Vatos_locos Μάϊος 15, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 5€ ? ότι ηλεκτονικό υλικό βλέπεις και είναι φτιαγμένο στο χέρι είναι πραγματικά πάμφθηνο χαράς το κουράγιο του πάντως εγώ στο σχολείο με τις breadboard πάντα τα έκανα μακαρονάδα και στο τέλος μια δούλευαν μία δεν δούλευαν και δεν έβγαζα ποτέ άκρη για να τα φτιάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 15, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 και κατι που εφτιαξα για να σκωτοσω την ωρα μου πες μου οτι χωραει σε θεση για drive! το φανταζομαι πανω στο κουτι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 16, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 άνετα το κάνεις εσύ και χωράει τα seven segment display είναι μικρούλια και η breadboard δεν χρειάζεται αν θες να το βάλεις έτσι μία διάτρητη πλακέτα κομμένη στο μέγεθος των display χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 16, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 πες μου οτι χωραει σε θεση για drive! χωραει και ανετα κιολας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.