Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2005 Παιδια εχω ενα THERMALTAKE XASER III BLUE και θελω να του αλαξω τα φοτα εχο καποιες σκεπσοις και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλεσ ηδεεσς η να τις διορθοσετε και αν εχετε κατι κατα νου να μου προτινετε 1)αφερεσι του πανο πλαστικου και προσθυκη 2χ120mm με μπλε γριλιες και antivibrasion για τους κραδασμους και στο αμεσο μελλον ενα ψυγιακι blackice extreme II metalic blue 2)αφερεση της εσωτερικης πλαστικης βλακιας για τα fan και προσθη 2χ92mm πανω στην πλαινη πορτα με φιλτρα, μπλε γριλιες και antivibrasion για τουσ κραδασμους 3)προσθηκι αλης μιας UV-coldcathode σε σινολο 3 (μια πανω μια κατο και μια στο πισω μερος) 4)αλαγη ολων τον molex με uv reactive και sleevarisma ολων των καλωδιον με uv reactive 5)προσθηκι ανεμηστιρων στις μνημες (ακουω προτασεις αλλα οχι προχηρο δουλιες) 6)μεταφορα θυρον usb,firewire και ακουστικον μπροστα 7)μεταφορα το πανελ του ΤotalWattViewer(μονο τα leds του) σε καποιο μερος του tower 8)αγορα ενος fan contoler με temp sensor κατα νου εχω hardcano 12 η το 13 (καμια καλη προταση)να μπορει να χηριστει ανετα 8 smart fans 9)αλαγη του παραθυρου με ενα χωρις τις τρυπες για τιν ισαγογη αερα 10)μορφοποιηση του παραθυρου σε αλλο σχεδιο (ακουω προτασεις) αυτα και στο μελλον βλεπουμε τι αλλο θα μου ερθει
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 #2 Ιανουάριος 4, 2005 χχχμμμ δινεις καμια Photo να καταλαβουμε καλυτερα .... ?????
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 Author #3 Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi [Σήμερα, στις 01:36] χχχμμμ δινεις καμια Photo να καταλαβουμε καλυτερα .... ????? τι φοτο θες ακριβος πεσμου και εγινε
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 #4 Ιανουάριος 4, 2005 το κουτι ανοιχτο για να μπορεσουμε να εχουμε αισθητικη αποψη και να σου δωσουμε αισθητικες λυσεις
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2005 Author #5 Ιανουάριος 4, 2005 να και μια φοτο οπως ζιτηθικε το πλαηνο πλαστικο που θελω να αφερεσω ελπιζω να εγινε κατανοητο
kIlGoRi Ιανουάριος 5, 2005 #6 Ιανουάριος 5, 2005 κοιτα επειδη τα γραφεις λιγακι μπερδεμενα απο οτι καταλαβα 1)θες να επεκτεινεις το πανω μερος για να μπει υγροψυξη...αν εχω οντως καταλαβει καλα καλυτερα να κανεις απο κατω την επεκταση γιατι το βατος που θα εχουν ολα αυτα θα ειναι αρκετουτσικο και καλυτερα επειδη παιζουν 'υγρα'παντα ειναι καλυτερα να ειναι απο κατω το εχω δει να το κανουν και πολλα αλλα παιδια σε κουτια 2)να βελτιωσεις το πλαινο μερος αφαιρωντας τα ανεμιστηρακι και παιζοντας με κατι διαφορετικο αισθητικα3)να γινει σωστη ψυξη στις μνημες μενω εδω για να τα αναλυσουμε σιγα σιγα
doctor Ιανουάριος 5, 2005 #7 Ιανουάριος 5, 2005 ρε φιλαρακι μια χαρα ειναι το κουτακι σου !αφησε το στην ησυχία του........... αυτο το θηρίο ειναι xp-120 με δωδεκαρι;;;;;
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #8 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ρε φιλαρακι μια χαρα ειναι το κουτακι σου !αφησε το στην ησυχία του........... αυτο το θηρίο ειναι xp-120 με δωδεκαρι;;;;; ναι αφτι ειναι με ενα deltaki πανο μικρουλα εεεεεεεεεεεε
