MrSeanKon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 Kαιρος δεν ηταν τι λετε?? :033: Αγορασα πριν λιγο μια ετοιμη συνθεση γιατι καθοτι ειμαι ασχετος απο νερο :040: και τα συναφη πρεπει πρωτα να παιξω να μπω στα κολπα και μετα ερχονται οι βελτιωσεις π.χ. αλλαγη σε καλυτερη αντλια, μεγαλυτερο ψυγειο κλπ....Αγορασα ενα ετοιμο κιτ της Revoltec αλλα :105: φοβαμαι να το στησω ουδεποτε ειχα εμπειρια και δεν εχω κανεναν κοντα τεσπα ελπιζω να τα καταφερω αλλιως παει ο Prescott! :112: Bασικα θα το στησω εκτος κουτιου να δω πως διαολο δουλευει και μετα θα το παω στον Η/Υ.Αν καταφερω σε πρωτη φαση να εχω 5-7 βαθμους λιγοτερο σε full load απο οτι ειμαι τωρα θα ειμαι ικανοποιημενος! :036: Σταδιακα θα παμε πιο κατω......Ειδομεν!Καλη μου αρχη με τα νεα παιχνιδια! :116: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Mεγιες μεγιες και καλοδουλευτο και καλο overclock!Aλλα ρε Sean πως κατεληξες σε αυτο το ετοιμο εννοω με ποια κριτηρια διοτι και εγω θελω να παω σε κατι ετοιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ΟΙΜΕ Πρώτα πήγε σε P4 τώρα βάζει και νερό.... Αρχίζω και φοβάμαι για το μέλλον της AMD.... Υ.Γ: αντε βρε καλος μας ήρθες....νερουλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Iδανικα θα βαλεις απεσταγμενο . Το απιονισμενο τραβαει τα ιοντα απο τα μεταλλα με αποτελεσμα να τα καταστρεφει (αργα μεν , αλλα συμβαινει)Απο το νερο βρυσης ομως , το απιονισμενο ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Κοίτα μια και είναι έτοιμο λογικά δεν έχει διαρροές. Απιονισμένο νερό πάντα ώστε και διαρροή να έχει να μην υπάρχει πρόβλημα να στα κάψει (όχι αποσταγμένο - απιονισμένο). Τώρα για δοκιμή το βάζουμε να δουλεύει πάνω σε εφημερίδα ή χαρτί στεγνό ωστε να δούμε αν έχει καθόλου διαρροές (λογικά σαν έτοιμο σύστημα δεν θα έχει στάνταρ). Όταν βάλεις το μπλοκ αν είναι με βίδες και όχι κλιπ (κατά 99% θα είναι), πρόσεξε μην το παρασφίξεις. Θέλει γερά αλλά όχι υπερβολικά μην σπάσει ο επεξεργαστής. Πάντως τα έτοιμα δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη επίδοση οπότε μάλλον κάτι κοντά στην ψύχτρα αέρος να περιμένεις. ***** χμ αυτό για το απιονισμένο δεν το ήξερα. Πάντως θυμάμαι παλιότερα σε συζήτηση οτι απεσταγμένο δεν κάνει δουλειά (για θέμα μην στα κάψει πάντα έτσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Με γεια το συστημα και ελπιζω να μην εχεις καμια διαρροη.Παντως καλυτερα να πηγαινες σε καποιο homemade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 To ίδιο ξεκίνησε ένας φίλος και στο τέλος αφού το μοντάραμε είχε μείνει μόνο το block!Nα υποθέσω πως έχει αντλία 12volt; (παίρνει ρεύμα μόνο από molex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 εγω δεν ξαναβαζω νερο , μια φορα εβαλα και μονο το κουτι δεν πηγε για RMA , ολα τα αλλα εφυγαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 OK τότε μάλλον πιστεύω θα έχει καλή ροή. Οι 12άρες κάνουν μόνο για να βγάζεις τα νερά απ'τις σωλήνες και να τις αδειάζεις!Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα πάντως για την τοποθέτηση.Α! επίσης όταν το βάλεις και ενώσεις το block αν δεν παίρνει μπροστά τότε δεν έχει βιδώσει καλά το block. Πρέπει να είναι σχετικά σφικτό (όχι ασφυκτικά) απ'όλες τις πλευρές! Στο λέω γιατί το είχα πάθει στις αρχές και όποτε ξαναστήνω το PC για να μην αρχίσεις να βρίζεις και να ψάχνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 εμενα παντως δεν ξερω τιο ειχε αλλα οταν το εβαλα να παιξει εχανε νερο αναμεσα απο το πλεξυ και το μπλοκ, μου ειπαν οτι ηταν πολυ σφιχτο , ελα ομως που ετσι το πηρα απο το κατασκευαστη, αντε μετα να βρω το δικιο μου, τεσπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Και εννοείται πως αφού το βάλεις μπροστά πρώτα κοιτάς θερμοκρασίες στο Bios!Για το σφίξιμο έχω δει άτομα που το παραέσφιξαν και πήραν 2 επεξεργαστές μετά από την μητρική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 εμενα παντως δεν ξερω τιο ειχε αλλα οταν το εβαλα να παιξει εχανε νερο αναμεσα απο το πλεξυ και το μπλοκ, μου ειπαν οτι ηταν πολυ σφιχτο , ελα ομως που ετσι το πηρα απο το κατασκευαστη, αντε μετα να βρω το δικιο μου, τεσπα. Mάλλον το μαύρο λάστιχο που είναι ανάμεσα στο μπλοκ και το πλέξι δεν έιχε πατήσει καλά. Ατυχία :009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Sean εκανες την καλυτερη επιλογη με το να πας σε νερο αν και αν προσπαθουσες να φτιαξεις ενα home made θα σου εβγαινε πολυ καλυτερο σε επιδοσεις !!! Τεσπα αυτα για αργοτερα.... Καλωσηρθες στο watercooling club :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Mάλλον το μαύρο λάστιχο που είναι ανάμεσα στο μπλοκ και το πλέξι δεν έιχε πατήσει καλά. Ατυχία :009: το ξερω , η τσιμουχα ηταν:071: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 1. Αντε ρε sean...ωραιος...Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζομαι και γω...Καλα ρε ea6gka δεν το δοκιμασες πριν το βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Για το σφίξιμο έχω δει άτομα που το παραέσφιξαν και πήραν 2 επεξεργαστές μετά από την μητρική!LOLΩραιος ο Γιαννης!!! αντε και 5Ghz!! :077: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 δοκιμασα ολα τα αλλα εκτος του μπλοκ, δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει και εκεινο να ειναι ελλατωμετικο, δοκιμασα αντλιες ψυγεια τανκ και τα λοιπα, μλκια μου .σων οτι και να κανεις προσεχε παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 13, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Εχει κανεις link απο αυτο το κιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Χμμμμμ. Τα συμπτώματα από την επαφή σου με την Intel όσο πάνε και χειροτερεύουν..... Αλλά δεν βαριέσαι. Όλα για την επιστήμη. Δώστου να καταλάβει! ( Έτσι και αλλιώς ο επεξεργαστής είναι της Intel. Δεν τρέφουμε αισθήματα για αυτόν. Τους καημένους τους Athlons λυπόμασταν μόνο......!!! ) Καλή επιτυχία με το νέο σου project Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 13, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Καλώς ήρθες στο Club των νερουλάδων, μήν ανησυχείς για το σφίξιμο, το Heatspreader προστατεύει τον επεξεργαστή. Το πρόβλημα ήταν με τους XP που μπορεί να πάθαινε ζημιά ο πυρήνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.