Greek Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Επειδή έχω midi κουτί και έχει αρχίσει και δεν με χωράει θέλω να πάρω ένα tower. Οπτικά μου αρέσει το παρακάτω οπότε θέλω την γνώμη σας .Στα 160 ευρώ τελική από e-shop φαίνεται καλό αλλά καλύτερα να ρωτήσω και την γνώμη για να μην το μετανιώσω τελικά.... CASE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 10-20 ευρω λιγοτερο ερχεται και το γομαρι της chieftec full tower. Πολυ μεγαλο κουτι στα ορια του lian li pc75. Καμμια σχεση σε ομορφια, απλα σε τετοιο μεγεθος.Αυτο που προτεινεις φαινεται ωραιο μουρικο κουτακι και μακρυυυυυυ. μονο μειον οτι εχει 80αρηδες ανεμιστηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Stacker ?? γιατι οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Βγαινει στα 200 τελικηΑν μπορεις να το βρεις λιγοτερο... παιζει σαν επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 188 τελικη το ειδα , δεν θυμαμαι που ομως..α ναι http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1761και μιλαμε για χωρους τωρα οχι μπαρμπουτσαλα, μεχρι και εγω χωραω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Correct the player... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Για να καταλάβω , το κουτί που πρότεινα δεν είναι full tower? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Απλα αυτα που σου λεμε εμεις ειναι ...fuller!!!χωρος για 2 τροφοδοτικα...κλπ, πιθανοτητα να χωρεσει ολο το water cooling στο κουτι και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 BTX , ETX , ATX , 2 psu , Full tower, απειρες θεσεις γαι δισκους κτλ ποιοτητα εμφανιση αερισμος σχεδον αψογος και τα λοιπα με μονο 28 ευρω παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Το κακό είναι ότι δεν σκοπεύω άμεσα να προβώ σε τίποτα από τα παραπάνω , ούτε 2ο τροφοδοτικό , ούτε BTX , ούτε πολλούς δίσκους ...(για την υδρόψυξη παίζεται.Η εμφάνιση από την άλλη παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το pc είναι στο σαλόνι και ταιριάζει το χρώμα με τον καναπε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Η εμφάνιση από την άλλη παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το pc είναι στο σαλόνι και ταιριάζει το χρώμα με τον καναπε...... Ειναι τραγικη η κατασταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Θα σου έλεγε ρε Greek το HEC-6919 αλλά κυκλοφορεί μόνο σε μπεζ και μαύρο. Τι χρώμα είναι ο καναπές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Βαλε ενα καλυμα στον καναπε ιδιο με το χρωμα του κουτιου που θα διαλεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Σοβαρευτειτε!!Προφανως και θα παρεις νεο καναπε στο χρωμα του κουτιου!!!αμα παρεις αυτο του eshop, θα παρεις εναν καναπε ασημι με μπλε LEDακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ο καναπές έχει περίπου το χρώμα που έχει και το κουτι ενώ και τα υπόλοιπα στ σπίτι είναι είτε ασημένια είτε Inox.......οπότε αυτό δένει ασορτι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Παρτο, μαρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr39 Δεκέμβριος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Κάπου πήρε το μάτι μου κουτί σε σχήμα χριστουγενιάτικου δέντρουγιατί δεν πέρνεις αυτό 2 σε 1 συμφέρει :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ...και το Πασχα θα παρεις ενα σε σχημα αυγου ή κουνελιου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Για σοβαρευτείτε ρε... θέλω να μου πειτε αν είναι καλό το κουτί και όχι να πάρω δεντράκι. Τέτοιες δικαιολογίες τις λέω και μόνος μου. Αν είναι καλό , αν έχετε πέσει σε κάποιο review κλπ κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 εισαι διατειθημενος να δωσεις 160 ευρω για ενα κουτι που δεν εχεις δει ποτε σου απο ονλινε καταστημα? νομιζω οτι θα ηταν πρεπων να πας απο εκει και να το δεις απο κοντα. Αλλιως η γνωμη μου αν με ρωτησεις ειναι να μην το παρεις γιατι ειναι πολλα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.