Jump to content

cold cathod light κατω απο το πληκτρολογιο!

benhour

Recommended Posts

Xεχε βλέποντας τον τίτλο κουφάθηκα. Λέω κι εγώ έβαλε cold cathode ΜΕΣΑ στο πληκτρολόγιο; Ωραίο πάντως φαίνεται. Βάλε και neon string μέσα στο πληκτρολόγιο και θα φαίνεται τρομερό! Ωραίο χρώμα και το πληκτρολόγιο! (Βαμμένο είναι έτσι; :p )

ναι βαμενο ειναι!!για μεσα στο πληκτρολογιο το σκεφτικα απλα βαριομουνα να κανω τρυπες(το τρυπανι δεν ειναι ηλεκτρικο)!γινετε και χωρις neon string!αν και θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο!

Εννοείς να βάλεις το Cold Cathode μέσα!?! Δεν νομίζω να χωρέσει! Στο δικό μου έχω βάλει string και είχα σκεφτεί για cold cathode.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν βγει το Plexi που είναι μέσα λογικά χωράει αν και θα είναι πολύ ευαίσθητο.

χμμ ενδιαφέρον project

To xρώμμα τι έχεις βάλει;

(και δεν ξέρω αν το έχεις περάσει με βερνίκι για να μην κάνει δαχτυλιές - βλέπω μερικές στα cursor keys)

Kαλοοοο!!:D:D:D

Εχεις μπει στο τρυπακι των Mod απο οτι καταλαβα ε ?

Kαλοοοο!!:D:D:D

Εχεις μπει στο τρυπακι των Mod απο οτι καταλαβα ε ?

πειρα φορα!

To xρώμμα τι έχεις βάλει;

(και δεν ξέρω αν το έχεις περάσει με βερνίκι για να μην κάνει δαχτυλιές - βλέπω μερικές στα cursor keys)

για το χρωμα δες στο thread βαφη card reader(εχει πολλες λεπτομεριες)!δεν ειναι δαχτυλιες απλα απο το φωτισμο φενετε εστι το χρωμα! thanks soler!

ε ειπα αφου το κανω που το κανω ασ προσπαθησω να το κανω καλο!ευχαριστω για τα καλα λογια ολουσ!

εμενα μου θυμησε κατι απο fast and furious..

παρα πολυ ωραιο

ειχα δει τετλευταια την τενεια και μαλον με επιρεασε! :112:

μου άρεσε πολύ η ιδέα σου και θα ήθελα να την υλοποιήσω!

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τα βασικά βήματα που ακολούθησες;

(για να μην κάνω κανένα λάθος!)

και, τέλος, το συγκεκριμένο λαμπτήρα που μπορώ να τον βρω και

πώς να τον ζητήσω;

Tα βηματα ειναι απλα...

1.Πας και αγοραζεις τον λαπτηρα νεον...σε πολλα μαγαζια με η/υ θα βρεις...σε διαφορα χρωματα...

2.Τωρα το θεμα ειναι εαν θα παρεις ρευμα απο μεσα απο το pc..ή απο μετασχηματιστη...

Στην πρωτη περιπτωση πρεπει να βαλεις μια δικια σου προεκταση στο καλωδιο ωστε να φτασει μεσα στο κουτι μπορεις να το περασεις πισω απο τις pci...

Σε περιπτωση που παρεις ρευμα απο μετασχηματιστη...απλα κοβεις το καλωδιο και το συνδεεις με το καλωδιο της λαμπας...θα βρεις μετασχηματιστη που εχει πολλες επιλογες για ρευμα ωστε να δωσεις στην λαμπα το καταληλο ρευμα που χρειαζεται....

Αυτα...

ο λαμπτηρας ονομαζεται cold cathod light και τα χρωματα στα οποια βγενει ειναι κυριως(κοκκινο,πρασινο,μπλε,uv reactive)!οποτε παρε οποιο χρωμα σου αρεσει!θα τον βρεις στα περισσοτερα μαγαζια για pc οπως προειπε ο soler

1) τοποθετεις την λαμπα κατω απο το πλικτρολογιο οπωσ φενεται στην πρωτη φοτο με τις ειδικες τενιες που παρεχοντε μαζι με την συσκευασια της λαμπας!

2) μετα υπαρχουν δυο περιπτωσεις αν θελεις να τοποθετησεις τον μετασχηματιστη[σχηματος παραληλογραμου] που δινετε με την λαμπα μεσα στο πληκτολογιο(οπωσ εκανα εγω) η να τον εχεισ εξω!αν δεν εχεις καποια πειρα με τα ηλεκτρονικα προτεινω το δευτερο!

3)αν θελεις να βαλεις τον διακοπτη πανω στο πληκτρολογιο τοτε πρεπει να ανοιξεις μια τρυπα ωστε να χωραει να μπει!προτημησε το σημειο που εκανα εγω την τρυπα γιατι υπαρχει χωρος εσωτερικα για τον διακοπτη!

4)πρωτημησε να δωσεις ρευμα απο το υπαρχων βυσμα χωρις να κανεις επιπλεων επεμβασεις(πχ χρησιμοποιηση επιπλεον μετασχηματιστη) για δικη σου ευκολεια!

5)αν θελεις επιπλεων να βαψεις και το πληκτρολογιο δες για πληροφοριεσ στο http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4201

6)αν θελεις επιπλεων πληροφοριες στειλε μου pm!

ελπιζω να βοηθησα!

γινεται να παρεις ρευμα απο την πλακετα το keyboard χωρις να χρησιμοποιησεις το μετασχηματιστη που δινεται με τισ λαμπεσ?

στο δικο μου πληκτρολογιο δεν χωραει μεσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.