Jump to content

PC crash TEST CONTEST

totally_wired

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω πως ΗΡΘΕ η ώρα...

Θα πάρουμε μια κυριακή τους δεινοσαύρους από PII και κάτω, θα βρούμε μια πολυκατοικία υπό ανέγερση και θα δoκιμάσουμε τις μηχανικές αντοχές των pcion μας.

Νικητής θα είναι αυτός ο οποίος θα πετάξει το pc απο τον ψηλότερο όροφο ενώ θα πρέπει να λειτουργεί σωστά το pc μετά την πτώση.

’μα θες μπορώ να σου δώσω γύρω στους 11 δεινόσαυρους για να έχεις και καμιά επιτυχία:hehe::rofl::hehe: ...λίγο δύσκολο βέβαια.....

Υ.Γ=Και πότε προγραμματίζετε να τα πετάξετε;;:D

Αρχική απάντηση από pontium

’μα θες μπορώ να σου δώσω γύρω στους 11 δεινόσαυρους για να έχεις και καμιά επιτυχία:hehe::rofl::hehe: ...λίγο δύσκολο βέβαια.....

Υ.Γ=Και πότε προγραμματίζετε να τα πετάξετε;;:D

Απλά έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι νικητής...

Εγω θα ελεγα να γινει πτωση καποιον super computer του φορουμ(ξερετε Shido, Ζαρρας, Ηιπρο).

Εμεις απο κατω θα περιμενουμε να δουμε ποιο θα δεν θα δουλευει μετα απο την πτωση στο "διχτυ"...

καλα αμα πεσουν και τετοια και στο κεφαλι μου να προσγειωθει δεν θα εχω καμμια αντιρρηση και να σπασει το κεφαλι μου αρκει να παιζει το πισι .

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:59]

σιγα μην τα κανουμε και τεστ ΠΑΠ , ρε τι ακουμε πρωι πρωι:D

Αφού το ξέρεις οτι η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται:D .....κατάλαβες δηλαδή......looooool:sick:

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 10:00]

Απλά έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι νικητής...

Μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις!!:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.