Jump to content

Katsumi Labs! Γιναμε νερουλαδες!

MrSeanKon

Recommended Posts

Kαιρος δεν ηταν τι λετε?? :033:

Αγορασα πριν λιγο μια ετοιμη συνθεση γιατι καθοτι ειμαι ασχετος απο νερο :040: και τα συναφη πρεπει πρωτα να παιξω να μπω στα κολπα και μετα ερχονται οι βελτιωσεις π.χ. αλλαγη σε καλυτερη αντλια, μεγαλυτερο ψυγειο κλπ....

Αγορασα ενα ετοιμο κιτ της Revoltec αλλα :105: φοβαμαι να το στησω ουδεποτε ειχα εμπειρια και δεν εχω κανεναν κοντα τεσπα ελπιζω να τα καταφερω αλλιως παει ο Prescott! :112:

Bασικα θα το στησω εκτος κουτιου να δω πως διαολο δουλευει και μετα θα το παω στον Η/Υ.

Αν καταφερω σε πρωτη φαση να εχω 5-7 βαθμους λιγοτερο σε full load απο οτι ειμαι τωρα θα ειμαι ικανοποιημενος! :036:

Σταδιακα θα παμε πιο κατω......

Ειδομεν!

Καλη μου αρχη με τα νεα παιχνιδια! :116:

Iδανικα θα βαλεις απεσταγμενο . Το απιονισμενο τραβαει τα ιοντα απο τα μεταλλα με αποτελεσμα να τα καταστρεφει (αργα μεν , αλλα συμβαινει)

Απο το νερο βρυσης ομως , το απιονισμενο ειναι καλυτερο.

Κοίτα μια και είναι έτοιμο λογικά δεν έχει διαρροές. Απιονισμένο νερό πάντα ώστε και διαρροή να έχει να μην υπάρχει πρόβλημα να στα κάψει (όχι αποσταγμένο - απιονισμένο).

Τώρα για δοκιμή το βάζουμε να δουλεύει πάνω σε εφημερίδα ή χαρτί στεγνό ωστε να δούμε αν έχει καθόλου διαρροές (λογικά σαν έτοιμο σύστημα δεν θα έχει στάνταρ).

Όταν βάλεις το μπλοκ αν είναι με βίδες και όχι κλιπ (κατά 99% θα είναι), πρόσεξε μην το παρασφίξεις. Θέλει γερά αλλά όχι υπερβολικά μην σπάσει ο επεξεργαστής.

Πάντως τα έτοιμα δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη επίδοση οπότε μάλλον κάτι κοντά στην ψύχτρα αέρος να περιμένεις.

χμ αυτό για το απιονισμένο δεν το ήξερα. Πάντως θυμάμαι παλιότερα σε συζήτηση οτι απεσταγμένο δεν κάνει δουλειά (για θέμα μην στα κάψει πάντα έτσι)

OK τότε μάλλον πιστεύω θα έχει καλή ροή. Οι 12άρες κάνουν μόνο για να βγάζεις τα νερά απ'τις σωλήνες και να τις αδειάζεις!

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα πάντως για την τοποθέτηση.

Α! επίσης όταν το βάλεις και ενώσεις το block αν δεν παίρνει μπροστά τότε δεν έχει βιδώσει καλά το block. Πρέπει να είναι σχετικά σφικτό (όχι ασφυκτικά) απ'όλες τις πλευρές! Στο λέω γιατί το είχα πάθει στις αρχές και όποτε ξαναστήνω το PC για να μην αρχίσεις να βρίζεις και να ψάχνεσαι

εμενα παντως δεν ξερω τιο ειχε αλλα οταν το εβαλα να παιξει εχανε νερο αναμεσα απο το πλεξυ και το μπλοκ, μου ειπαν οτι ηταν πολυ σφιχτο , ελα ομως που ετσι το πηρα απο το κατασκευαστη, αντε μετα να βρω το δικιο μου, τεσπα.

εμενα παντως δεν ξερω τιο ειχε αλλα οταν το εβαλα να παιξει εχανε νερο αναμεσα απο το πλεξυ και το μπλοκ, μου ειπαν οτι ηταν πολυ σφιχτο , ελα ομως που ετσι το πηρα απο το κατασκευαστη, αντε μετα να βρω το δικιο μου, τεσπα.

Mάλλον το μαύρο λάστιχο που είναι ανάμεσα στο μπλοκ και το πλέξι δεν έιχε πατήσει καλά. Ατυχία :009:

Sean εκανες την καλυτερη επιλογη με το να πας σε νερο αν και αν προσπαθουσες να φτιαξεις ενα home made θα σου εβγαινε πολυ καλυτερο σε επιδοσεις :D!!! Τεσπα αυτα για αργοτερα.... Καλωσηρθες στο watercooling club :D :D :D

δοκιμασα ολα τα αλλα εκτος του μπλοκ, δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει και εκεινο να ειναι ελλατωμετικο, δοκιμασα αντλιες ψυγεια τανκ και τα λοιπα, μλκια μου .

σων οτι και να κανεις προσεχε παρα πολυ.

Χμμμμμ. Τα συμπτώματα από την επαφή σου με την Intel όσο πάνε και χειροτερεύουν.....

Αλλά δεν βαριέσαι. Όλα για την επιστήμη. Δώστου να καταλάβει!

( Έτσι και αλλιώς ο επεξεργαστής είναι της Intel. Δεν τρέφουμε αισθήματα για αυτόν. Τους καημένους τους Athlons λυπόμασταν μόνο......!!! )

Καλή επιτυχία με το νέο σου project :D

Καλώς ήρθες στο Club των νερουλάδων, μήν ανησυχείς για το σφίξιμο, το Heatspreader προστατεύει τον επεξεργαστή. Το πρόβλημα ήταν με τους XP που μπορεί να πάθαινε ζημιά ο πυρήνας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.