Jump to content

HELP:Περίεργη συμπεριφορα σε μητρική

cosmic

Recommended Posts

Θα ήθελα τα φώτα σας για κατι που δεν μου έχει ξανατύχει...

Αγόρασα προσφατα μια μητρική chaitech 7NJL4 (nFORCE2) και έβαλα πάνω έναν athlion xp 1800 -1533.

Οταν το pc ποσταρε για πρώτη φορά τον επεξεργαστη τον είδε 1150-11.5Χ100.

Μπαίνοντας στο bios άλλαξα to fsb στα 133 και to pc pοstare κανονικα στα 1533.

Οσο το τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα το pc postarei κανονικά.Αν αποσυνδέσω το καλώδιο του ρεύματος απο το τροφοδοτικό moy για λίγες ώρες βλεπει την cpu στα 1150.

Η μνημη μου είναι 2100.

Μήπωσ να την στείλω πίσω για άλλαγή ειναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά?

Θα ήθελα τα φώτα σας για κατι που δεν μου έχει ξανατύχει...

Αγόρασα προσφατα μια μητρική chaitech 7NJL4 (nFORCE2) και έβαλα πάνω έναν athlion xp 1800 -1533.

Οταν το pc ποσταρε για πρώτη φορά τον επεξεργαστη τον είδε 1150-11.5Χ100.

Μπαίνοντας στο bios άλλαξα to fsb στα 133 και to pc pοstare κανονικα στα 1533.

Οσο το τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα το pc postarei κανονικά.Αν αποσυνδέσω το καλώδιο του ρεύματος απο το τροφοδοτικό moy για λίγες ώρες βλεπει την cpu στα 1150.

Η μνημη μου είναι 2100.

Μήπωσ να την στείλω πίσω για άλλαγή ειναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά?

Τσέκαρε πρώτα την μπαταρία.Την ώρα την κρατάει σωστά?Για να μην κρατάει τις ρυθμίσεις κάτι πάιζει με την μπαταρία.Εκτός εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο bios που να σου γυρνάει τις τιμές στο default.

Η αλήθεια είναι οτι χάνει και την ώρα στο bios.Sta win δενμπορώ να δω διοτι δεν έχω σκληρο.

ΑΛΛΑ μπαταρία σε καινουργια μητρική κουφο δεν είναι?

Θα την πολυμετρήσω πάντως το απόγευμα....μΗΠΩς Ο΄ΜΨς ΥΠΆΡΧΕΙκάπια ρυθμιση στο bios...? kai kanei reset καθε φορα που σταματαει η τροφοδοσια της μητρικής??

Η αλήθεια είναι οτι χάνει και την ώρα στο bios.Sta win μπορώ να δω διοτι δεν έχω σκληρο.

ΑΛΛΑ μπαταρία σε καινουργια μητρική κουφο δεν είναι?

Θα την πολυμετρήσω πάντως το απόγευμα....μΗΠΩς Ο΄ΜΨς ΥΠΆΡΧΕΙκάπια ρυθμιση στο bios...? kai kanei reset καθε φορα που σταματαει η τροφοδοσια της μητρικής??

Αφού χάνει και στην ώρα, τότε σίγουρα φταίει η μπαταρία.Εάν δεν έχει ρεύμα (μπαταρία), η μητρική δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις που του βάζεις και κάθε φορά ξεκινάει με τις default.Γύρνα πίσω την μητρική και βάλε τις φωνές.Η μητρική μάλλον δεν είναι και τόσο καινούργια.....

Αφού χάνει και στην ώρα, τότε σίγουρα φταίει η μπαταρία.Εάν δεν έχει ρεύμα (μπαταρία), η μητρική δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις που του βάζεις και κάθε φορά ξεκινάει με τις default.Γύρνα πίσω την μητρική και βάλε τις φωνές.Η μητρική μάλλον δεν είναι και τόσο καινούργια.....

Μπορω να σου πω οτι εχεις αδικο Mad.Σφραγισμενη μητρικη εβαλα και ειχε προβλημα μπαταριας.Εκανα αλλαγη και ολα οκ.

Πρόσεχε μη χάσεις εγγύηση με την αλλαγή μπαταρίας.

Δεν υπαρχει περιπτωση να χασω εγγυηση γιατι απλα εγω τις ελεγχω.

Mad οντως ειναι ακραιο αλλα ειναι πραγματικο.Ουτε εγω το πιστευα οτι μπορει να φταιει η μπαταρια.

Δεν υπαρχει περιπτωση να χασω εγγυηση γιατι απλα εγω τις ελεγχω.

Mad οντως ειναι ακραιο αλλα ειναι πραγματικο.Ουτε εγω το πιστευα οτι μπορει να φταιει η μπαταρια.

Άρα σίγουρα μιλαμε για αστοχία υλικού. :119:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.