "θα σας ειδοποιησουμε εμεις".

Που σημαινει "αντε κλεισε το τηλεφωνο πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου"

Επιτελους αντικατασταθηκε σημερα ο επεξεργαστης μου και πηγαινοντας να τον παραλαβω μου δωσανε εναν Barton 2600 σε συσκευασια retail χωρις ανεμηστηρα. Δεν το πηρα και θα μιλησω αυριο με τις πωλησεις να δω τι συμβαινει. Εχω να κανω 3 ερωτησεις :

1. Δεν θα επρεπε κανονικα να παρω συσκευασια box afou box τους εδωσα και εγω?

2. Ο 2600 εχει βγει σε εκδοση Barton?

3. Με την εγγυηση τι γινεται? Εχω αλλα 3 χρονια για τον νεο επεξεργαστη ή οσο χρονο περιπου μου απομενει απο τον παλιο?

Επιτελους αντικατασταθηκε σημερα ο επεξεργαστης μου και πηγαινοντας να τον παραλαβω μου δωσανε εναν Barton 2600 σε συσκευασια retail χωρις ανεμηστηρα. Δεν το πηρα και θα μιλησω αυριο με τις πωλησεις να δω τι συμβαινει. Εχω να κανω 3 ερωτησεις :

1. Δεν θα επρεπε κανονικα να παρω συσκευασια box afou box τους εδωσα και εγω?

2. Ο 2600 εχει βγει σε εκδοση Barton?

3. Με την εγγυηση τι γινεται? Εχω αλλα 3 χρονια για τον νεο επεξεργαστη ή οσο χρονο περιπου μου απομενει απο τον παλιο?

1) Ναι ετσι νομιζω.

2)Εχει βγει και σε barton και σε t-bred

3) Εχεις το υπολοιπο της εγγυησης. Αν ηταν ετσι θα τους καιγαμε καθε 1 μηνα για να ανανεωνουμε την εγγυηση και να περνουμε καλλυτερο κομματι:D

συμφωνω.

πως ειναι η συσκευασια retail χωρις ανεμιστηρα?

μαλλον δεν λεγεται retail ε? Για να καταλαβεις μου δωσανε τον επεξεργαστη τυλιγμενο σε πολυ ζελατινα για προστασια.

Tray δηλαδή.....άμα σου δουλεύει δεν πολυπειράζει αλλά την ψύκτρα την είχες πληρόσει σωστά?

Σωστοτατα Outlaw....

Και μαλιστα οταν καηκε και τον πηγα δεν το δεχτηκανε ετσι σκετο και μου ζητησανε και τον ανεμηστηρα!

Και το προβλημα ειναι το εξης: Εγω δεν ειχα τον ανεμηστηρα τον ειχα δωσει σε ενα παιδι και χρησιμοποιω αλλη ψυχτρα. Ετσι λοιπον δανειστηκα απο τον κολλητο μου εναν γνησιο ανεμηστηρα AMD και σε ανταλαγμα του εδωσα ενα Volcano 7. Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν κανει και o/c οποτε οκ. Ωστοσο καποια στιγμη πρρεπει να του επιστρεψω τον ανεμηστηρα του. :079:

Μπερδεμα η κατασταση! Αυριο πρωι πρωι τηλ στην Quest και ο Θεος βοηθος.

Κρίμα, όχι οτι άξιζε να την είχες επάνω στην cpu αλλά όλο και κάπου θα έβρισκε εφαρμογή :(

αν δε γινεται τιποτα αλλο για box, ζητα μια αλλη ψυκτρα,

αλλα φροντισε οπωσδηποτε να παρεις καποιο αποδεικτικο παραλαβης που να λεει οτι πηρες tray 2600+, αμα ξαναχαλασει να μη σου κανουν τον κινεζο ζητωντας συσκευασιες και ψυκτρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.