kickeras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 hello,ξέρετε κανένα site που να κάνει σύγκριση μεταξύ των 2 αυτών καρτών? όχι συγκεκριμένων κατασκευαστών απλά να συγκρίνει τις δυνατότητες των 2 προϊόντων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Οριστε, http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2290&p=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kickeras Δεκέμβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 thanx, βασικά ψάχνω κάτι όμως που να συγκρίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους....και σαν δυνατότητες εννοούσα όχι ποσα frames πιάνουν στα παιχνίδια αλλα όσον αφορά τι προσφέρουν p.x. pixelshader, smartshader, videoshader, etc. και λίγο πιο hardware θέματα όπως ταχύτητες, μνήμη.... εκτος k αν το χει κάνει κάποιος reviewer ήδη για μένατο καλύτερο μου φαίνεται είναι να κοιτάξω στα site τις nvidia k ATI.....αυτό θα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 μένατο καλύτερο μου φαίνεται είναι να κοιτάξω στα site τις nvidia k ATI.....E ναι ρε σι τι καλυτερο απο αυτο.Επεισης στην σελιδα που σου εδωσα αν ψαξεις εχει πολλα αρθρα γι αυτο που θες σε καθε καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kickeras Δεκέμβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 είχα κοιτάξει απλά ήθελα ένα site να έχει κάνει τι δουλειά για μένα....έχω ένα exam σήμερα και θα πέσει τέτοια ερωτησούλα αλλα εντάξει τα κατάφερα thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Εχει δει κανεις τη χ850 σε preorder πουθενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.