pagourix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 'Exv το Tsunami και άλλαξα τροφοδοτικό σε Tagan 480..... τελικά το πρόβλημα όμως είναι οι ανεμιστήρες του κουτιού.......2 12ρια και ένα 9αρακι.....το ένα είναι με Neon ενώ τα άλλα απλά........Πείτε μου επειγώντος 3 ανεμίστηρες με τα χαρακτηριστικά των παραπάνο ΑΘΟΡΥΒΑ...γιατί το PC θα μπει στο υπνοδωμάτιο μου και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ....... :090: :090: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 http://www.checkmate.gr/products.php?cid=35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy1442169080 Δεκέμβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη Στουρνάρη και να ψάξεις για ανεμιστηράκια που έχουν ροοστάτη, όπως κάποια της Thermaltake. Με αυτά μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές τους όσο χαμηλά θέλεις για να μη σε ενοχλούν, ενώ όταν είσαι ξύπνιος και κάνεις κάτι που θα στρεσάρει τον υπολογιστή να τους ανεβάζεις πάλι τος στροφές.Σόρυ μόλις είδα ότι είσαι από Ρόδο...Δες και στο site της www.mgmanager.gr, www.e-shop.gr, ή σε κάποιο Multidrama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Επισης μπορεις να παρεις ενα fan controler (ή να φτιάξεις μονος σου...) και να μην αλλαξεις fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Δεκέμβριος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 πιστευω οτι αυτο που ειπε ο varelasj ειναι το ποιο σωστο και οικονομικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Δεκέμβριος 11, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Δεκέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 ε τοτε παρε ανεμιστιρα που τρεχει με λιγες στροφες!εγω εχα εναν με led της akasa και ειναι και αθορυβος και εχει και καλο airflow!για δες checkmate!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... Yπαρχει και ρυθμιστης που μπαινει σε θεση floppy! Δε νομιζω να εχεις κι εκει καλωδια.... ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy1442169080 Δεκέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Επίσης μπορείς να πιάσεις με μια πλαστική δέστρα το καλώδιο του ροοστάτη στο πλάι του ανεμιστήρα για να μη σου πιάνει χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Εχω το ιδιο κουτι με 5 ανεμιστηρες στα 7 volts με τριμερ και δεν κανει αρκετο θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Λοιπόν παιδιά σε 1,5 μήνα αλλάζω σπίτι έξω από την πόλη της Ρόδου και ακόμα εκεί δεν έχουν βάλει οδό.....και πρέπει να κάνω γρήγορα τα σημαντικότερα On-line ψώνια μουΠείτε τον καλύτερο και πιο αθόρυβο 12ρι με μπλε ledΠείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 12ρι απλόΠείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 9ρι (μπλε led ή χωρίς)και ένα Panel καλό που να συνδέετε με τους fans που θα προτείνετε και να μπορέι να κλέισει το πορτάκι του Tsunami μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.