Shidokanjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Καλημέρα .. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να κόψω αλουμίνιο?Θέλω να κοψω το πλαινο καπακι απο το κιτ του prometeia και να βαλω πλεξι.Οπως κανουμε και με τα πλαινα του κουτιου Ευχαριστώ.
jax7480 Ιανουάριος 5, 2005 #2 Ιανουάριος 5, 2005 Ρε ασε τα ετοιματζιδικα και ποιασε τον δραπανο και την σεγα και στρωσου στην δουλεια....τεμπελχανα....
PGM Ιανουάριος 5, 2005 #3 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 10:30] Καλημέρα .. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να κόψω αλουμίνιο?Θέλω να κοψω το πλαινο καπακι απο το κιτ του prometeia και να βαλω πλεξι.Οπως κανουμε και με τα πλαινα του κουτιου Ευχαριστώ. Γιαννη παιζει ενα εργοστασιο καπου στη παρνηθα αλλα περνει τα κερατα του (laser κοπη) ....... Αναλαβανουμε αν ειναι με τον DJD αλλα για το αποτελεσμα δεν εγγυομαστε τιποτα....... Θα φερω και την πανακριβη σγα μου
Shidokanjohn Ιανουάριος 5, 2005 Author #4 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:50] Γιαννη παιζει ενα εργοστασιο καπου στη παρνηθα αλλα περνει τα κερατα του (laser κοπη) ....... Αναλαβανουμε αν ειναι με τον DJD αλλα για το αποτελεσμα δεν εγγυομαστε τιποτα....... Θα φερω και την πανακριβη σγα μου Παρνηθα παω μονο για παιδακια,σιγα μην παω για να κοψω το κουτι? Αν θετε ερχεστε και το πολεμαμε Ζαχο φιλε ουτε τα εργαλεια εχω ασε που και να τα ειχα θα το κανω σκ@τα μονος... Ζιγκ ζαγκ θα εκανα .... Κανεις αλλος που να ξερει??
DoctorM Ιανουάριος 5, 2005 #5 Ιανουάριος 5, 2005 Εκτος απο Παρνηθα, παιζει αλλου??? Μολις πηρα Lian Li V2000 και ελεγα να του κανω παραθυρο.αν βλεπω οτι δεν παιζει τοτε να παρω το ετοιμο παραθυρο του
jax7480 Ιανουάριος 5, 2005 #6 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DoctorM Εκτος απο Παρνηθα, παιζει αλλου??? Μολις πηρα Lian Li V2000 και ελεγα να του κανω παραθυρο.αν βλεπω οτι δεν παιζει τοτε να παρω το ετοιμο παραθυρο του Εσενα θα σου προτεινα να παρεις το ετοιμο. Γιατι σε μεγαλο πλαινο και τοσο ακριβο κουτι δεν θα προτεινα να το κανεις manual το κοψιμο
Shidokanjohn Ιανουάριος 5, 2005 Author #7 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Εσενα θα σου προτεινα να παρεις το ετοιμο. Γιατι σε μεγαλο πλαινο και τοσο ακριβο κουτι δεν θα προτεινα να το κανεις manual το κοψιμο Σωστα λεει ο ΖαχοςΚαι εγω το ετοιμο ειχα παρει..
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #8 Ιανουάριος 5, 2005 Γιάννη πρέπει ο καφές να πάει χ2 και να έρθει και ο "εργοστασιακός" sotosx μαζί... (ο ΓΙΟΥΠΙ!)... κάτι μπορεί να γίνει τότε
xrist Ιανουάριος 5, 2005 #9 Ιανουάριος 5, 2005 α.Σχεδιασε τι θελεις να κοψεις. β.Τρυπες γυρω-γυρω εσωτερικα του σχεδιου. γ.Κοψε τις τρυπες. δ.στρωσε τις γραμμες.
DoctorM Ιανουάριος 5, 2005 #10 Ιανουάριος 5, 2005 και εγω ετσι λεω αλλα το πηρα απο overclock.co.uk γιατι απο εδω το hack δεν εχουν τπτ για την ωρα.πριν 1 μηνα τους ρωτησα για το κουτι και μου ειπαν τελη γεναρη.τεσπα, Τι να κανω? υπομονη
esdee Ιανουάριος 5, 2005 #11 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 α.Σχεδιασε τι θελεις να κοψεις. β.Τρυπες γυρω-γυρω εσωτερικα του σχεδιου. γ.Κοψε τις τρυπες. δ.στρωσε τις γραμμες. φαινετε εργαλειο ακριβειας!
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #12 Ιανουάριος 5, 2005 έχει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά έτσι και αν σε κάποιο σημείο βαρεθείς/κουραστείς και το πας γρήγορα, ΠΑΠΑΛΑ, θα βγει χάλια... το απλούστερο είναι με σέγα... και το καλύτερο με laser...
xrist Ιανουάριος 5, 2005 #13 Ιανουάριος 5, 2005 Ενα δικο μου που εκοψα μ 'αυτον το τροπο. (Το εχω ποσταρει και παλιοτερα.) Αν εχεις υπομονη κανεις οτι θες.
xrist Ιανουάριος 5, 2005 #17 Ιανουάριος 5, 2005 Το τρυπημα βοηθαει ωστε να κοβεις ανετα χωρις να στραβωνει η ακρη της λαμαρινας.Και οσο αν σας φαινεται περιεργο το φτηνο αυτο ψαλιδι κοβει λιγοτερο απο χιλιοστο.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 5, 2005 #18 Ιανουάριος 5, 2005 Το μεταλλοψάλιδο είναι για χοντροδουλειές, και αποκλειστικά για σίδερο.Μπορείς όμως να το κόψεις με σεγα, ή τρυπώντας το περιμετρικά όπως γράφει ο xrist22 2-3 χιλ πιο μέσα, και μετά το φέρνεις με λύμα.Εναλλακτική λύση.Υδροκοπή http://www.protypometal.gr/ΜΑΚΡΩΝ ΤΟΙΧΩΝ 1018540 ΠΕΙΡΑΙΑΣ2104136833
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 #19 Ιανουάριος 5, 2005 Shido......εχω κ σεγα κ ντρεμελ κ οτι θες....αμα θες στειλε μου πμ....!
Shidokanjohn Ιανουάριος 5, 2005 Author #20 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το μεταλλοψάλιδο είναι για χοντροδουλειές, και αποκλειστικά για σίδερο. Μπορείς όμως να το κόψεις με σεγα, ή τρυπώντας το περιμετρικά όπως γράφει ο xrist22 2-3 χιλ πιο μέσα, και μετά το φέρνεις με λύμα. Εναλλακτική λύση. Υδροκοπή http://www.protypometal.gr/ ΜΑΚΡΩΝ ΤΟΙΧΩΝ 10 18540 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2104136833 Γιαγκτ ευχαριστω,ειναι και Πειραια και βολευει.Θα επικοινωνησω μαζι τους μεθαυριο, αλλιως Βασιλη κερναω καφε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.