Jump to content

Η θεωρια της λεκανης.

KTM

Recommended Posts

Τωρα που μπηκα στα του νερου οντως ειναι καλη φαση η σκεψη του ΚΤΜ.

Πρωτα σκεφτομουν πριν βαλω νερο LOL να αγορασω κανενα ολοκληρο βαρελι αντι για δεξαμενη απλη τεσπα η λεκανη οντως βολευει αρκει να εχεις χωρο μπολικο διοτι βαζοντας μεσα σε ενα κουβα LOL το ψυγειο θα χρησιμοποιησεις μεγαλυτερες σωληνωσεις οποτε θα υπαρξουν καποιες απωλειες......

Οσο γιαυτο με τα παγακια που ειπες Βαρελα δε θα τα εβαζα.........

Προτιμω ενα κλιματιστικο να ριχνει πολικο αερα στο ψυγειο (ε ναι το ξερω κοστιζει) παρα παγακια που δεν κρατανε.....

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Ε λογικο δεν ειναι να εξατμιζεται???? :003:

Παντως εγω θα εφαρμοσω τη θεωρια του Μπουγα LOL του κουβα αλλα μεχρι να το στησω το ρημαδι θα σκασω γιατι εχω καποια προβληματα....

Αντι για λεκανη 10 κιλα νερο σε κουβα......

Παιδες το κακο ειναι οτι σκουριασε το τρανσιτ κι ετσι εκατσα και το καθαρισα απο την αρχη με χλωρινες,viakal και τα σχετικα και εβαλα paraflu.

Τωρα θα δειξει τι μελλει γενεστε.

Εγω εκανα αυτα αλλα μονο για πειραματισμο δεν προκειται να το επαναλαβω σκουριασε ελαφρως το ψυγειο τεσπα πηρα καινουριο αλλα και παλι 14 κιλα νερο ανεβηκαν απο 13.2 ---> 20.4 (με θερμιστορ ακριβειας μετρημενα)....

Αυτο ειναι μονο για πειραματα κι οχι για μονιμη χρηση δεν κρινω σκοπιμο.....

Καλυτερα να αγορασω ενα AC δαπεδου το οποιο θα το κανω καποια στιγμη και να χτυπανε μονιμως πολικοι αερηδες μητρικη ψυγεια παρα να κανω κατι αναλογο ξανα.....

Βεβαια δεν ειχα βαλει φανα στο ψυγειο γιατι ηταν βουτηγμενο μεσα στο νερο ομως σε δυο ωρες να ανεβει το νερο τοσο ψηλα ειναι πικρα......

Απο την αλλη μερια @@ρια βελτιωση προσεφερε γιατι ειχα αφησει να παγωσει για τα καλα το ψυγειο πριν βαλω μπρος το συστημα.........

Επεσε αρχικα 3 βαθμους πιο κατω απο οτι ειναι τωρα και σταδιακα ανεβαινε....

Οσο γιαυτο με τα παγακια που ειπες Βαρελα δε θα τα εβαζα.........

Εγω ειχα βαλει παγωμενο παραφλου μαζι με λιγο σε θερμοκρασια δωματιου και το αποτελεσμα ηταν απο 5C στην αρχη μεχρι 10 για 5-6 λεπτακια μετα ανεβαινε...

Αν εβαζα μονο το παγωμενο παραφλου σιγουρα θα πηγαινα κατω απο το μηδεν αλλα ισως ειχα υγροποιηση και....:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.