jdrogas Δεκέμβριος 6, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Οχι δεν εννουσα αυτο αλλα απωλεια οσο αναφορα τη ροη επειδη θα εχουμε μεγαλυτερες αποστασεις και δυο τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 6, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Οχι.1 και 2 μετρα δεν επηρεαζουν.Το τανκ στην πραγματικοτητα παραμενει 1, αυτο που ειναι οι σωληνες μεσα.Η λεκανη δεν πιανεται για τανκ ουτε το ταπερ αν βαλουμε μεσα την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 6, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Τοτε ενταξει για κανε καμια δοκιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 6, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 οκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Μολις τελειωσα το καινουργιο project εστω και προχειρα.Πλαστικο curver για εργαλεια χωραει το τρανσιτ κουτι, τα 2-12αρια enermax με ταιραπ απο πανω στα 6 βολτ κατα δηλωση musketeer,η L30 μεσα κι αυτη γιατι δεν υπαρχει αλλου χωρος και βλεπω επιτελους θερμοκρασιες κατω απο 40c συγκεκριμενα 38c εναντι 45c που ειχα με το παλιο τανκ.Επτα ολοκληροι βαθμοι κατω!!!!!! :026: :026: :026: Φιλε ΚΤΜ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 7, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Καμια φωτο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 7, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Φιλε ΚΤΜ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!!Νασαι καλα φιλαρακι, χαιρομαι κι εγω μαζι σου! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εχω ξεχασει το κινητο στο αυτοκινητο γιατι ψηφιακη δεν εχω παω να το φερω....Τελικα εχει κατσει στους 39 ειχες δικιο για τους 6 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 7, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ναι, καπου εκει σταθεροποιειται.5-6 βαθμοι απο την λεκανη, ειναι μια χαρα.Εμενα η cpu σταθεροποιηθηκε στα 3600 με 240fsb και κανω burn in για να γινει stable και με 242 που εφαγα ενα restart.Παρατηρησες μειωση του θορυβου σε σχεση με πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Mειωση ναι απο τα φαν που δεν χτυπουν πλεον το ψυγειο οποτε κανουν λιγοτερο θορυβο. Εμενα σταθεροποιηθηκε στα 235-4.0ghz απο προχθες περιπου γιατι κι εμενα καινουργιος ειναι κανα 3μηνο τον εχω ισως δωσει κι αλλα αργοτερα.Δοκιμαζα λιγακι τωρα μηπως και ανεβω αλλα φτανει μεχρι την οθονη των windows και κανει επανεκκινηση,παντως ειναι ενθαρυντικο οτι τον εφτασα μεχρι 1.825volt και δεν μου κολλουσε νωριτερα παρα μονο στα windows οποτε ακουει στο ρευμα.Νομιζω παντως για να ανεβει θελει αλλες θερμοκρασιες 20 βαθμους και κατω αλλα καλα ειμαι και με το νερακι. Αν εκανε το μπλοκ του 11 για peltier θα δοκιμαζα. Ο δικος μου βγαζει και πολλα βατ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εδω μερικες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εδω και λιγη ωρα κανω folding και ταυτοχρονα συμπιεζω κι ενα αρχειο 6 γιγα κι εχω 48 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εφτασε τελικα μεχρι 49 βαθμους 100% cpu.Η γνωμη σου λεω να παρω εναν prescott .3.2 η 3.4 που κλοκαρει καλυτερα τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 7, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Και εγω για 3.2 D0 ή E0 ετοιμαζομαι.Απο οτι διαβαζω πανε πολυ καλα.Δεν ξερω, εσυ εισαι στα 4.0ghz σταθερος, και αν δεν πεσεις σε καλο κομματι?Ειναι ρισκο.Εγω ειμαι χαμηλα οποτε με παιρνει γιατι σχεδον σιγουρα θα παει καλυτερα ενας 3.2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ενταξει ειμαι στα 4.0 αλλα ειναι και ο 3.4 δεν εχει ανεβει και τρελλα μεχρι προχθες δεν πηγαινε πανω απο 3.95 εχω ακουσει κι εγω για τους Ε.Ο-DO αλλα φοβαμαι λιγακι τα φορτια ξεκ@λιαζει τις μητρικες.Αληθεια εχεις βρει 3.4 prescott γιατι εγω δεν βρισκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 7, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Για 3.4 δεν εχω ψαξει, για 3.2 ψαχνω, μεσα στην εβδομαδα μαλλον θα παω εδω σε μια διπλανη πολη να κοιταξω.Αλλιως οταν κατεβω Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Tελικα ειναι καλυτερες οι τιμες εξω,που εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 7, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ρουμανια ειμαι.Στα ηλεκτρονικα, τα ιδια πραγματα ειναι πανω κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 10, 2004 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 αλλα φοβαμαι λιγακι τα φορτια ξεκ@λιαζει τις μητρικες.QUOTE]Αυτο κατα την γνωμη μου γινοταν με τους πρωτους Prescott (C0) και περισσοτερο σε Abit αλλα και σε Asus.Tωρα ή τα πολλα Watt φταιγανε ή οι μητρικες δεν ηταν ετοιμες 100% για αυτους τους επεξεργαστες.(ποιοτητα, αριθμος των mos-fet κτλ.)Στα καινουργια Rev. των μητρικων δεν εχω δει ή ακουσει παρομοιες καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 13, 2004 Author #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Το αποτελεσμα με την εισαγωγη κοματιου παγου στην λεκανη.(χωρις τον ανεμιστηρα) Και εχουμε και συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.