Jump to content

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΤΡΕΝΑ!

pagourix

Recommended Posts

'Exv το Tsunami και άλλαξα τροφοδοτικό σε Tagan 480..... τελικά το πρόβλημα όμως είναι οι ανεμιστήρες του κουτιού.......2 12ρια και ένα 9αρακι.....το ένα είναι με Neon ενώ τα άλλα απλά........

Πείτε μου επειγώντος 3 ανεμίστηρες με τα χαρακτηριστικά των παραπάνο ΑΘΟΡΥΒΑ...γιατί το PC θα μπει στο υπνοδωμάτιο μου και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ....... :090: :090:

Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη Στουρνάρη και να ψάξεις για ανεμιστηράκια που έχουν ροοστάτη, όπως κάποια της Thermaltake. Με αυτά μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές τους όσο χαμηλά θέλεις για να μη σε ενοχλούν, ενώ όταν είσαι ξύπνιος και κάνεις κάτι που θα στρεσάρει τον υπολογιστή να τους ανεβάζεις πάλι τος στροφές.

Σόρυ μόλις είδα ότι είσαι από Ρόδο...Δες και στο site της www.mgmanager.gr, www.e-shop.gr, ή σε κάποιο Multidrama.

Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... :)

Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... :)

Yπαρχει και ρυθμιστης που μπαινει σε θεση floppy! Δε νομιζω να εχεις κι εκει καλωδια.... ΛΟΛ :D

• 1 month later...

Λοιπόν παιδιά σε 1,5 μήνα αλλάζω σπίτι έξω από την πόλη της Ρόδου και ακόμα εκεί δεν έχουν βάλει οδό.....και πρέπει να κάνω γρήγορα τα σημαντικότερα On-line ψώνια μου

Πείτε τον καλύτερο και πιο αθόρυβο 12ρι με μπλε led

Πείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 12ρι απλό

Πείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 9ρι (μπλε led ή χωρίς)

και ένα Panel καλό που να συνδέετε με τους fans που θα προτείνετε και να μπορέι να κλέισει το πορτάκι του Tsunami μου.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.