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #9 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi [Σήμερα, στις 02:23] κοιτα επειδη τα γραφεις λιγακι μπερδεμενα απο οτι καταλαβα 1)θες να επεκτεινεις το πανω μερος για να μπει υγροψυξη...αν εχω οντως καταλαβει καλα καλυτερα να κανεις απο κατω την επεκταση γιατι το βατος που θα εχουν ολα αυτα θα ειναι αρκετουτσικο και καλυτερα επειδη παιζουν 'υγρα'παντα ειναι καλυτερα να ειναι απο κατω το εχω δει να το κανουν και πολλα αλλα παιδια σε κουτια 2)να βελτιωσεις το πλαινο μερος αφαιρωντας τα ανεμιστηρακι και παιζοντας με κατι διαφορετικο αισθητικα3)να γινει σωστη ψυξη στις μνημες μενω εδω για να τα αναλυσουμε σιγα σιγα 1) το ψυγιο θα βγει απ εξω για να μην ποιση χορο μεσα2)το πλαστικο ολο που βλεπεις αφεριτε και τα fans θα μπουν πανο στο πλαινο καπακι3)για τιν μνημι μαλλον θα βαλω τις ακασα το harddrive cooler με τα 2 4αρια fans
georgeadams Ιανουάριος 5, 2005 #10 Ιανουάριος 5, 2005 Περίμενε να πάρεις πρώτα το ψυγείο και μετά να ανοίξεις τις τρύπες για τους ανεμιστήρες, ώστε να τους κεντράρεις σωστά. Το ψυγείο μπορέι να μπει και από μέσα γιατι θα φαίνεται άσχημα πάνω από το κουτί. Χωράει από μέσα μιας κι έτσι κι αλλιώς η 1η θέση 5.25" μένει κενή αφού έχει μόνο το hardcano μπροστά. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να βγάλεις απ' έξω (στο πάνω μέρος) τους ανεμιστήρες αλλά μπορείς να πάρεις 2 enermax που είναι και μπλε και θα ταιριάζουν μια χαρά. Στο πλάι εγώ δεν θα έβαζα τίποτε. Αφου θα μπει υδρόψυξη, δεν θα χρειαστεί
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #11 Ιανουάριος 5, 2005 η υδροψυξη θα μπει σε κανα χρονο και δεν με ενοχλουν τα fans στο πλαι πανο θα εχουν μελετιθει για να μπει το ψυγιο που θα ειναι μπλε και δεν θα κανει 2χρωμια
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 Author #12 Ιανουάριος 5, 2005 HELP ρε παιδια δοστε μια βοηθεια στο αμονταριστο tower μου :( :(
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2005 Author #13 Ιανουάριος 11, 2005 help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
aristos87 Ιανουάριος 11, 2005 #14 Ιανουάριος 11, 2005 Ρε Αλεξ... Λιγότερη υστερία με τα emoticons... Τι βοήθεια ακριβώς θές? Δείξε καμιά φωτο σε καποιο συγκεκριμένω σημείο να μας πέις τι θες να κάνεις....
louis_gas Ιανουάριος 11, 2005 #15 Ιανουάριος 11, 2005 τα φανακια που λες στο πλαι θα τα βαλεις πανω στο πλαινο που εχεις τωρα?? γιατι να το κανεις αυτο? το ιδιο πραγμα δε θα φαινεται?? ισα ισα που ειναι πιο βολικο ετσι..στις μνημες μπορεισ να κρεμασεις ενα φανακι με χρωμα να τις φυσαει στα μουτρα και εισαι οκ κ ειναι κ ομορφο
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2005 Author #16 Ιανουάριος 11, 2005 βασικα να βγαλω το πλαστικο απο μεσα γιατι στο παραθυρο κριβι μεγαλο οπτικο παιδιο για τον μεσα κοσμο. και θα ηθελα να βλεπω περισοτερα. επισεις για να μπουν 2χ92mm ανεμιστιρες ποιο αθορυβοι και με καλητερι ροη αερα.επισεις για το επανο μερος να μεταφερω τις θυρες σε αλλο σημια και να μπουν 2χ120mm για να βγαζουν ζεστο αερα αλλα και καποια στιγμη να μπη ενα ψυγιο για να βαλω νερακι
ison Ιανουάριος 11, 2005 #17 Ιανουάριος 11, 2005 Παρε το τρεχον pc magazine.Ολως περιεργος εχει ενα 20 σελιδο αφιερωμα στο modding το οποιο το βρηκα αρκετα καλο ιδιως για καποιον αρχαριο.(εχει και το colin mc rae rally 2 δωρο )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.