Jump to content

το e-shop έφερε 3200+ 939 !!!!

dpresv

Recommended Posts

Ομως σε συμπιεση πολλαπλων βιντεο ειναι η διαφορα του Ρ4 συμπιεζει και δεν κολλαει........

Aντε ΨΨΨ γιατι ηδη σας κανω σκονη με το ΗΤ!

Ποιον μου θυμιζει.........ποιον μου θυμιζει..............

Τι χρονια ειναι φετος ρε παιδια??

υπαρχουν πολλες τετοιες συγκρισεις.

δες στα μεγαλα sites, Anandtech κλπ

επισης στα νεα εχει αλλη μια συγκριση που δειχνει ποσο ρολο παιζει η συχνοτητα, η L2 και το Dual channel σε Α64

σε γενικες γραμμες, αν μιλας για default, τα παραπανω 200ΜΗz του 754 3200+ (μιλαμε για το μοντελο Newcastle 2.2G 512L2, μιας και ο Hammer 2G 1MB δεν πωλειται πλεον) ειναι καλυτερα απο το DC

αλλα το θεμα ειναι και οι δυο θα ανεβουν και οτι οι 939 εχουν καλυτερες πιθανοτητες να ανεβουν πιο πολυ

συν το οτι σε 939 εχεις μελλον για upgrade.

αλλιως, αν ειναι για default, σαφως καλυτερα το 754, ιδιως που με λιγοτερα λεφτα παιρνεις εναν 3400+

Ποιον μου θυμιζει.........ποιον μου θυμιζει..............

Τι χρονια ειναι φετος ρε παιδια??

Και να σκεφτείς ότι τον δουλεύει στα default με default υδρόψυξη.... :048:

ΟΚ. Είπαμε ο sean τον πήρε για το project του. Από εκεί και πέρα ΨΨΨας είναι το θέλει το ΗΤ όσο θέλει την FPU του Athlon για τα Μαθηματικά του...

καλή τιμή έχουν (3000-3200) αν σκεφτούμε και πόσο πράγμα υπάρχει από κάτω 754- sempron.

τελικά οι 3200 ανεβαίνουν με λιγότερη τάση σε σχέση με 3000 και τους 13nm ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μου λετε που τους βρηκαν και τους φερανε αφου η οκταβιτ λεει πως εχει μονο απο 3500 και πανω και δεν ξερουν ποτε θα φερουν??????????????

Μου λετε που τους βρηκαν και τους φερανε αφου η οκταβιτ λεει πως εχει μονο απο 3500 και πανω και δεν ξερουν ποτε θα φερουν??????????????

Δική τους εισαγωγή προφανώς.

• 1 year later...

επισης ξαfρισαν και τα cpu για κατι που αναφερθηκε για οκταβιτ , νομιζω πως το ε-σοπ περνει απo quest εκτος αν ισχυουν αυτα περι φαλιρισματος :p οποτε παει στην οκαμπιτ

επισης ξαfρισαν και τα cpu για κατι που αναφερθηκε για οκταβιτ , νομιζω πως το ε-σοπ περνει απo quest εκτος αν ισχυουν αυτα περι φαλιρισματος :p οποτε παει στην οκαμπιτ

Xμμμ.... Αν δεν το πρόσεξες, το thread είναι ενός χρόνου παλιό...

Που το ξετριπωσες αυτο?

loooooooooooooooooolloooooooooooooooooooool δεν ειδα την χρονολογια απλα ειδα μηνα & ημ/νια λοοοοοοοολοοοοοοοοοοοολ κατι εψαχνα για το νεο μου cpu και το βρηκα Lock plz!! και παλιιιιιιι λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.