Jump to content



ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


SirGeorge

Recommended Posts

Παιδιά τρέχω το chkdsk στο σύστημα της υπογραφής μου σε δίσκους που παίζουν σε Raid 0 και εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα. Αφού ξανατρέξω το chkdsk και το διορθώσει, στο επόμενο reboot ξανανεμφανίζεται το ίδιο ακριβώς σφάλαμα άμα ξαναελέγξω με chkdsk. Έχει κανείς καμιά ιδέα πέρα από το Format???

To λειτουργικό είναι Windows XP Pro

post-1401-1416071505,3454_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είναι λογικό, αφού σου λέει ότι είναι σε read-only mode(μιας και το κάνεις από command prompt) και τα περισσότερα αρχεία χρησιμοποιούνται.

Πήγαινε στις ιδιότητες του partition, στα εργαλεία και διάλεξε έλεγχο δίσκου... επέλεξε και τις 2 επιλογές και κάνε reboot.

Στο reboot, πριν μπει windows θα κάνει έλεγχο και διόρθωση σφαλμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Ε αυτό κάνω και εγώ. Κάνω διόρθωση με τον τρόπο που είπες και το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται στο επόμενο reboot. Δηλαδή με άλλα λόγια δεν θα έπρεπε να εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στον έλεγχο ακόμη και αν το τρέχω σε read-only mode.

Link to comment
Share on other sites

Στον έλεγχο, προφανώς υπάρχει πρόβλημα και στο λέει.. Αν είσαι σε read-only mode δεν προσπαθεί να το διορθώσει και μου φαίνεται λογικό να στο ξαναβγάζει κάθε φορά.

Τώρα, αν κάνεις το full scan και κάνει και διορθώσεις αλλά παρόλα αυτά το ξαναβγάζει, ίσως το πρόβλημα να είναι σοβαρότερο ή για κάποιο λόγο κάτι έχει χτυπήσει στην εγκατάσταση του λειτουργικού και θεωρεί ότι τα λάθη παραμένουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.