Jump to content

Πού μπορώ να βρω πλακέ (οριζόντια) κουτιά???

Orthodox

Recommended Posts

Στη Στουρνάρη έχω δει στο μαγαζάκι απέναντι απ'το Πλαίσιο. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Είναι ένα μικρό. Ήταν στα 50€ περίπου. Πλαστικά την δουλειά τους την κάνουν και αν τα μοντάρεις λίγο είναι άψογα

Έχει μήπως site για online παραγγελία αυτός?? Μόνο από online ενδιαφέρομαι (ξέχασα να το διευκρινίσω παραπάνω), είμαι από Ηράκλειο..

Θα περάσω Δευτέρα ή Τρίτη να δω και θα σου πώ. Το πολύ τραβάω φωτο να το δεις, το αγοράζω αν το θες και στο στέλνω.

Offtopic : Πού βρήκες κορόιδο για την Pinnacle; :096::038:

Ω..!! Φίλε emnezia thanks…

Αν μπορέσεις να μου στείλεις photo και το τηλέφωνο του θα μουν υπόχρεος..

Offtopic: Μετά από ένα χρόνο αναζήτησης βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα που αγόρασε την Pinnacle. :040: Βοήθησε και λίγο η τύχη μιας και παίζει αρκετά καλά στο σύστημα του και αυτός δεν ασχολείται ιδιαίτερα και όλα ok….!!!

Πήγα το πρωί και είχε αυτά τα δύο

Το 1ο έχει 39€ και το 2ο 59€ με 200W τροφοδοτικά.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι και τα δύο για MiniAtx οπότε δεν ξέρω αν κάνουν

(το 2ο είναι desktop απλά αυτός δεν το έβγαζει από εκεί να το φωτογραφίσω!)

post-58-1442173873,0333_thumb.jpg

post-58-1442173873,116_thumb.jpg

Ok να σε καλά…

Για mATX τα θέλω οπότε no problem. Το δεύτερο φαίνεται πολύ πιο ωραίο αλλά η τιμή του πρώτου είναι πολύ δελεαστική. Θα σου στείλω pm για περισσότερες λεπτομέρειες… Και πάλι ευχαριστώ…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.