jdrogas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Καλησπερα εχω το εν λογω κουτακι και ψαχνω να βρω ενα πλαινο με plexi-glass.Το εχω βρει αλλα μονο σε γερμανικα καταστηματα και δεν μπορω να βγαλω ακτη στα γερμανικα.Ξερει κανεις αν υπαρχει σε on-line καταστημα απο Αγγλια η ακομα καλυτερα απο Ελλαδα? Το κουτακι ειναι αυτο.
soler1442169065 Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Δεκέμβριος 7, 2004 Xμ...Να πω το κλασικο...Φτιαξτο μονος σου...
Shaman Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Δεκέμβριος 7, 2004 Το καλύτερο είναι αυτό που λέει ο soler...DIY Stuff!Αν δε θέλεις να μπεις σε τέτοια διαδικασία, στείλε ένα e-mail στην Casetek κι αυτοί θα σου πούνε που θα βρεις το συγκεκριμένο πλαϊνό.
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2004 Παιδια για να κατσω παλι να ασχοληθω ξεχαστε το κοντευω να χωρισω.Το πλαινο μου φαινεται οτι δεν πρεπει να ειναι της casetek αλλα αλλης εταιριας δεν το εχει πουθενα το official site.
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Δεκέμβριος 7, 2004 To παλ'ι'νο είναι της casetek.Το πήρε ένας φήλος μου για το XaserIII του πριν κανα μήνα από Hacshop...Δες αν τους έχει περισέψει κανένα!
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 Author #7 Δεκέμβριος 7, 2004 To παλ'ι'νο είναι της casetek.Το πήρε ένας φήλος μου για το XaserIII του πριν κανα μήνα από Hacshop...Δες αν τους έχει περισέψει κανένα!Ευχαριστω φιλαρακι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.