Jump to content

Αγαπητε Αη Βασίλη, 6600GT ή 6800LE.Θελω την καλυτερη...

Xorxhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδια μερες που ειναι τωρα σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις δυο παραπανω καρτες σε AGP εκδοση.Θελω να μου προτεινετε την κατα τη γνωμη σας καλυτερη καρτα,συνυπολογιζοντας τα εξής

1)Χρησιμοποιουμενη αναλυση 1024χ768(δεν με ενδειαφερει παραπανω)

2)Να μπορω να εχω full AA και AF χωρις εννοειται σπασιματα

Επειδη γνωριζω οτι μπορει να ξεκλειδωσει η LE,στην περιπτωση που αυτο δεν θα μπορει να γινει,η LE θα ειναι ποιο καλη απο την 6600GT,λαμβανοντας παντα υποψιν τους παραπανω παραγοντες ?

Χρονια Πολλα :114:

οποια βρεις ποιο φτηνη ειναι η δικια μου φιλοσοφια . για τα δυο που αναφερεις στο πρωτο εισαι καλυμενος το δευτερο χλωμο το κοβω ακομα και αμα παρεις την πιο τρελη εκδοση (τιποτα deluxe απο καμια asus)

Σου προτεινω να παρεις την 6600GT,νομιζω οτι ειναι ποιο καλη απο την LE(στην οποια μονο OC θα μπορεσεις να κανεις!),εκτως εαν παρεις μια 6800(τοτε τα πραγματα αλλαζουν μονο σε επιδοσεις σε σχεση με την 6600GT,αλλα ουτε και αυτη αλλαζει σε κατι καλυτερο!)

Εγω 6800LE θα έπαιρνα αλλά όχι μσι κ ούτε gainward.Αν βρεις κάτι άλλο κτύπα το

Κι εμενα αυτο τον καιρο το ερωτημα που τριγυρναει συνεχεια στο μυαλο μου ειναι αρκιβως αυτο.

Πειτε καμια αποψη βρε παιδια γιατι δεν μπορω να καταληξω με τιποτα!!!

Αν βρεις καμμια 6800 κανονικη χτυπα την. Αλλιως απο αυτες που δινεις εγω θα επαιρνα 6600. Ψιλοχαλαρα...

6600GT χαλαρά. Καλύτερα την ΓΤ και ας είναι παρακάτω σε μια κατηγορία παρά την φτηνή σε μια θέση πάνω...

από ότι κυκλοφορεί στο δίκτυο αφού έτσι και αλλιώς πρακτικά δεν τις έχω δει να δουλεύουν, προσωπικά σκέφτομαι γιά μια Leadtek 6600 GT . με την ευκαιρία ξέρει κανείς ποιοί ακριβώς φέρνουν leadtek κάρτες γραφικών στην Ελλάδα?

Τελικα ποια????

6800-LE-ULTRA???H 6600-GT????

Πειτε καποια γνωμη γιατι εχουμε μπερδευτει παρα πολυ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.