Jump to content

SOS το PC δεν με θέλει!

HeartDoc

Recommended Posts

Παίδεσ ζητώ την βοήθεια σας!

Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο σύστημα μου και συνεπώσ χρειαστηκε να κάνω format. όταν πηγα να ενεργοποιήσω τα Windows μέσω Internet μου έβγαλε ότι έχω ξεπεράσει τις ενεργοποιήσεις που πρέπει να έχω και να βάλω ένα άλλο CD-Key.

Ετσι τυχαία με πήρε ενας φίλος μου και το συζητήσαμε και μου είπε ότι θα μου φέρει τα δικά του ΧΡ. Τα εγκατέστησα κανονικά και τώρα όποτε συνήθως είμαι on-line μου βγάζει το εξής:

"Ο υπολογιστής σας θα τερματιστεί ... NT/AUTHORITY/SYSTEM

ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ(RCP) ΤΕΡΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΑ"

Τι είναι όλα αυτά? Τι μπορώ να κάνω? Δεν μπορώ να έχω ανοιχτό το πισί πάνω από 3 λεπτά.... SOS SOS SOS

To blaster kολλάει μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς προειδοποίηση. Για να το αποφύγεις πρέπει να κατεβάσεις απ'το site της microsoft το patch της και να το περάσεις πριν κάνεις κλήση στο internet. Noμίζω οτι στο SP2 έχει ήδη ενσωματωμένο το patch. Αν έχεις το Flashget βάλε να το κατεβάζει τμηματικά. (το καλύτερο είναι να το κατεβάσει κάποιος άλλος και να στο δώσει).

Από εδώ κατεβάζεις το Update για το Blaster

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en

και εδώ έχει μερικές πληροφορίες

http://www.microsoft.com/security/incident/blast.mspx

Επίσης υπάρχει και ο sasser που κάνει το ίδιο ακριβώς

http://www.microsoft.com/security/incident/sasser.mspx

πριν κανεις κατι με downloads κλπ, για να μην εχεις το προβλημα της επανεκκινησης, γραψε στο MS Dos Promt "shudown -a" .

Απο εκει και περα ειναι απλα θεμα λιγο ψαξηματος να τον απομακρινεις.

αρε τι εντολη και αυτη . το καλοκαιρι του 2003 αυγουστος περιπου 10-15 τρεχαμε ολοι να βρουμε τι γινεται εκεινη την ημερα εκανα 3 format μεχρι να καταλαβω τι επαιζε. ισως μια απο τις πιο διασημες εντολες πλεον λολ

OK επανέρχομαι! Κανω ενα format και περναω τα XP Pro με το SP2 και μένω μακρυα από internet και περιεργα cdακια. Το σύστημα μια χαρά...

Σήμερα αρχισε πάλι τα τρελά του! Εκανε reboot μόνο 4 (μέχρι τώρα) φορές.

Καθε φορά που μπαινω στα Windows μου βγάζει ότι στο συστημα έχει ανήψει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ορίστε τα (για εμένα) κινέζικα:

Error Signature:

BCCode: 100000d1 BCP1:7440EB7D BCP2:00000002 BCP3:00000001

BCP4:F820CB91 OSVer: 5_1_2600 SP:2_0 Product:256_1

Error Report Contents:

C:\DOCUME~1\NICKKA~1\LOCALS~1\Temp\WER593b.dir00\Mini12704-05.dmp

C:\DOCUME~1\NICKKA~1\LOCALS~1\Temp\WER5936.dir00\sysdata.xml

Το ΝΙCΚΚΑ είναι μέρος του ονόματος μου.

Αποκλείω να είναι ιός γιατί του έχω κάνει φορμάτ.

Μήπως φταίει ο σκληρός? Ειναι 2 χρόνων και του έχω πατήσει πάνω από 30 φορμάτ (δυστυχως όταν δεν γνωρίζεις: ΛΥΣΗ = ΦΟΡΜΑΤ)?

Please, όποιος καταλαβαίνει κάτι ας βοηθήσει...

Μου τη σπάει περισσότερο ότι επεξεργαστής, motherboard και PSU είναι 10 ημερών μόνο... :088:

Αποκλείω να είναι ιός γιατί του έχω κάνει φορμάτ.

Αν δεν κανω λαθος και φορματ να κανεις ο ιος δεν σβηνει(αναλογα και που εχει μπει).Τωρα στην περιπτωση σου με τον Sasser ειναι οπως σου λενε οι υπολοιποι χρηστες.

