Jump to content

Toshiba firmware

SotosLg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μηπως ξερετε που θα βρω firmware για το dvd-recorder μου?Εχω ενα toshiba SD-R5112.Πιο πολυ για να γραφω και τα DVD+R.Αν υπαρχει και για DL ειναι εξισου αποδεκτο!!

Δεν ειναι δυνατο να γραψεις σε +R η σε DL media με το 5112 ανεξαρτητου του firmware που χρησιμοποιεις

Το τελευταιο fw στο οποιο μπορεις να αναβαθμισεις για καλυτερη συμβατοτητα με τα υπαρχοντα - R media μπορεις να το βρεις εδω

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=31

Όντως δεν θα βρεις κάτι για +R, DL αλλά αν βάλεις τα πειραγμένα firmwares θα δεις επιτέλους να γράφει σε 4χ σχεδόν όλα τα δισκάκια της αγοράς (έχω το ίδιο drive)

αλλά αν βάλεις τα πειραγμένα firmwares θα δεις επιτέλους να γράφει σε 4χ σχεδόν όλα τα δισκάκια της αγοράς (έχω το ίδιο drive)
Το οποιο ειναι ιδιατερα σημαντικο για τον συγκεκριμενο οδηγο - μου ειχε σπασει και εμενα τα νευρα καθως εγραφε μονο τα ΤΥ 4χ. Κατα τα αλλα πολυ καλος στη δουλεια του :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.