Jump to content

laptop lcd σε desktop?

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Μετα την καταστροφη ενος λαπτοπ 486/66 μηζ εχω μια sanyo lcm-5483-24ntk lcd 8.5" και εχει ενα 20απινο βισμα. Aπο διαφορα φορουμ εχω διαβασει οτι το κυριοτερο προβλημα ως τωρα ηταν οτι οι vga βγαζουν αναλογικο σημα. Ομως τωρα με το dvi δεν γινονται τα πραγματα ποιο ευκολα? Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καποιο βιβλιαρακι η κατι που να δειχνει τα pinouts. Μηπως υπαρχει καμια λυση?

Όχι δεν γίνεται διότι για να γίνει αυτό πρέπει να έχεισ και έναν graphic controller ή όπως αλλιώς το λένε που έχουν τα φορητά αλλιώς πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου. Ένα search στο γοογλε 8α σε βοηθήσει...

Υπαρχει παντως graphic controller καπου ειχα μια σελιδα με ενα φορουμ γι αυτα.....(βεβαια μη νομιζεις ειναι φτινοι...)

Το καλυτερο θα ηταν ΑΝ βρεις να την βαλεις σαν εξωρετικη LCD για πανελ...:D

www.earthlcd.com

βεβαια με την οθονη που εχεις απο το συγκεκριμενο laptop.....ολη ολη η οθονη θα εχει 5 πιξελ...λοολ...!

οτι γινεται,γινεται αλλα δεν αξιζει...οι ελεγκτες εχουν περιπου 150+ευρα....κ δεν βρισκεις σε ελλαδα....αν θες να κανεις τετοιο μοντ πηγαινε παρε μια οθονη που μπαινει κ σε αυτοκινητα κ παντου κ βαλε την πανω στην vga σου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.