Jump to content

P4 3.4f 64bit

fonzi

Recommended Posts

ξερω απο χρηστες που εχουνε τετοιο επεξεργαστη οτι ειναι ενας κανονικος Ρ4 με Χ86-64 extensions. Ειναι ακριβουτσικος και για την ωρα αχρηστος. Να ξερεις οτι για να παιξει σε ΗΥ πρεπει να εχεις βαλει το σωστο BIOS αλλιως ουτε που θα μπουταρει.

Σωστά γράφεις....είναι η νέα σειρά επεξεργαστών της Intel με EM64T (64bit extension technology).

Εχουν ανακοινωθεί από Ιούλιο μήνα άν θυμάμαι καλά.

Φυσιολογικά....σχετικά σύντομα θα κυκλοφορήσουν.

ξερω απο χρηστες που εχουνε τετοιο επεξεργαστη οτι ειναι ενας κανονικος Ρ4 με Χ86-64 extensions. Ειναι ακριβουτσικος και για την ωρα αχρηστος. Να ξερεις οτι για να παιξει σε ΗΥ πρεπει να εχεις βαλει το σωστο BIOS αλλιως ουτε που θα μπουταρει.

Ποιός έχει τέτοιο επεξεργαστή ?

Ποιός έχει τέτοιο επεξεργαστή ?

ενας αγγλος φιλος μου εχει σε μια MSI. Το ειχα ψαξει και εγω γιατι ειχα παρασυρθει απο την λαιλαπα των 64 ΒΙΤ που εχουμε βομβαρδιστει τελευταια και εχω βρει οτι μεγαλη γκαμα της ASUS υποστηριζει τετοια τσιπακια με φτηνοτερη την Ρ5Ρ800 με το βιοσ 1016

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.