Jump to content

Αξίζει η αναβάθμιση σε 6600GT?

Paragka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Είμαι νέο μέλος και έχω την εξής απορία: Έχω CPU P4 2,4GHz με μνήμη 1GB DDR400, MB με AGP Χ8 και κάρτα γραφικών Ti4200 AGPX8 64ΜΒ. Επειδή είμαι λάτρης των FPS παιχνιδιών(HL2, DOOM3, FarCry) σκέφτομαι να αναβαθμίσω την VGA σε 6600GT. Με δεδομένο το υπάρχων σύστημα που έχω θα δω κάποια βελτίωση ή θα υπάρχει bottleneck στο CPU?

Mάλλον τώρα έχεις bottleneck... ;) Θα δεις μεγάλη διαφορά γιατί μιλά και για 3 γενιές καλύτερη κάρτα... :)

Με πείσατε. Θα περιμένω όμως λίγο ακόμη γιατί έχω δει ότι οι πρώτες 6600GT έχουν πρόβλημα με τη θερμότητα . Ίσως η Gainward Ultra 1960 Goes Like Hell να αξίζει την αναμονή.

Οχι τοσα λεφτα.Παρε μια σχετικα φθηνη.Αν δεις και σε reviews, το μεγαλο o/c δεν δινει και πολλα παραπανω στην 6600gt σε σχεση με μια ιδια που πιανει μικροτερους χρονισμους...

Αρχική απάντηση από Paragka [Σήμερα, στις 12:55]

Με πείσατε. Θα περιμένω όμως λίγο ακόμη γιατί έχω δει ότι οι πρώτες 6600GT έχουν πρόβλημα με τη θερμότητα . Ίσως η Gainward Ultra 1960 Goes Like Hell να αξίζει την αναμονή.

Φιλε η καρτα αξιζει...μην το σκεφτεσαι... παρτη...;)

Δες και το thead του PGM για την 6600GT :T:

Εστησα χθες ενα μηχανημα με 6600GT. Πολύ γρηγορη κάρτα. Αξιζει η αναβαθμηση αν εχει καποιος χαμηλότερη απο 9700 αλλιως δε λεει.

Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 17:03]

Εστησα χθες ενα μηχανημα με 6600GT. Πολύ γρηγορη κάρτα. Αξιζει η αναβαθμηση αν εχει καποιος χαμηλότερη απο 9700 αλλιως δε λεει.

Δηλαδή εγώ που έχω μια 5900ΧΤ σε ένα PC ενός πελάτη μου και θέλει μια βελτίωση στις επιδόσεις η 6600GT δεν θα είναι πιο γρήγορη? Στο κάτω κάτω βέβαια έχουν και ίδια τιμή

(220 η 5900ΧΤ, 220 και η 6600GT)

Δεν θελω να ακουω χαζα... Τι σημαινει ζεσταινεται η οχι?Το θεμα ειναι να δουλευει η οχι...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δεν θελω να ακουω χαζα... Τι σημαινει ζεσταινεται η οχι?Το θεμα ειναι να δουλευει η οχι...

Μπορεί να δουλεύει αλλά να χάνει κανένα frame που και που... Και αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει θερμοκρασία.

Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 18:17]

Δηλαδή εγώ που έχω μια 5900ΧΤ σε ένα PC ενός πελάτη μου και θέλει μια βελτίωση στις επιδόσεις η 6600GT δεν θα είναι πιο γρήγορη? Στο κάτω κάτω βέβαια έχουν και ίδια τιμή

(220 η 5900ΧΤ, 220 και η 6600GT)

Η σειρά FX της nvidia είναι ίσως η πιο άθλια στην εποχή της εταιρίας.Ενώ διαφημίζεται ως DX9 κάρτα στην ουσία δεν είναι ικανή να τα τρέξει σε αξιοπρεπή ταχύτητα.Παράδειγμα το HL2 που όλες (ακόμα και η geforce FX 5950ultra)οι κάρτες της σειράς FX πηγαίνουν default σε επίπεδο DX8.Παιδιά συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά έχω καεί!:cry:

6600gt με τα μάτια κλειστά!:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.