Piratis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 το θέμα είναι πως μπορούμε να προσδιορίσουμε στο περίπου κάποιο όριο κατω από το οποίο να μπορούμε να αντικαταστήσουμε με ασφάλεια την ψύκτρα με ανεμιστήρα σε ένα τσιπάκι με άλλη παθητική. κυρίως βέβαια σε chipset ή μικρά μοντέλα GPUγια παράδειγμα στην περίπτωσή μου μία mx440 αντέχει μόνο με παθητική ψύκτρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Μια MX440 αντέχει με παθητική ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αν αντεχει????Xωρις φανα επανω της επαιζα στα 40MHz PCI καλοκαιριατικα οταν ειχα AMD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αντεχει ανετα την εχω στο 2ο pc οχι για να παιζω εννοειται (δε παιζει και τπτ ΛΟΛ) απλα για να βλεπω στην οθονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αντεχη και παρααντεχει....Εδω την εχω...ξυλωσα το φανακι γιατι τα ειχε παιξει και μου εσπαγε τα νευρα...Μαλιστα ετσι οπως ειναι κλοκαρει κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.