Jump to content

Sandra 2005 mem scores

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Aυτην την στιγμή στο σπίτι μου [είμαι στην δουλειά] καιγονται 2Χ512 bh5 σε dfi nf4 με 3.0vdimm στα 230 .... 30 passes no error , τώρα ίσως έχει 200passes θα τα δώ το μεσημέρi τι κανανε :D

Tο θέμα είναι ΤΙ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ?

ΤΙ ΜΗΤΡΙΚΗ τα τρέχει ?

Αν δίνεις με booster αντε γειά , όταν γκαζώσουν τα bh5 σε memoroprogram θα πεσει η τάση του booster και αντε γεια stable / [πρεπει να δίνεις ας πουμε 3.4 για να έχεις 3.2 καθαρο σε load..... και σε idle που θα ξαναανεβαινει 3.4 θα καις τα στικ αδικα]

Αν δίνεις με booster αντε γειά , όταν γκαζώσουν τα bh5 σε memoroprogram θα πεσει η τάση του booster και αντε γεια stable / [πρεπει να δίνεις ας πουμε 3.4 για να έχεις 3.2 καθαρο σε load..... και σε idle που θα ξαναανεβαινει 3.4 θα καις τα στικ αδικα]
:038: :023: :023: :023:

σόρρυ...εκτός θέματος Benchmarking

...αλλά πρέπει να έχω το ποιό σταθερό ocz booster στην Αθήνα τουλάχιστον.

Είναι rev 2.0 ....και έχω μόνο 0.06 drop στα 3.5volt

Απ'ότι καταλαβαίνω...όλοι οι υπόλοιποι έχουν αρκετά μεγαλύτερο drop.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

2 x Kingston KVR400X64C3A/1G @ 208 (250 χ 5/6) MHz με τα εξης timings:

cas 3

trp 3

trcd 3

tras 8

trc 11

trfc 14

trrd 2

twr 3

twtr 2

trtw 2

tref auto

read preamble 6ns

async latency 6ns

οταν τις ειχα @ 220 MHz και στα trc 11 και trfc 14 τα windows διαλυθηκαν τελειως και εκανα 3 φορες εγκατασταση εκεινη τη μερα, παρολα αυτα περνουσαν memtest ανετα. Τωρα στη χαμηλοτερη συχνοτητα μεχρι στιγμης δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα. Με twtr και trtw 1 δεν κανει καθολου post. Δεν εχω πειραξει ακομα το tref, read preamble, και async latency γιατι δεν ξερω τι να βαλω, οποιος μπορει ας με βοηθησει. Ολες οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες.

post-3556-1442174295,1315_thumb.jpg

post-3556-1442174295,2125_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.