Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 παιδια τι εχετε να πειτε γι αυτα τα ηχεια?σχετικα με ποιοτητα ηχου, αποδοση ηχου,και το κυριοτερο....αποδοση και ογκος στο μπασο του wooffer
overclocked Ιανουάριος 5, 2005 #2 Ιανουάριος 5, 2005 εγω που τα εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος...και μπασο και καλος ηχος και οικονομικα
nikos900 Ιανουάριος 5, 2005 #3 Ιανουάριος 5, 2005 ..και εγώ ευχαριστημένος. Το γούφερ συνήθως το εχω στο μισό, ειναι πολύ δυνατό, αν την βρίσκεις με αυτό η γειτονιά θα σε μισήσει
Bobi Rhoads Ιανουάριος 5, 2005 Author #4 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nikos900Το γούφερ συνήθως το εχω στο μισό, ειναι πολύ δυνατό, αν την βρίσκεις με αυτό η γειτονιά θα σε μισήσει με εχει μισησει ιδη γιατι παιζω κιθαρα! αμα δεν παιξεις δυνατα ,πώς να το ευχαριστηθεις? :banging: :banging:
stknightmare Ιανουάριος 17, 2005 #5 Ιανουάριος 17, 2005 Τα εχω και εγω,καθε φορα που κανω κατι,σηκωνονται οι νεκροι και τρεχουνε να κρυφτουνε,οι γειτονες φευγουνε με το που ακουνε τον διακοπτη......
Bobi Rhoads Ιανουάριος 17, 2005 Author #6 Ιανουάριος 17, 2005 ευχαριστω παιδια!Το πιο σιγουρο ειναι να παρω αυτααλλα περιμενω να μαζεψω λιγα λευτουδακια!Υ.Γ.:Ξερετε αν θα πεσει καθολου η τιμη του?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.