yanni Δεκέμβριος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αυτό το είδα εδώ:http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadio&cp_id=10559 Έριχνα εχτές μια ματιά στο site και μόλις είδα την περιγραφή από κάτω κατευθείαν θυμήθηκα το post σου! Με 49€ + ΦΠΑ για την expert μην κοιτάξεις αλλού. Κατευθείαν Leadtek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einstain Δεκέμβριος 14, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Ωραία τώρα έστειλα e-mail στον Αϊ Βασιλή και ελπίζω να τη βρώ κάτω απο το δέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Εγώ έχω την pinnacle pc-tv pro και είμαι αρκετά ευχαρηστιμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einstain Ιανουάριος 27, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Τελικά πήρα την leadtek και την pc-tv live την έδωσα στον αδερφό μου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε σχέση με πρίν. Ίσως η leadtek ταίριαξε πιο καλα στο συστημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιανουάριος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Εγώ έχω την pinnacle pc-tv pro και είμαι αρκετά ευχαρηστιμένος Χμμ στείλε email στην Pinnacle για να έχουν και ένα χρήστη που είναι ευχαριστημένος απ'τα προϊόντα τους! (σοβαρά δες τα forum να δεις τι βρισίδι έπεφτε! :075: ) :033: Προφανώς κι εγώ είμαι άλλος ένας χρήστης Pinnacle που με το 2ο RMA η κάρτα δούλεψε με συνδιασμό των παλιών και καινούργιων drivers. Πάλι καλά που υπήρχε και το DScaler να βλέπουμε χωρίς εγκατεστημένους drivers. Πάντως μου αρέσει που όλοι δίνετε στον αδερφό σας την Pinnacle :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 27, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Ζηλεψα με τις καρτες που λετε και λεω να παρω μια :003: .Ειδα την LEADTEK 2000 XP EXPERT οπως λετε ολοι απο προσωπικη εμπειρια οτι η LEADTEK ειναι καλη σε σχεση με τα λευτα της.Επειδη δεν εχω ιδεα απο ιδιοτητες των καρτων αυτον η συγκεκριμενη ειναι καλη?Με εδιαφερει πιο πολλυ να κανω εγγραφη ενος προγραμματος και να το γραφω σε dvd η σε αρχειο στο pc.τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 27, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Μια χαρά είναι.Γενικά μόνο τις κάρτες της Leadtek και της Terratec εμπιστεύομαι εγώ απόλυτα όσον αφορά συμβατότητα/software/ποιότητα με την terratec να υπερέχει στην ποιότητα και η Leadtek στο software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Οκ ευχαριστω εκτος απο τον γερμανο μπορω να την βρω πουθενα αλλου?Μιας και το e-shop δεν το εχει.. :108:Επισης υπαρχει και η LEADTEK 2000 XP Deluxe στην ιδια τιμη.Μπορει να με βοηθησει καποιος ποια η διαφορα της με την Expert? :102: Να δω ποια θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 27, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Η Deluxe έχει το BT878Α για αποκωδικοποίηση του τηλεοπτικού σήματος και επίσης είναι ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΗ όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα μέσω του TV Tuner.Αν στείλεις εικόνα μέσω π.χ. κάποιου VCR στο S-Video in/Composite in δεν έχεις πρόβλημα μιας και τον ήχο τον στέλνεις στο audio in της κάρτας στερεοφωνικά. Ο ήχος όμως που θα παίρνεις από το Tuner της κάρτας ( με άλλα λόγια από την κεραία ) θα είναι μονοφωνικός.Το μόνο υπέρ του BT878 είναι η ύπαρξη προγραμμάτων για F*lmnet. Αλλά δεν αξίζει και τόσο τον κόπο. Μέτρια εικόνα έως κακή ανάλογα το τηλεοπτικό σήμα στην περιοχή σου, χωρίς ήχο και ασταθής σε οτιδήποτε λειτουργικό εκτός των 98/Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 27, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 οκ ευχαριστω αρα απο'τι καταλαβα παω να παρω την expert.οκ ευχαριστω για ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 27, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 οκ ευχαριστω αρα απο'τι καταλαβα παω να παρω την expert.οκ ευχαριστω για ολα Τίποτα τίποτα. Βέβαια αν δεν σου "κάτσει" εγώ δεν ξέρω τίποτα!!!! :083: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Ιανουάριος 27, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 λογικα οπως λετε αφου ειναι της Leadtek θα παιζει μια χαρα πιστευω και γω :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurf1gr1442169068 Ιανουάριος 27, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Πάντως και σε usb, η Winfast TV Usb της Leadtek μου δουλεύει μια χαρά και με εξαιρετικό capture σε mpeg2. Πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Φεβρουάριος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 αν θες ξανα tv tuner σιγουρα θα πρεπει να αλλαξεις καρτα γραφικων. εκει ειναι το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.