Rightman1442169085 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2004 1)Μέσω του retrospect όπου παρέχει η Maxtor έκανα back-up. Μετά το formad υπάρχει πιθανότητα με κάποιο τρόπο να επαναφέρω όλα τα SP& patces όπου είχα εγκαταστήσει μέσω του Win.udate; 2)Επειδή ο external hard drive έχει 2 θύρες firewire μπορώ να τις χρησιμοποιήσω και τις δύο ταυτόχρονα ;3)Τι είναι η cache όπου αναγράφεται σε επεξεργαστές & σκληρούς δίσκους; 4)Γνωρίζετε μερικά freeware για να χωρίσω τον HDD σε partitions; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 3.Cache είναι η προσωρινή ή ενδιάμεση μνήμη δηλαδή αποθηκεύει τα δεδομένα εκεί πριν τα περάσει στον σκληρό.4.Partition magic 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 1. μπα.....2. δεν νομιζω και τις 2(μπορει να κανω και λαθος).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 partition magic freeware?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Οχι ακριβως..... :080: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Δεκέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 partition magic freeware??Οχι φυσικα!Πρεπει να ψαξεις στη θαλασσα με και να βρεις κατι πει**τες (καταλαβατε τι εννοω). :116: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 άμα είναι να ψάξεις κοίτα για το acronis disk director.Εμένα μου γέμισε πιο πολύ το μάτι (φτιάγνει και reiserfs και κάτι άλλα μικροπράγματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Δεκέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 1)Μέσω του retrospect όπου παρέχει η Maxtor έκανα back-up. Μετά το formad υπάρχει πιθανότητα με κάποιο τρόπο να επαναφέρω όλα τα SP& patces όπου είχα εγκαταστήσει μέσω του Win.udate; 2)Επειδή ο external hard drive έχει 2 θύρες firewire μπορώ να τις χρησιμοποιήσω και τις δύο ταυτόχρονα ; 3)Τι είναι η cache όπου αναγράφεται σε επεξεργαστές & σκληρούς δίσκους; 4)Γνωρίζετε μερικά freeware για να χωρίσω τον HDD σε partitions; 1)Εάν περιλαμβάνονται στο backup, τότε δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις 2) Και εγώ δεν νομίζω να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και τις δύο μαζί 3)Σου απάντησαν ήδη 4)Γιατί το fdisk από DOS δεν σας κάνει!?Ωραίο, τσάμπα πρόγραμμα.Και μετά αφού φτιάξεις τα partitions, τα φορμάρεις όπως θέλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman1442169085 Δεκέμβριος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Μέσω του retrospect μπορώ να επαναφέρω συγκεκριμένα αρχεία;Tο acronis disk director υπάρχει σε κάπιο site για κατέβασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Δεκέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Μέσω του retrospect μπορώ να επαναφέρω συγκεκριμένα αρχεία;Tο acronis disk director υπάρχει σε κάπιο site για κατέβασμα; Το πρόγραμμα που έχεις δεν το ξέρω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σου απάντησω καθόλου. Λογικά πρέπει, αλλά λέω λογικά. Όσο για το ερώτημα σου, το επίσημο site είναι εδώ : http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman1442169085 Δεκέμβριος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Δυστιχός είναι Free Trial Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Δυστιχός είναι Free Trial Download Εννοείται!!!!! Απαγορεύεται από τους κανόνες του forum να σου δώσω κάποιο link από warez. Ψάξτο και εσύ λιγάκι.... :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Υποθετω οτι εχεις winxp. Δεν ξερω αν αυτο που θα σου πω ειναι και στα home edition (νομιζω πως οχι), αλλα στην προ ειναι σιγουρα. Απο τα administrative tools->computer management->disk management εχουν τα ιδια τα windows ενα εργαλειο για partitions κτλ -και επισης απο command prompt μπορεις να το κανεις. Βαλε ενα "create partition" στο windows help και θα τα εχει λιγο πιο αναλυτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman1442169085 Δεκέμβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 maddoctor Εννοούσα μήπως ήταν freeware Avatar Εχω winxp home edition αλλα τα administrative tools που βρίσκονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 maddoctor Εννοούσα μήπως ήταν freeware Avatar Εχω winxp home edition αλλα τα administrative tools που βρίσκονται; Στα home δεν έχει administrative tools :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman1442169085 Δεκέμβριος 11, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Γίνεται τα back-up όπου βρίσκονται στον Maxtor να τα επαναφέρω στον ίδιο σκληρό στον Maxtor δηλ. ως φάκελοι, αρχεία στην πραγματικοί τους μορφή διότι ως back-up, μου έχουν μεταμορφωθεί σε λίγα αλλά ογκώδη αρχεία και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όπως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.