Jump to content

Η θεωρια της λεκανης.

KTM

Recommended Posts

Ενα κοματι σφουγαρι το κοβουμε με ενα λεπιδι και το "φοραμε" γυρω απο το block.

Αυτο της κουζινας πχ που ειναι κιτρινο απο την μια μερια και πρασινο απο την αλλη.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Εβαλα τον εναν γιατι ειναι και νυχτα τωρα εχω ηδη 2 βαθμους κατω.

Λες να βρηκα τη σωτηρια μου?

Μονο ενα φαν 8αρι εβαλα τωρα που μιλαμε εχω απο 45-42 3 κατω.

Αν και πιστευω οτι τη διαφορα θα τη δειξει καλυτερα σε full-load.

οκ, μπορει να φταιει το ενα φανακι που ειναι και μικρο.

Το ψυγειο ειναι ολο μεσα στο νερο?

Oχι γι αυτο σου λεω δεν καταλαβες, μονο ενα φανακι εβαλα τιποτα αλλο το ψυγειο ειναι τρανσιτ και το εχω στο πισω μερος στο pc ορθιο ειναι δυσκολο τετοια ωρα να τα λυσω ολα.

Μαλιστα τωρα καταλαβα!

Ειπα κι εγω! :)

Αν βαλεις το τρανσιτ μεσα σκεψου τι θα γινει. ;)

Τον ανεβασα 3 FSB παραπανω, στα 240 δηλαδη και 3.600mhz για να δουμε αν απεκτησε σταθεροτητα εκει που δεν ειχε.

Χρησιμοποιω μονο ενα dvd writter στον υπολογιστη.

Οι αλλες 3 θεσεις ειχαν τα πλαστικα καλυματα (κι απο μεσα τα σιδερενια).

Τα εβγαλα, κι εκλεισα το πορτακι που εχει το case.

22C θερμοκρασια κουτιου.

Επειδη λειπω σημερα ταξιδι και γραφω απο ιντερνετ καφε αυριο που θα γυρισω σκοπευω να παρω ενα ωραιο κουτακι μακροστενο αυτα που ειναι για εργαλεια γυρω στα 35 εκατοστα για να χωραει και η L30 μεσα θα βαλω και τα δυο enermax τα 12αρια που εχω στο τρανσιτ και θα γινει της τρελλης!!!!!

Παντως πολυ καλη πατεντα δεν περιμενα οτι θα πεσει κατευθειαν τρεις βαθμους μονο με ενα φανακι 8αρι.

Μπραβο και παλι :039: :039:

Την L30 μην την βαλεις μεσα για αρχη.

Πιστευω θα σου ζεσταινει πολυ το νερο και καλυτερα να ειναι εξω οπως σε μενα η Eheim.

Αχ 32 χρονων μαντραχαλος και κανω σαν παιδακι που του πηραν καινουργιο παιχνιδακι αλλα αυτη ειναι η ομορφια....

Ανυπομονω να γυρισω να το φτιαξω.

Οταν πρωτοεστησα την υδροψυξη μου λεει η γυναικα μου

Καλα τι ειναι αυτα που εχεις βαλει εκει περα?

Τι νερα ειναι αυτα που βραζουν?Πειραματα κανεις? :confused::confused:

Απο την αλλη εχω και την κορη μου παραπονιεται (δικαια) οτι δεν την αφηνω να κατσει καθολου στο pc και θελει να της παρω laptop :022: :022:

Την L30 μην την βαλεις μεσα για αρχη.

Πιστευω θα σου ζεσταινει πολυ το νερο και καλυτερα να ειναι εξω οπως σε μενα η Eheim.

Θα δουμε για την αντλια δεν εχω και πολυ χωρο..

Παντως μεχρι στιγμης δεν μου ζεσταινει το νερο ειναι σε δροσερο μερος το τανκ :002: ποιο τανκ δηλ. το παγουρι

Εσυ 32 εγω 36. :)

Για την αντλια θα δουμε.

Η ζεστη που βγαζει εξωτερικα ειναι περισσοτερη απο την ζεστη που δινει στο νερο οταν ειναι εκτος.

Γιαυτο φανταζομαι πως μεγαλυτερη ζημια θα κανει μεσα...

Θα δειξει, δοκιμασε και με τους 2 τροπους να δουμε την διαφορα.

Καλη επιστροφη.

Εχεις δικιο αλλα οταν την ειχα σε λιγο νερο με μικρο τανκ συνεβαινε αυτο μου ανεβαζε την θερμοκρασια του νερου.

Θα δοκιμασω και τα λεμε.

Αυτο λεω.

Μια καλη ιδεα ειναι να μπει και αυτη σε ενα μικρο τανκ με νερο ξεχωριστα απο την λεκανη με το ψυγειο.

Θα δουμε.

Θα το κανω να δω αν θα εχει διαφορα απο το να μην ψυχεται καθολου οπως τωρα.

Αυτο λεω.

Μια καλη ιδεα ειναι να μπει και αυτη σε ενα μικρο τανκ με νερο ξεχωριστα απο την λεκανη με το ψυγειο.

Θα δουμε.

Θα το κανω να δω αν θα εχει διαφορα απο το να μην ψυχεται καθολου οπως τωρα.

Πιστευεις οτι δεν θα εχουμε απωλεια στη ροη του νερου?

Απωλεια γιατι? δεν θα ξεσυνδεσουμε την αντλια.

Οπως ειναι τωρα με τους σωληνες συνδεμενους απλα θα την βουτηξουμε σε ενα ταπερ με νερο.

Ειναι λιγο υπερβολη βεβαια να εχουμε 2 λεκανες με νερο αλλα...ως πειραμα μπορει να γινει να δουμε αν αξιζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.