totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Πιστεύω πως ΗΡΘΕ η ώρα...Θα πάρουμε μια κυριακή τους δεινοσαύρους από PII και κάτω, θα βρούμε μια πολυκατοικία υπό ανέγερση και θα δoκιμάσουμε τις μηχανικές αντοχές των pcion μας.Νικητής θα είναι αυτός ο οποίος θα πετάξει το pc απο τον ψηλότερο όροφο ενώ θα πρέπει να λειτουργεί σωστά το pc μετά την πτώση.
blade_pan Ιανουάριος 5, 2005 #4 Ιανουάριος 5, 2005 Τι να λειτουργησει μωρε???Εδω απο το κρεβατι πεφτει ο σκληρος και νοκ-αουτ!!!
totally_wired Ιανουάριος 5, 2005 Author #5 Ιανουάριος 5, 2005 Εδώ σας θέλω... Τα tsunami δεν είναι μακριά... Μπορούμε να κάνουμε και test στεγανότητας...
pontium Ιανουάριος 5, 2005 #6 Ιανουάριος 5, 2005 ’μα θες μπορώ να σου δώσω γύρω στους 11 δεινόσαυρους για να έχεις και καμιά επιτυχία ...λίγο δύσκολο βέβαια..... Υ.Γ=Και πότε προγραμματίζετε να τα πετάξετε;;
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #7 Ιανουάριος 5, 2005 σιγα μην τα κανουμε και τεστ ΠΑΠ , ρε τι ακουμε πρωι πρωι
totally_wired Ιανουάριος 5, 2005 Author #8 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από pontium ’μα θες μπορώ να σου δώσω γύρω στους 11 δεινόσαυρους για να έχεις και καμιά επιτυχία ...λίγο δύσκολο βέβαια..... Υ.Γ=Και πότε προγραμματίζετε να τα πετάξετε;; Απλά έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι νικητής...
jax7480 Ιανουάριος 5, 2005 #9 Ιανουάριος 5, 2005 Εγω θα ελεγα να γινει πτωση καποιον super computer του φορουμ(ξερετε Shido, Ζαρρας, Ηιπρο).Εμεις απο κατω θα περιμενουμε να δουμε ποιο θα δεν θα δουλευει μετα απο την πτωση στο "διχτυ"...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #10 Ιανουάριος 5, 2005 καλα αμα πεσουν και τετοια και στο κεφαλι μου να προσγειωθει δεν θα εχω καμμια αντιρρηση και να σπασει το κεφαλι μου αρκει να παιζει το πισι .
pontium Ιανουάριος 5, 2005 #11 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:59] σιγα μην τα κανουμε και τεστ ΠΑΠ , ρε τι ακουμε πρωι πρωι Αφού το ξέρεις οτι η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται .....κατάλαβες δηλαδή......looooool:sick:
pontium Ιανουάριος 5, 2005 #12 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 10:00] Απλά έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι νικητής... Μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις!! :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.