adagio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Ειχα παρει το καλοκαιρι ενα κουτι για να κανω ενα σκληρο που ειχα εξωτερικο.Το κουτι το αγορασα απο το multirama και συνδεεται και με usb 2.0και με firewire.Στην αρχη το δουλευα με την firewire και δουλευε τις περισοτερες φορες,αλλα μου παρουσιαζε προβληματα καποιες φορες και το εγκατελειψα γιατι μου εσπαγε τα νευρα.Τωρα πηρα καινουργιο pc (που εχει και usb 2.0 και ειπα να το ξαναδοκιμασω)Την πρωτη φορα που το εβαλα δουλεψε κανονικα αλλα μολις πηγα να το ξανανοιξω τιποτα.Ο σκληρος φαινεται στο device manager αλλα οχι στο my computer.Ξερει κανεις μηπως θελει τιποτα drivers η απλα το κουτι ηταν ελλατωματικό?
trendy1442169080 Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Δεκέμβριος 7, 2004 Συνήθως πρέπει να είναι master. Στο δικό μου έτσι παίζει μόνο (Chronos). Κατά τ' άλλα δε μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα. Το να στον βλέπει στο device manager αλλά όχι στο my computer, είναι δείγμα ότι δεν έχει partition ο δίσκος. Δες μήπως έχει πειραχτεί εκεί κάτι.
adagio Δεκέμβριος 9, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 9, 2004 Τον εχω δοκιμασει και master και slave αλλα τα ιδια.Τον σκληρο τον εχω χωρισμενο σε 3 partition και τοσο καιρο που τον ειχα εσωτερικο δουλευε ρολοι...Απλα εχω ακουσει οτι μπορει να παιζει σημασια αν ειναi ata 100 ή ata 133
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.