Jump to content

cold cathod light κατω απο το πληκτρολογιο!

benhour

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος γι΄αυτό; Έχω δει κάποιους οδηγούς (για neon string όμως) που πήραν ρεύμα απ'την πλακέτα. Προσωπικά που πήγα να το δοκιμάσω έκαψα το πληκτρολόγιο! λολ

Σιγουρος δεν ειμαι...αλλα αν σκεφτεις τα βολτ που χρειαζεται η λαμπα...και αυτα που παιρνει το πληκ/ιο απο την ps2..Το βρισκω λιγο δυσκολο...

αν χρησιμοποιησω εναν επιπλεον μετασχηματιστη, μια αντισταση η κατι τετοιο??

στα ποσα volt δουλευει η λαμπα κ στα ποσα το keyboard??

Η λαμπα κανονικα παιρνει ρευμα απο μολεξ...δλδ 12v...

Τωρα ο μετασχηματιστης που εχουν μαζι οι νεον...δεν ξερω σε ποσα και αν το μετατρεπει...

Η ps2 θυρα νομιζω ειναι στα 5v..αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Η ps2 Και η usb εχουν 5v εχω ενωσει πολλες ασχετες συσκευες πανω τους και δουλεψαν κανονικα...

Σε ένα Multimedia Microsoft που είχα πολυμετρήσει είχε 5v. Το neon επίσης είχε 5v. Ενώνοντάς το δεν άναψε κανένα απ'τα δύο.

Δες αυτόν τον οδηγό που λέει πως το ενώνεις πάνω στο πληκτρολόγιο http://www.neontrim.com/kbmod/page1.htm

Το mod στο λινκ...ειναι με neon shring...

Εμεις λεμε για λαμπα... :104:

τα string μπορουν να συνδεθουν με την πλακετα του πλικτρολογιου!απο τον μετασχιματιστη που σου δινετε βγαλε το εξωτερικο πλαστικο καλιμα και λογικα θα χορεσει!η λαμπα περνει 5v απο το μολεχ για να αναψει θελει 12v οποτε ξεχνα να δοσεις απο την πλακετα του πλικτρολογιου καθως η υσχης δεν επαρκει!!

η λαμπα περνει 5v απο το μολεχ για να αναψει θελει 12v οποτε ξεχνα να δοσεις απο την πλακετα του πλικτρολογιου καθως η υσχης δεν επαρκει!!

Ε? απο μολεξ παιρνει 12....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.