MusicFool Ιανουάριος 5, 2005 #21 Ιανουάριος 5, 2005 www.malamas.gr Πρεπει να το πας (το σχεδιο) σε Corel 10-11-12 και να εχεις και λιγο χρονογιατι αλλη ειναι η δουλεια του.Φιλικα ΜανωληςΔες και www.sclavos.gr/ για υδροκοπη .....
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #22 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Γιαγκτ ευχαριστω,ειναι και Πειραια και βολευει.Θα επικοινωνησω μαζι τους μεθαυριο, αλλιως Βασιλη κερναω καφε Εχω κ εγω dremel αν θες:flower: Αν πας για υδροκοπη πλιζ πες μας το κοστος της!!
enduracell Ιανουάριος 5, 2005 #23 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Ενα δικο μου που εκοψα μ 'αυτον το τροπο. (Το εχω ποσταρει και παλιοτερα.) Αν εχεις υπομονη κανεις οτι θες. καλά Χρήστο προσκυνάω :worship: ζωγράφησε F-16 με κλαδευτήρι
totally_wired Ιανουάριος 5, 2005 #25 Ιανουάριος 5, 2005 Εσείς οι βόρειοι είστε πραγματικά καλυτέχνες...
Shidokanjohn Ιανουάριος 14, 2005 Author #26 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Εχω κ εγω dremel αν θες:flower: Αν πας για υδροκοπη πλιζ πες μας το κοστος της!! Ο τυπος ειναι φοβερος.Σχεδιαζει οτι θες σε autocad η του πηγαινεις εσυ καποιο ετοιμο και κοβει πανω σε ολες τις επιφανειες......(και σχεδια ,και τρυπες και τα παντα) Εδωσα 5 για το κοψιμο και το πηρα μεσα σε μια ωρα. ΥΓ Βασιλη το κομματι σου σε περιμενει
fanisk Ιανουάριος 14, 2005 #27 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ο τυπος ειναι φοβερος.Σχεδιαζει οτι θες σε autocad η του πηγαινεις εσυ καποιο ετοιμο και κοβει πανω σε ολες τις επιφανειες......(και σχεδια ,και τρυπες και τα παντα) Εδωσα 5 για το κοψιμο και το πηρα μεσα σε μια ωρα. ΥΓ Βασιλη το κομματι σου σε περιμενει Εεεε??? 5 μονο? Και στο κοβει χωρις κανενα γρεζι κλπ εεε?? Εκανες καποιο απλο κοψιμο, ή τπτ περιεργο?? Χαααα...αυριο ερχεται το V2000 μου και θα περασω απο αυτον καποια στιγμη!! Το πλεξι κλπ θα τα βαλεις μονος σου εε?? Θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με την λαμαρινα, ή πιο "μεσα"? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις κ ευχαριστω για την τιμη που ανεφερες!!
Shidokanjohn Ιανουάριος 14, 2005 Author #28 Ιανουάριος 14, 2005 Aπλο κοψιμο εκανα και το πλεξι το εβαλα μονος..ειναι ελαχιστα πιο μεσα η χρεωση παει αναλογα τις διαστασεις που θα κοψει...Απλα το λερωσε λιγο λολ....χωρις καμια γρατζουνια. Θα ποσταρω και μια φωτογραφια μετα.
fanisk Ιανουάριος 14, 2005 #29 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Aπλο κοψιμο εκανα και το πλεξι το εβαλα μονος..ειναι ελαχιστα πιο μεσα η χρεωση παει αναλογα τις διαστασεις που θα κοψει...Απλα το λερωσε λιγο λολ....χωρις καμια γρατζουνια. Θα ποσταρω και μια φωτογραφια μετα. Ελαχιστα πιο μεσα εεε??...χμμ καλα δεν πειραζει!! Το "καμια γρατζουνια" πιστευω δεν ετυχε σε σενα, αλλα γενικα προσεχει ε? Οποτε μπορεσεις ανεβασε μια φωτο!! ΥΓ:Αν κερασω καφεδακι, ή στο φερω...θα μου βαλεις κ εμενα πλεξι μηπως το κανω χαλια αν προσπαθησω εγω??
vdeseris Ιανουάριος 16, 2005 #31 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 23:50] και να πως εγινε. Πανέμορφο... :T:
antonisk7 Ιανουάριος 16, 2005 #32 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn και να πως εγινε. ’ψογος !
Shidokanjohn Ιανουάριος 16, 2005 Author #33 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Πανέμορφο... :T: Αρχική απάντηση από antonisk7 ’ψογος ! Σας ευχαριστω παιδια
Isolated Ιανουάριος 17, 2005 #34 Ιανουάριος 17, 2005 Shido Μου δωσες ιδεα!...ευχαριστω! πολυ ομορφο το κουτι σου!Xrist22 Αψογο.
SlotKiller Απρίλιος 22, 2005 #35 Απρίλιος 22, 2005 Shido κατι τετοιο θα μπορεσει να κανει? και με ποσο κοστος παραπανω?
lazarosleon Αύγουστος 11, 2008 #36 Αύγουστος 11, 2008 Σε ποιο μαγαζι τελικα εγινε η δουλεια αυτη???? Ωραια φαινεται το κουτι φιλε.
theo_mich Αύγουστος 12, 2008 #37 Αύγουστος 12, 2008 πιστευω προσεξες οτι περασαν 3 χρονια 5 μηνες και 20 ημερες... το μαγαζι αυτο μπορει να εχει κλεισει πλεον
lazarosleon Αύγουστος 12, 2008 #38 Αύγουστος 12, 2008 πιστευω προσεξες οτι περασαν 3 χρονια 5 μηνες και 20 ημερες...το μαγαζι αυτο μπορει να εχει κλεισει πλεον :rant::rant::rant::rant::rant::rant:δεν το ειχα δει:sorry:
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2008 #39 Αύγουστος 12, 2008 Από το μπορεί να έχει κλείσει του ενός, στην συγγνώμη του άλλου, δεν υπάρχει χώρος για ένα κλικαρισμα στη σελίδα η ένα τηλεφώνημα;
manolis34 Οκτώβριος 15, 2008 #40 Οκτώβριος 15, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ( ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ CNC WATER JET ( ΥΔΡΟΚΟΠΗ ) . ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΔΡΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ . ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΥΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΗΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΔΡΟΚΟΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ WATER JET . Y.Γ (1) ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΚΤΩΡ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ . ( ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ) Υ.Γ(2) ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΥΔΡΟΒΟΛΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ) .ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ . ΜΑΝΩΛΗΣ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.