Αν δεν κανω λαθος και φορματ να κανεις ο ιος δεν σβηνει(αναλογα και που εχει μπει).Τωρα στην περιπτωση σου με τον Sasser ειναι οπως σου λενε οι υπολοιποι χρηστες.

Μόνο εάν είναι memory resident..... :017:

Τώρα όσο για το πρόβλημα...ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.Το event viewer τι σου λέει!?;Έτρεξες κανένα διαγνωστικό να δεις τι σου λέει (πχ memtest)!?

ok έλενξα το physical memory usage με το Asus Probe τησ μητρικής. 35-45% και τρέχει μόνο ένα πρόγραμμα! Βέβαια δεν είναι Kingston ή κάποια καλή αλλά μια μούφα.

Παρατήρησα επίσεισ ότι αρχίζει να κάνει τα τρελά reboot του αφού εχει προηηθεί χρήση του pc για μια δυο (το πολύ τρεις) ώρες.

Η μητρική παίρνει ddr 400MHz να βάλω 2 Κingston 2x256MB sta 266MHz που έχω στο "ντουλάπι ανάγκης" (<- παλιός pc) και να ελένξω το usage?

Προτάσεις... ?

φίλε καταρχάς σταμάτα τα format !!!!

δεν κερδιζεις τιποτα.

δοκιμασε να δουλέψεις το μηχανημα βγάζοντας όσο περισσότερες κάρτες μπορείς.

π.χ. χωρις καρτα ήχου, τίποτα scsi, βγάλε τα dvd,cd κλπ

επισης η αν έχεις 2 και τρία ραμμακια δοκίμασε να δουλέωεις με 1 απο αυτά.

στείλε και το configuration σου μπας και δουμε τίποτα.

Επίσης για τον ιό εφόσον φορτώσεις windows βάλε service pack 2 και ενεργοποίησε το firewall. Ακόμη και χωρις antivirus αν προσέξεις και δεν πας σε περίεργα site δεν θα κολλίσεις.(εννοείτε βέβαια μακριά από pop mail χωρίς antivirus.) An τον έχεις ήδη κολλήσει καθαρίζεται αλλα θέλει λίγη προσπάθεια μέχρι να κατεβάσεις τον προγαμματάκη από τγην symantec.

καλή τύχη!:021:

:021: :021: :021:

Thanks.

To SP2 κάνει καλή δουλειά.

Δυστυχώς μου είναι δυσκολο να στείλω configuration τώρα.

Λεπόν, εβγαλά την "JetRam" 512Mb (Πλαίσιο σου λέει ο άλλος ακούς Jetram χάθηκαν οι Kingston? Aτιμη βιασύνη! τεσπα) τοποθέτησα 2Χ256 Κινγκστον στα 266 (pc2100 νομίζω) Μέχρι τώρα καλά...

Η usage αυξηθηκε κατα 2-4%

Πάλι όμως όλα καλά...

Ανοίγω την ΤV...

όλα καλά...

Τι να κάνω για να πιέσω το σύστημα για να ελέξω αν ήταν όντως η μνήμη?

Να το σύστημα μου αν βοηθά:

Amd Athlon64 3000+/ ASUS K8VSE delux / 80aris hdd/ cd-rw philips/ dvd 8x / nVidia 5200 / 2x256 kingston( τώρα πια)

ο επεξεργαστής δεν είναι πουσαρισμένος είναι από τη μαμά του στα 2000ΜΗΖ

Μου ΄φαίνεται ότι o WEBMASTER μας (ο Linos80 ντε) πρέπει να έχει δίκιο :041: Παιζει μόνος του 40 λεπτά χωρις να κλείσει ουάου! :038: :107:

(φτου να μην το ματιάσω!)

Θα το δω και θα σας ενημερώσω ανάλογα (Πρέπει να βγούμε κι όλας! τι λίγη βροχή θα μας σταματήσει? Ή θα ασχολούμαστε συνέχεια με το pc {<- τόσες φορές το έχω πεί αλλά ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει :048: }

THNX for now

I :055: You ALL (με την καλή έννοια)

ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ! :041:

Ο Τάκης είχε δίκιο(αν κάνω λάθος στο όνομα Linos80 please διόρθωσε με)!

Έβαλα τις παλιεσ μνήμες και τον άφησα να τρέχει μόνο την ΤV. Μια χαρά! Πρίν απο λίγο εγκατέστησα και έτρεξα κανονικότατα το "βαρύτατο" SIMS 2. Και πάλι όλα μια χαρά....

ΤΗΑΝΧ

Όποιος γνωρίζει κάτι από software/games troubleshooting (όλοι σας δηλαδή) παράκαλώ τις απόψεις σας ...

εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.