Jump to content

PRESCOTT 3.4 OVERCLOCKING

aristidis1442169066

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επιτέλους μετά απο πολύ ταλαιπωρία το Promie επανήλθε. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαριντικά αν και ακόμη πολύ πρόωρα γιατί τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά. Σήμερα ειδικά ευχαριστώ τον Τάσσο και τον Αχιλλέα για την συμπαράσταση.....

Ετσι λοιπόν για αρχή ένα Super Pi, ένα max post και ένα 3DMark 05..

3DMark05 7135

post-71-1442173861,0505_thumb.jpg

post-71-1442173861,1842_thumb.jpg

post-71-1442173861,2612_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Μπραβο αριστιδη πολυ καλος!

Απο οτι βλεπω οι d0 πανε πολυ καλα και σκεφτομαι μην χτυπησω και εγω κανεναν 3αρη d0!

Ψιλοπραματα μωρε σιγα.... (εννοειται αστειευομαι :D ) Πολυ ωραιος μαγκα μου ΜΠΡΑΒΟ και σε ανωτερα εννοειται :D !!!

Καλα δεν ντρεπεσε να ανεβαζεις τετοιες μετρησεις?

Δλδ θελεις τα δικα μας o/c να τα κανεις να φενονται τιποτενια?

Χμ...

Μπραβο και παλι Μπραβο....τρομερος...

Μπράβο aristidis :038: :038: πολύ καλό overclock...

Με λίγο παίδεμα ακόμα πιστεύω θα σου δώσει bench στα 5G

Οι μνήμες παραπάνω δεν πάνε μόνο απο αυτές νομίζω μπορείς να πέσεις κανα sec στο ΡΙ :002:

Mπραβο, συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου. :023:

Αλλά, (δεν αντεχω να μην το πω αυτο το αλλά :003: )

δεν ειναι κριμα να σκιζονται οι "επαγγελματιες" του αθληματος και να μην καταφερνουν ουτε καν να φτασουν τους "νεους" ? :074: :040:

Λιγο off topic

Ψαχνω κι εγω να δω τιμη για prescott 3.4 αλλα δεν τον εχουν πουθενα.

Εχει οσο και ο northy?

Ε ρε στραγάλια το έχετε κάνει τα GHz εσείς οι Intelάδες.

Ωραίος Αριστίδη. :)

δεν ειναι κριμα να σκιζονται οι "επαγγελματιες" του αθληματος και να μην καταφερνουν ουτε καν να φτασουν τους "νεους" ? :074: :040:

Τι θέλει να πεί εδώ ο ποιητής ?

Αρη μπράβο....βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα....και μάλλον καλύτερα από τα δικά μου.

Θέλουμε πιό πολλές λεπτομέριες και πιό πολλά bench :046:

Δώσε πράμα... :029:

Παιδιά ευχαριστώ. Ολα σιγά σιγά θα γίνουν γιατί τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν τελείως βιαστικά και ακόμη αρύθμιστο μηχάνημα, Windows κλπ. Όταν δε με το καλό μπεί και το 410 πρέπει να πάμε άνετα πιο ψηλά. :082:

OMG!Τρελα νουμερα!

Μπραβο καλη συνεχεια και ακομα καλυτερα αποτελεσματα!:077:

Ωραιο PI,που να ετρεχες τις μνημες σου και 1:1......

Αριστιδη η CPU σου ξεκλειδωνει??? αν ναι,για ριξε λεπτομεριες!:112:

απιστευτα αποτελεσματα! Μπραβο και απο μενα! Και ενα μπραβο ακομη που παλευεις ακομα με την intel! Λιγοι μειναμε..... :(

απιστευτα αποτελεσματα! Μπραβο και απο μενα! Και ενα μπραβο ακομη που παλευεις ακομα με την intel! Λιγοι μειναμε..... :(

Λιγοι μεινατε???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ :072:

Αφού και εσύ πρόσφατα "φωτίστηκες" :047:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.