Jump to content

Pentium 4 3Eghz ξεκινάω o/c

alexandrosss

Recommended Posts

θα δοκιμάσω το σαββατοκυριακο, να δωσω ρευμα κλπ, τώρα για d0 δεν λεεί το προγραμμα, apo sandra εκανα τεστ εφαγα τον 3,6 αλλα είναι μεγάλη η φωτογραφία για να την ανεβάσω.

revision το πρόγραμμα της ιντελ μου έβγαλε E

Παντως μη δωσεις παραπανω απο 1.57 ρευμα (πολυμετρησε το ομως) γιατι δεν προκειται να σου κανει POST τρεις Prescott εχω τεσταρει και κανεις τους δε δεχτηκε παραπανω.....

Ελπιζω να εχεις καλο PSU βαλε διαιρετη στις μνημες αρχικα και να δωσεις Vagp παραπανω αν χρειαστει.....

Εγινα Intelας αν δεν το ξερεις.... :037:

Μπορει Chris και μακαρι.....

Ισως σταθηκα ατυχος?? :090:

Τεσπα.....

Βεβαια τοσα βολτ δε λενε σε Intel το n ειδα να πεφτει πολυ αυτα θα τα παραθεσω στο μελλον περιμενω και του Αγγελου τον Prescott να τον ζεματισω.... :042:

Παντως μη δωσεις παραπανω απο 1.57 ρευμα (πολυμετρησε το ομως) γιατι δεν προκειται να σου κανει POST τρεις Prescott εχω τεσταρει και κανεις τους δε δεχτηκε παραπανω.....

Ελπιζω να εχεις καλο PSU βαλε διαιρετη στις μνημες αρχικα και να δωσεις Vagp παραπανω αν χρειαστει.....

Εγινα Intelας αν δεν το ξερεις.... :037:

το antec truepower 480watt έχω πέταξα το παλιοq-tec τιν έπαθα και έστρωσα τώρα

• 1 month later...

ειναι τελικα d0 πήγε 3750 με 1,38 ρεύμα αλλα μου τα χαλαν η μνημες, περισσοτερα νέα σε μια εβδομαδα(βρηκα λύση για το ιντερνετ, θα με ξανα πίσω και της διπλασιες ώρες)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.