steve_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2004 Εχω την εν λογω οθονη εδω και 24 ωρες και δε μπορω με τιποτα να φτιαξω τα χρωματα οπως λεει ο wizard.Γνωριζετε αν υπαρχει κανενα σαιτ που να εχει ετοιμα profiles για την οθονη μας.Παντως εχει τρομερο σχεδιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Δεν ασχολιθηκα ιδιαιτερα με το προγραμματακι...Αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 μπα ειναι λιγο παραξενο.Δεν εξηγει καλα τι πρεπει ακριβως να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Όλες οι LG το έχουν το προγραμματάκι...Υποτήθετε ότι βελτιώνει την απόδοση του χρώματος (με τις σωστές ρυθμίσεις)Εγώ δεν ήδα καμιά διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1442169065 Δεκέμβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ουτε κι εγω καταφερα να το δουλεψω ........ :009: κανα site με ετοιμα profile θα ηταν οτι πρεπει ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.