y3k Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Θα το βρείτε ίσως και στα manual των motherboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Η χαρτογράφηση της καθυστέρησης θα το έλεγα εγώ…Φανταστείτε σε ένα τέτοιο φορτωμένο σύστημα τα κολλήματα και bottleneck που θα τραβάει…Άντε να δούμε και αυτό το nf4 θα βγει επιτέλους…!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Δεκέμβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 και η μητρική σου μια απο τα ίδια είναι, by the way εάν σου τρώει κόλλημα κτλ, εμένα δεν έχει κανένα κόλλημα. :094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Τέτοια διαγράμματα βρίσκεις εύκολα σε manuals, reviews, και τις σελίδες των κατασκευαστών chipsets. π.χ. Από το site της VIA για το K8T800Pro: Αλλά το παραπάνω διάγραμμα τι αντιπροσωπεύει y3k? Είναι απλά κάποιο διάγραμμα που έφτιαξες για όποιον ενδιαφέρεται ή κάποια εργασία ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 και η μητρική σου μια απο τα ίδια είναι, by the way εάν σου τρώει κόλλημα κτλ, εμένα δεν έχει κανένα κόλλημα. :094:Hay man, μην εξάπτεσαι, δεν εννοούσα τη δική σου μητρική, έκανα απλά ένα σχόλιο για το ότι έχουμε κολλήσει στην απαρχαιωμένη αυτή τεχνολογία και είναι καιρός οι κατασκευαστές να κάνουν κάτι γι αυτό. Με το nf4 και τα καινούρια των VIA, Intel, πλέον και ATI chipsets (με PCIe κλπ) πιστεύω να δούμε σημαντική βελτίωση…!!!Δεν ξέρω αν έχεις δει σχεδιαγράμματα από server boards αλλά εκεί φαίνεται η διαφορά και το πόσο πίσω είναι τα desktop…!!! :beerchug: :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Δεκέμβριος 13, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 1. δεν είμαι man2. το σχήμα το έκανα για κάποιους που δεν έχουν manual της m/b η δε ξέρουν να βρίσκουν αυτά από sites3. δεν εξάπτομαι.... :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 1. den ime man2. to sxima to ekana gia kapious pou den exoun manual ths m/b h de 3eroun na briskoun ayta apo sites3. den e3aptome.... :046:Διορθωσε το ποστ σου σε Ελληνικα. Βασικα δεν πολυκαταλαβα το λογο υπαρξης του thread..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Του έχει σταλεί ήδη μήνυμα από άλλον.Το thread έχει νόημα για όσους δεν ήξεραν που να βρουν ένα διάγραμμα, αλλά θα ήθελαν να υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 1. den ime man Oh sorry… didn’t know…!!! Όλα καλώς… :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.