Jump to content

Katsumi Labs! Γιναμε νερουλαδες!

MrSeanKon

Recommended Posts

μεγειες MrSeanKon . οπως σου ειπαν και παραπανω μην περιμενεις σημαντικες βελτιωσεις με το ετοιμο συστημα που πηρες αλλα και αυτη ειναι μια αρχη . ειμαι σιγουρος οτι η ψυξη ετσι στα χερια σου δεν θα αντεξει πανω απο μηνα . θα αρχισεις αμεσως τις βελτιωσεις lol.

κυνδινοι δεν υπαρχουν εαν κανεις απλα προσεκτικη δουλεια και συντηρεις το συστημα καθε μηνα ++(ας πεσει πια αυτος ο μυθος αν και εγω εχω να συντηρισω την υδροψυξη πανω απο 6μηνο λολ τερατα θα εχει πιασει το ψυγειο)

welcome in the water world m8

Ατυχία. Δεν ξέρω αν το έστειλες πίσω αλλα δες προσεκτικά τις ενώσεις στα ρακόρ και στο πλεξι-χαλκό (μήπως έχεις κάτι σαν τον ea6gka παραπάνω;) μπας και βάλεις λίγο τεφλόν ή κανάβι και φτιάξει.

Καλώς ήρθες στο Club των νερουλάδων, μήν ανησυχείς για το σφίξιμο, το Heatspreader προστατεύει τον επεξεργαστή. Το πρόβλημα ήταν με τους XP που μπορεί να πάθαινε ζημιά ο πυρήνας.

για ρωτα κανενα τυπακι στα 5gh για το heatspreader.....

Υπομονή! Για να στηθεί σωστά το watercooling θέλει έναν πειραματισμό. 10 λίτρα! Καλύτερα βάλε δεξαμενή πετρελαίου λολ!

Πάντως πολύ μεγάλη δεξαμενή ουσιαστικά θα σου μικραίνει την θερμοκρασία του full load (θα ανεβαίνει πολύ αργά διότι "χωνεύει" την ζέστη ευκολότερα).

Αν θες να ρίξεις πολύ την θερμοκρασία κάνε κάτι σαν αυτό που είχε κάνει ο Bass_junkies.

Eίχε βγάλει το ψυγείο έξω απ'το σπίτι στο κρύο! Αν έχεις ευχέρεια για κάτι τέτοιο τόλμα το.

Αφου δεν λυπηθηκες να παρεις καινουριο μπλοκ, να μην λυπηθεις να δωσεις αλλα περιπου 40 ευρω στη χειροτερη για ενα πανελακι που δειχνει θερμοκρασιες απο δικους του αισθητηρες, και ρυθμιζει και φανακια. Μονο και μονο ετσι θα εχεις αξιοπιστες θερμοκρασιες.

αν βγάλει το ψυγείο έξω απο το δωμάτιο με αποτέλεσμα το νερό να πάρει τη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος τότε είναι σχεδός σίγουρο ότι θα έχει υγροποίηση.

Να υποθέσω ότι το 13.2 είναι θερμοκρασία νερού όταν το έβαλες μέσα (πιθανότατα από βρύση; ) Θα ανέβει η θερμοκρασία σιγά σιγά μέχρι να πάρει θερμοκρασία περιβάλλοντος και κάτι παραπάνω.

- Εκτός αν έχεις βάλει aircondition στο full κρύο! Τα κάνεις κάτι τέτοια! λολ-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.