Jump to content

Αξίζει η αναβάθμιση σε 6600GT?

Paragka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Δηλαδή εγώ που έχω μια 5900ΧΤ σε ένα PC ενός πελάτη μου και θέλει μια βελτίωση στις επιδόσεις η 6600GT δεν θα είναι πιο γρήγορη? Στο κάτω κάτω βέβαια έχουν και ίδια τιμή

(220 η 5900ΧΤ, 220 και η 6600GT)

Σαφώς η 6600GT ειναι πιο γρήγορη. Αν ειναι να επιλέξεις μεταξύ των 2 ενοειται θα την προτιμήσεις. Αν ήδη εχεις 5900ΧΤ όμως δεν αξιζει να την αλλάξεις με την 6600 γιατί 1) θα σου φανει μικρή η διαφορά στις επιδώσεις 2)Η 5900ΧΤ μια χαρά παιζει ακόμα όλα τα games με medium-high detail και τουλαχισον 1024χ768 ανάλυση. Εγω θα συμβούλευα τον πελάτη σου η να κοιτάξει την 6800GT (που δεν αξίζει τα λεφτά της κατ εμε) ή καλύτερα να κρατήσει την 5900ΧΤ και μετα απο κανα εξαμηνο να δει τι παιζει.

Εναλακτικά αν μπορει να πουλήσει την 5900ΧΤ κανα 150-160ρι να το κανει και να παει να πάρει μια 6600GT Pixelview με 200ε απο τον ματσουκα, με αυτο συμφωνώ. Η 5900 θα χασει πολύ γρηγορα την αξία της απο δω και περα.

Πριν μια εβδομαδα,εβαλα σε ενα φιλαρακι μια Prolink 6600GT(AGP)

με την οποια αντικαταστησαμε μια G-FORCE4 Ti 4800.

Οι επιδωσεις της 6600 ηταν +100% στα περισσοτερα παιχνιδια.

Αυτη τη στιγμη εχει το καλυτερο λογο αποδοσης/τιμης.

Μη το σκεφτεσαι καθολου:T:

Αρχική απάντηση από totally_wired

Μπορεί να δουλεύει αλλά να χάνει κανένα frame που και που... Και αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει θερμοκρασία.

Έχω 9800ΧΤ (σχεδόν ίση με 6600GT) και δουλεύει 24/7 στους ~71 βαθμούς με το overdrive on. Η κάρτα δουλεύει σκυλί απροβλημάτιστα. Και να χάσει 1-2fps όπως υποστηρίζεις, πιστεύεις πως θα καταλάβεις την διαφορά?

Αρχική απάντηση από knight_77

Πριν μια εβδομαδα,εβαλα σε ενα φιλαρακι μια Prolink 6600GT(AGP)

με την οποια αντικαταστησαμε μια G-FORCE4 Ti 4800.

Οι επιδωσεις της 6600 ηταν +100% στα περισσοτερα παιχνιδια.

Αυτη τη στιγμη εχει το καλυτερο λογο αποδοσης/τιμης.

Μη το σκεφτεσαι καθολου:T:

Έτσι! :T:

Αν υποθέσουμε ότι το κόστος δεν είναι το ζητούμενο μεταξύ MSI και Prolink ποιά θα προτείνατε? Η μεν MSI έχει και Video In ενώ η Prolink δείχνει να έχει καλύτερο σύστημα ψύξης. Από θόρυβο είναι και οι δύο ίδιες?

Eξαρταται ποσο σημαντικο ειναι για σενα το video in

και ο χαμηλος θορυβος.

Προσωπικα θα σου προτεινα την MSI

μιας και 2 τελευταιες καρτες γραφικων μου (5900sp-6800GT)

ηταν και ειναι της MSI και δεν αντιμετωπισα κανενα

απολυτως προβλημα:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.