giorgos th.1442169073 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 χθες το απογευματακι επεσαν στα χερια μου 2χ256 mb ram twinmos και ειπα να τα δοκιμασω μαζι με τα δικα μου.για να ανοιξω το πρωτο slot μνημης επρεπε να βγαλω την καρτα γραφικων.τα δοκιμαζω(τζιφος τελικα) και οταν βαζω παλι την καρτα και ανοιγω τον υπολογιστη προς μεγαλη εκπληξη ειχαν επανελθει μονοι τους οι 44.03 drivers και το dx9.0.τα εβαλα οπως ηταν αλλα τι στο καλο??μονα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Μηπως εκανε καμια αναζητηση συσκευων τα χρ και περασαν αυτα τα drivers μονα τους ? (αφου υπηρχαν μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Δεκέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 δε νομιζω γιατι ουτε balloon tip για νεα συσκευη μου εβγαλε ουτε κανεναν οδηγο εγκαταστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.