Jump to content

Saphire 9800se --> pro? Να έχω ελπίδες?

Kaf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου φαίνεται λίγο αδύνατο αλλα αν κάποιος απο εσάς ξέρει τπτ ας το εξομολογηθεί και σε εναν ταλαίπωρο noob :048: Άκουσα κάποιον να λέει πως έκανε την se προ αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν χωρίς να δω τι έχει κάνει

Και ΧΤ μπορείς να την κάνεις ανάλογα τι κομμάτια έχει επάνω...Μάλιστα μιάς και οι r350 έχουν σχεδόν εκλύψει εταιρίες σαν την Sapphire βάζουν συνήθως r360....κοίτα το...

Πές και επακριβώς τον κωδικό των μνημών της κάρτας γιατί αυτές με τον r360

έχουν συγκεκριμένες μνήμες ;)

Ολα με τη σειρα τους. Αυτο το διάστημα περιμένω να έρθει cpu+ram οποτε δε σκοπεύω να ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα της κάρτας, μιας και δεν την χρησιμοποιώ (εχω την ΤΙ4600 στο πισι). Ίσως σε καμια βδομαδούλα να την πιάσω κ πάλι στα χέρια μου. Απλά είχα την περιέργεια να δω αν γίνεται. Θενκς για τη γρήγορη απάντηση πάντως

Μετα από ελάχιστο ψάξιμο βρήκα την κάρτα που έχω σε ενα σαιτ με σχετικο θεμα και λεει:

9800 SE with I shaped memory and FDD connector in middle of PCB

4 pipes 128bit

Turns into the equivalent of a 9500 Pro but with an R350 core.

Οπότε Τζάμπα ήλπιζα?

• 3 months later...

εγώ την δικια μου 9800pro την έκανα xt και μου κάηκε στους τρεις μήνες..... αλλα εγγυησούλα .... και αντικατάσταση.

Καλα ρε Xarmanhs πού το θυμήθηκες αυτό το thread. Η λεγάμενη 9800se χάλασε, εκτός εγγύησης οπότε την κήδεψα κ γύρισα πίσω στην Ti 4600.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.