Jump to content

Καλύτερος Συνδιασμός μητρικής και επεξεργαστή για overclocking

notios_n1442169074

Recommended Posts

€xtr€me cooling + €xtr€m€ €quipment = €xtr€m€ EURO

Γιατί αντί για τον 3.8 δεν βάζεις τον P4 3.46EE με το 1066 FSB;....μιάς και θα δόσεις τόσα φράγκα δώστου να καταλάβει.

Μή ξεχνάς ότι θες και ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ PSU.

loooooool.....τι του λετε βρε παιδια....!Αμα ηταν extreme overclocker θα ρωτουσε τωρα τι να παρει???Προφανως οχι....θα τα ειχε παρει ηδη αυτα που λετε...!

Μαλλον θα ζηταει κατι πιο οικονομικο..!

@notios...ποσα χρηματα διαθετεις???κ οταν λες extreme cooling τι εννοεις???

ΥΓ για μεγιστο overclock δεν ειναι μονο cpu+mobo....αλλα κ psu+μνημες....κ ενα καρο γνωσεις+εμπειρια κ ψαξιμο....:001:

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. (Σε άλλο forum μου λένε διάφορες π@@@ριες).

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω για μητρική, επεξεργαστή και μνήμη είναι περίπου 500€.

PSU 'εχω 1 qtec 550w

η υδρόψυξη είναι handmade και τα μπλόκ (φτάνει η θερμοκρασία στο μπλόκ μέχρι -30c)

¨Οσο για τις γνώσεις θα διαβάσω θα ρωτήσω και πιστέυω κάτι θα γίνει στο τέλος!!!!!!!

ευχαριστώ!!!!!

Μιάς και διαθέτεις 500€ εγώ θα σου έλεγα ή τον A64 3500+ με μια MSI K8N neo platinum nforce4 ultra.

Η αλλιώς ASUS P4C800 με έναν prescott η northwood 3.4

Υποθέτω ότι εννοείς ότι το μπλόκ αντέχει μέχρι -30

Μέσα στους σωλήνες κυκλοφορή παραφλού (υγρό για ψυγεία αυτοκινήτων που δεν παγώνει μέχρι τους -50c)

Η κατασκευή είναι σχετικά απλή και δεν κόστισε και πολύ ακριβά λόγο του ότι ο κολλητός μου είναι ψυκτικός. Αν θέλετε περισότερες πληροφορίες ευχαρίστως.

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. (Σε άλλο forum μου λένε διάφορες π@@@ριες).

Φιλε προσεχε τις εκφρασεις σου λιγο γιατι πολλοι που διαβαζουν αυτο το φορουμ,διαβαζουν κ το αλλο....κ το αντιστροφο....

Το q-tek σου δεν κανει για overclock....θελεις επειγοντως κ καινουριο τροφοδοτικο...:036:

πρώτα πρώτα πέτα το psu σου και πάρε κανένα καλό. tagan, antec, enermax, υπολόγιζε γύρω στα 100Ε. αλλά για το όνομα του θεού πέτα το q-tec! το δικο μου ψόφησε και πήρε και την μητρική μαζί. και του tefra νομίζω έχει γίνει ταλιμπάν και έκαψε το μισο πισί...

Gorillakos

Δεν είμαι κουτός το ξέρω ότι διαβάζουν πολλοί και τα δύο forum αλλά όπως βλέπεις στο συγκεκριμένω forum όλα τα παιδιά με αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και χωρίς να κάνουν post μόνο για να αυξήσουν τον αριθμό των post τους.Χωρίς να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι (ελπίζω να καταλαβαίνεις για ποιους μιλώ). Πάντος αν έθιξα κάποιον ζητώ συγνώμη.

Ευχαριστώ!!!!!!

το qtec μόλις το πήρα και μάλιστα το έχω και φορτομένω (δίνει σε αρκετές συσκευες ρεύμα) λέτε να μου κάνει καμιά πλάκα;;;;;

Το qtec δεν είναι για πολλά πολλά. Καλύτερα εφόσον έχεις και chiller (αυτό κατάλαβα μάλλον) να πάρεις ένα καλό τροφοδοτικό για να έχεις σταθερά ρεύματα, μια και με αυτές τις πολικές συνθήκες θα πας επεξεργαστή και μητρική στα όρια που το ρεύμα είναι ένας απ'τους βασικότερους παράγοντες! Επίσης γιατί να έχεις κίνδυνο απ'την τροφοδοσία όταν θα έχεις ένα ακριβό σύστημα; Καλύτερα να είσαι πιο σίγουρος!

Θα με ενδιέφερε πολύ να δω μια περιγραφή και φώτος του συστήματος ψύξης σου!

Gorillakos

Δεν είμαι κουτός το ξέρω ότι διαβάζουν πολλοί και τα δύο forum αλλά όπως βλέπεις στο συγκεκριμένω forum όλα τα παιδιά με αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και χωρίς να κάνουν post μόνο για να αυξήσουν τον αριθμό των post τους.Χωρίς να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι (ελπίζω να καταλαβαίνεις για ποιους μιλώ). Πάντος αν έθιξα κάποιον ζητώ συγνώμη.

Ευχαριστώ!!!!!!

το qtec μόλις το πήρα και μάλιστα το έχω και φορτομένω (δίνει σε αρκετές συσκευες ρεύμα) λέτε να μου κάνει καμιά πλάκα;;;;;

Πληροφοριακα μονο σου λεω οτι ειμαι ο ''Βασιλης'' απο το αλλο φορουμ...!

Το qtek δεν φημιζονται καθολου για υπρχρονισμους....φτηνες κατασκευες χαμηλης ποιοτητας(τα οποια πολλες φορες εχουν παρει μαζι τους μητρικες κτλ)οποτε κοιτα κατι σε antec,fortron,tagan,enermax για να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο αφου αμα πας με -30 που λες θα πρεπει να δωσεις κ πολλα ρευματα...!

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.