SotosLg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 Η μιτρικη μου βασικα δεινει μεχρι 2βολτ στο Vcore.Πως θα μπορουσα να το ανεβασω αυτο το οριο?Καμια σελιδα που να λεει τι ακριβως πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εντοπίζεις το ολοκληρωμένο HIP6301.Βρίσκεται δίπλα στο τσόκ που υπάρχει στο 4πινο της τροφοδοσίας.Για Vcore mod....pin7 to ground με 50Κ τρίμερΕπειδή όμως πιθανότατα η μητρική θα τρελλαθεί στα 2,1volt περίπου...πρέπει παράλληλα να κάνεις και το Vsense mod (ξεγελάει το ολοκληρωμένο με ψεύτικη τάση)Για Vsense mod...pin10 to ground με 50Κ τρίμερ...στο ίδιο ολοκληρωμένο.Υ.Σ.Για καμμιά μετατροπή δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα.Προχωράς με δική σου ευθύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Δεκέμβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Οτι θές για DFI MODs εδώ θα το βρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alani1442169082 Δεκέμβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Οτι θές για DFI MODs εδώ θα το βρείς Στο link λείπουν αρκετά posts και φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και του έχει δουλεψεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Δεκέμβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εγώ..Μια χαρά δουλέυουν αλλά δεν έχω κάνει το Mod Με τις αντιστάσεις που αλλάζεις..μόνο vdroop kai vcoreTo thread το έχω κρατήσει απο την αρχή. αν κάποιος το θελει ολόκληρο ας μου στείλει π/μ και κανονίζουμε :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alani1442169082 Δεκέμβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Θα σου ήταν εύκολο να κάνεις ένα μικρό review ή κάποια φώτο?Επειδή ακόμη δηλώνω junior member, τι σημαίνει vdroop ?Θα ενδιαφερόμουν για το thread του XtremeSystems,μπορείς να το zip-άρεις και να τo στείλεις μέσο e-mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Ελπίζω να έχεις gmail.αν είναι δώστο μου να στο στείλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.