DarthMoul Δεκέμβριος 8, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Το μαρτιο που ειχα ρωτησει παντως ειχε διαθεσιμους στο MGmanager .To μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι CPU. Είναι το m/b. Και το κακό με την Intel είναι ότι ακόμα δεν έχει πει σε τι socket θα είναι τα dual cores στους Xeon. Η AMD τουλάχιστον έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως τα δικά της dualcores θα είναι στο 940. Τώρα αν δεν τηρήσει τον λόγο της, μόνο κακό θα κάνει. Και στους πελάτες της και στον εαυτό της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 8, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Η AMD τουλάχιστον έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως τα δικά της dualcores θα είναι στο 940. Τώρα αν δεν τηρήσει τον λόγο της, μόνο κακό θα κάνει. Και στους πελάτες της και στον εαυτό της.Δεν ξέρω κατά πόσο οι “SOURCES AT AMD Taiwan” είναι αξιόπιστες όπως λέει ο Inquirer στο άρθρο του “Next gen AMD Opterons to have 1207 pins” αλλά μάλλον θα έχουμε πάλι αλλαγές με τα dual core μετά το 2006..!!! :120: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 8, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Δεν ξέρω κατά πόσο οι “SOURCES AT AMD Taiwan” είναι αξιόπιστες όπως λέει ο Inquirer στο άρθρο του “Next gen AMD Opterons to have 1207 pins” αλλά μάλλον θα έχουμε πάλι αλλαγές με τα dual core μετά το 2006..!!! :120: Πάντως η δήλωση για 940 pins dual cores ήταν του CEO σε συνέντευξη. Ο CEO μου φαίνεται πιο αξιόπιστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 9, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Εδώ και η επαναεπιβεβαίωση ότι η AMD πάει για dual cores στα 940. Μόλις εχθές από τον αρχιμηχανικό των Athlon64/Opteron.http://www.theinquirer.net/?article=20128Και ένα quote:"Weber showed off a pic of AMD's dual core processor, to be built on the 90 nanometre process, with a 95 watt power envelope, and 940 pin socket compatible." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 9, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Στάνταρ θα βγουν σε 940pins μέσα στο 2005. Εγώ κυρίως αναφέρομαι μετά το 2006 που δεν το διευκρινίζουν πουθενά… Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 10, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Στάνταρ θα βγουν σε 940pins μέσα στο 2005. Εγώ κυρίως αναφέρομαι μετά το 2006 που δεν το διευκρινίζουν πουθενά… Μετά το 2006; Δηλαδή το 2007; Τότε θα πάρουμε Itanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 10, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Ένας από τους λόγους που συμπαθώ το e-shop είναι ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να φέρουν κάτι που τους ζήτησα ακόμη κι αν ποτέ δεν το είχαν στο site τους.Το δοκίμασες να μιλήσεις με κάποιον.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 10, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Ένας από τους λόγους που συμπαθώ το e-shop είναι ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να φέρουν κάτι που τους ζήτησα ακόμη κι αν ποτέ δεν το είχαν στο site τους.Το δοκίμασες να μιλήσεις με κάποιον.? Έβγαλα άκρη και στάθηκα λιγάκι τυχερός. Θα σας πω όταν στηθεί η μηχανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 10, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Άντε, με το καλό!!Περιμένουμε update, photos και τα ρέστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 15, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Τελικά με εξυπηρέτησαν τα παιδιά από το hacshop. Σήμερα πήρα τα πράγματα. Το μηχάνημα θα στηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο με win2k pro και fedora core x86-64. Τώρα πέρνω backup που θα κρατήσει κάπου στις 20 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2004 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 20 ώρες για backup? Που μένεις? Σε υπουργείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 15, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 20 ώρες για backup? Που μένεις? Σε υπουργείο? Το backup φίλε Γιάννη δεν είναι copy όπως νομίζουν οι πιο πολλοί. Θα τα πούμε κάποια στιγμή. Για να κάνεις 700 MB text (πχ source κώδικας) να πέσει στα 4 MB χρειάζεσαι ισχύ. Eγώ προς το παρόν δουλεύω ακόμα με P3 στα 800 MHz, έχω πολλά 700άρια να συμπιέσω και όχι μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2004 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Πως και δεν βρίσκεις έναν εξωτερικό δίσκο? Τον οποίο να τον έχεις μόνιμα εξωτερικό και να τον χρησιμοποιείς μόνο για backup. Με αυτό το τρόπο δεν αναγκάζεσαι να βάζεις max συμπίεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMoul Δεκέμβριος 15, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Πως και δεν βρίσκεις έναν εξωτερικό δίσκο? Τον οποίο να τον έχεις μόνιμα εξωτερικό και να τον χρησιμοποιείς μόνο για backup. Με αυτό το τρόπο δεν αναγκάζεσαι να βάζεις max συμπίεση. Mε ένα pentium και δύο alpha εδώ τι να τον κάνω τον εξωτερικό σκληρό; Για ασφάλεια κάνω mirroring τα πιο σημαντικά directories που θέλω σε κάποιο άλλο σύστημα και έχω αντίγραφο on-the-fly με έναν μήνα ιστορικό. Εγώ θέλω να πάρω backup. Αντίγραφο σε άλλο δίσκο δεν είναι backup, αφού το ρίσκο εξακολουθεί να είναι μεγάλο. Ο δίσκος είναι ευαίσθητος στα μαγνητικά πεδία και έχει πολλά μηχανικά μέρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.